Klasik The Sopranos - Dizi Yorumları

Dizi başlarken çalan müzik:

Hoşuma gitti. :D

Son düzenleme:
2. bölümü izledim.

İlk bölüme göre biraz daha sönüktü sanki ama yine de güzeldi. Belki gece geç saatte izlediğimden ve biraz uykum geldiğinden bana öyle gelmiş de olabilir. :D

Tony'nin annesi bölümün yıldızıydı herhalde. :D

En iyi diyebileceğim bir sahne gelmiyor aklıma.

Tony'nin olmadığı sahnelerdeki yan hikayeler pek dikkatimi çekmiyor şu an.

8/10 alır yine de benden bölüm. :)

2. Bölüm:

Güzel bir bölümdü. İlk bölümle neredeyse eşdeğerde. Sıkılmadan izledim. Tony Soprano gerçekten çok sempatik. Hal hareket tavrı ve kilolu olması bunda bir etken. Tuttum bu adamı. :D

En iyi sahne: Tony'nin annesinin arabayla bir kadına çarpma sahnesi iyiydi. :D

En iyi karakter: Tony Soprano. Ha bi de sürekli Al Pacino taklidi yapan adama hastayım ya. Süper yapıyor. :D Takım elbiseyi de giyince bi an Scarface izliyormuşum gibi hissettim. :D

Puanım: 8.5/10

Son düzenleme:
3. Bölüm:

İlk 2 bölüme göre biraz daha altta kaldı bölüm bana göre. Ama yine de iyiydi. Bi de söylemem gerek; dizi bu bölümde +18'in dibine vurmuş. :D O hemşire kılıklı kadın neydi öyle. 😱

Düşündüm ama bu bölümde pek öne çıkan bi sahne bulamadım.

En iyi karakter: Tony Soprano

Puanım: 8/10

3. bölümü izleyebildim nihayet. :)

İyi ama dizi daha tam olarak bağlayamadı beni kendine. Belki bir ara iki bölüm üst üste seansları yapmamız lazım. Diziye daha hızlı ısınmak için. :)

Tony Soprano karakteri dizinin her şeyi durumunda, James Gandolfini gerçekten harika oynuyor. :)

Yan hikayelerin yoğunluğu artmalı bence, Tony'nin kızının falan hikayeleri yani. :)

Gangster işleri pek ilgimi çekmiyor hala bölümler ilerledikçe bu durum değişir herhalde. :)

Genel olarak ilk iki bölümün biraz altında bir bölümdü bence ama dizi kaliteli, ilerleyen bölümlere güveniyoruz. :D

Puanım: 7.5/10

Diziyi izleyceklerini söyleyen arkadaşlar kayboldular. Durum nedir, gelin hemen geç olmadan 3 bölüm yetişin. :)

@KK|Batman @Arslan Bey @Bully @xemrexxx @mrt-06

Sizlerde durumlar nasıl izlemeye vakit yok mu? @Forumdash @cevaa

Yabancı dizi izleyen kişilerdensiniz katılmayı düşünmez misiniz? @ehsan7000 @Harunnn60 @HeisenBerg @primavera @007At @berkann

Maç yapmak için mahalleden adam toplamaya çalışan çocuklara döndüm resmen. :D

İyi ama dizi daha tam olarak bağlayamadı beni kendine. Belki bir ara iki bölüm üst üste seansları yapmamız lazım. Diziye daha hızlı ısınmak için. :)

Tony Soprano karakteri dizinin her şeyi durumunda, James Gandolfini gerçekten harika oynuyor. :)

Yan hikayelerin yoğunluğu artmalı bence, Tony'nin kızının falan hikayeleri yani. :)

Gangster işleri pek ilgimi çekmiyor hala bölümler ilerledikçe bu durum değişir herhalde. :)

Genel olarak ilk iki bölümün biraz altında bir bölümdü bence ama dizi kaliteli, ilerleyen bölümlere güveniyoruz. :D

Diziyi izleyceklerini söyleyen arkadaşlar kayboldular. Durum nedir, gelin hemen geç olmadan 3 bölüm yetişin. :)

Yabancı dizi izleyen kişilerdensiniz katılmayı düşünmez misiniz? @ehsan7000 @Harunnn60 @HeisenBerg @primavera @007At @berkann

Hem vakit yok hemde bu aralar sadece Sitcom izliyebiliyorum :D TWD ve Freaks and Geeks hariç :D Ve Sopranos'dan önce başlayacağım diziler var :D

ben sopranos ve firefly ı izlicem demişim ama freaks and geeks daha çok sardı beni izleyince :F

ben sopranos ve firefly ı izlicem demişim ama freaks and geeks daha çok sardı beni izleyince :F

Freaks and Geeks ayrı onu izliyoruz zaten de Sopranos'u izlemene engel değil. :D

Hem vakit yok hemde bu aralar sadece Sitcom izliyebiliyorum :D TWD ve Freaks and Geeks hariç :D Ve Sopranos'dan önce başlayacağım diziler var :D

Ya bırak başka dizileri her zaman izlersin ama Sopranos'u bir daha birlikte izleyeceğin kişi zor bulursun. :):)

Freaks and Geeks ayrı onu izliyoruz zaten de Sopranos'u izlemene engel değil. :D

Ya bırak başka dizileri her zaman izlersin ama Sopranos'u bir daha birlikte izleyeceğin kişi zor bulursun. :):)

Bölüm sayısı fazla ben er yada geç yetişirim size :D

Zaten en erken sınavlardan sonra başlayabilirim diziye :D

üç kez dizinin ilk üç bölümünü izledim bir türlü 4. bölüme geçemedim

nasıl oldu anlamadım sevemedim diziyi
sopranosun imdb puanıda çok iyi ...sorun bendemi acaba dizi bir türlü akıcılık kazanamadı:)

üç kez dizinin ilk üç bölümünü izledim bir türlü 4. bölüme geçemedim

nasıl oldu anlamadım sevemedim diziyi
sopranosun imdb puanıda çok iyi ...sorun bendemi acaba dizi bir türlü akıcılık kazanamadı:)
Tamam dördüncü bölüme beraber geçelim o zaman her Çarşamba bir bölüm izliyoruz. :):)

İlk üç bölümde çok akıcı olmasını beklememek lazım. Bence 5-6 bölüm gerek en azından bir diziye ısınmak için. :)

diziyi bu gece izlemeye başlicam ama HBO dizileri (neredeyse hepsi) beni sarmadi, belki bu ilk olur.

Hangi dizilerini izledin HBO'nun? HBO en kaliteli dizileri yapan kanaldır belki de ama reyting kaygıları olmadığından ve kalite odaklı olduklarından özellikle ilk bölümler durgun olabiliyor. Sen birkaç bölümde dizi bırakanlardansın herhalde The Crazy Ones'ı da daha ilk bölümlerde bıraktığına göre. :):)

Daha fazla sarıyor öyle. :D

Üç bölüm birikti işte yetmez mi? :D
Yetişecem 1 hafta süre verin Breaking Badden başlayamadım diziye. :D
Breaking Bad'e canımız feda, mazaret kabul edildi. Bekliyoruz 1-2 haftaya. :D

Tamam dördüncü bölüme beraber geçelim o zaman her Çarşamba bir bölüm izliyoruz. :):)

İlk üç bölümde çok akıcı olmasını beklememek lazım. Bence 5-6 bölüm gerek en azından bir diziye ısınmak için. :)

Hangi dizilerini izledin HBO'nun? HBO en kaliteli dizileri yapan kanaldır belki de ama reyting kaygıları olmadığından ve kalite odaklı olduklarından özellikle ilk bölümler durgun olabiliyor. Sen birkaç bölümde dizi bırakanlardansın herhalde The Crazy Ones'ı da daha ilk bölümlerde bıraktığına göre. :):)

Üç bölüm birikti işte yetmez mi? :D

Breaking Bad'e canımız feda, mazaret kabul edildi. Bekliyoruz 1-2 haftaya. :D

En son kaçıncı bölümü izlediniz? :D