1x12
Yine çok iyi bölümdü, daha da iyi bölümdü. Bu diziyi bu kadar çok sevdiğimi bilmiyordum ya da unutmuşum. 47 dakika çabucak geçiverdi. Belki 1 saat olsa böyle olmazdı ama süresi çok iyi tam tadında.
Junior ciddi ciddi Tony'e kıyacak ve annesi de bu duruma göz yumacak. Olacak iş değil.
Reyis iyi kurtuldu yine de. Şimdiki hamlelerini merak ediyorum Tony'nin ekibinin.
Isabella çok güzeldi de gerçek olamayacak kadar da güzel değildi. Baya şaşırttılar sonda.
9/10
@gundix123 sezonu bitirelim yakında da yeni sezona geçerken yine plan yapıp planlı gideriz.
cevaa bize yetişmen lazım bu dizi tam senlik.
Bugün bitirelim istersen sezonu?
12. Bölüm:
Nihayet sabırsızlıkla beklediğim bölümü izledim. Bence sezonun en iyi bölümüydü. İlk defa Tony'nin psikolojik tahlilini bu kadar fazla derinlemesine işlediler. Geri kalan kısmı spoiler içinde yazsam iyi olacak.
Isabella olayıyla çok fena aldattılar. Keşke sürekli olarak görebilseydik. Diziye çok yakışmıştı.
Neyse, suikast olayına sesli güldüm. Adamlar fena beceriksiz çıktı. Dizide şu ana kadar beni en güldüren sahnelerden birisi oldu.
Annenin çaresizliği de görülmeye değerdi. Amcayı sattı hemen. Neyse, bu onlara müstahak zaten. Sürünsünler biraz.
Yazmadığım bir şey kaldı mı diye düşünüyorum. Ha bir de Tony hastaneden çıkıp eve geldiğinde amcayla anne ziyarete gelince The Godfather'daki şu replik aklıma geldi: "Sana ilk kim gelirse hain odur." replik bunun gibi bir şeydi ve bence bu sahneye tam oturuyordu.
Neyse, suikast olayına sesli güldüm. Adamlar fena beceriksiz çıktı. Dizide şu ana kadar beni en güldüren sahnelerden birisi oldu.
Annenin çaresizliği de görülmeye değerdi. Amcayı sattı hemen. Neyse, bu onlara müstahak zaten. Sürünsünler biraz.
Yazmadığım bir şey kaldı mı diye düşünüyorum. Ha bir de Tony hastaneden çıkıp eve geldiğinde amcayla anne ziyarete gelince The Godfather'daki şu replik aklıma geldi: "Sana ilk kim gelirse hain odur." replik bunun gibi bir şeydi ve bence bu sahneye tam oturuyordu.
Dizi gerçekten süper gidiyor.
Puanım: 10/10