3. bölümü izleyebildim nihayet.
İyi ama dizi daha tam olarak bağlayamadı beni kendine. Belki bir ara iki bölüm üst üste seansları yapmamız lazım. Diziye daha hızlı ısınmak için.
Tony Soprano karakteri dizinin her şeyi durumunda, James Gandolfini gerçekten harika oynuyor.
Yan hikayelerin yoğunluğu artmalı bence, Tony'nin kızının falan hikayeleri yani.
Gangster işleri pek ilgimi çekmiyor hala bölümler ilerledikçe bu durum değişir herhalde.
Genel olarak ilk iki bölümün biraz altında bir bölümdü bence ama dizi kaliteli, ilerleyen bölümlere güveniyoruz.
Puanım: 7.5/10
Diziyi izleyceklerini söyleyen arkadaşlar kayboldular. Durum nedir, gelin hemen geç olmadan 3 bölüm yetişin.
@KK|Batman @Arslan Bey @Bully @xemrexxx @mrt-06
Sizlerde durumlar nasıl izlemeye vakit yok mu? @Forumdash @cevaa
Yabancı dizi izleyen kişilerdensiniz katılmayı düşünmez misiniz? @ehsan7000 @Harunnn60 @HeisenBerg @primavera @007At @berkann
Maç yapmak için mahalleden adam toplamaya çalışan çocuklara döndüm resmen.
ben sopranos ve firefly ı izlicem demişim ama freaks and geeks daha çok sardı beni izleyince3. bölümü izleyebildim nihayet.
İyi ama dizi daha tam olarak bağlayamadı beni kendine. Belki bir ara iki bölüm üst üste seansları yapmamız lazım. Diziye daha hızlı ısınmak için.
Tony Soprano karakteri dizinin her şeyi durumunda, James Gandolfini gerçekten harika oynuyor.
Yan hikayelerin yoğunluğu artmalı bence, Tony'nin kızının falan hikayeleri yani.
Gangster işleri pek ilgimi çekmiyor hala bölümler ilerledikçe bu durum değişir herhalde.
Genel olarak ilk iki bölümün biraz altında bir bölümdü bence ama dizi kaliteli, ilerleyen bölümlere güveniyoruz.
Diziyi izleyceklerini söyleyen arkadaşlar kayboldular. Durum nedir, gelin hemen geç olmadan 3 bölüm yetişin.
Yabancı dizi izleyen kişilerdensiniz katılmayı düşünmez misiniz? @ehsan7000 @Harunnn60 @HeisenBerg @primavera @007At @berkann
ben sopranos ve firefly ı izlicem demişim ama freaks and geeks daha çok sardı beni izleyince
Hem vakit yok hemde bu aralar sadece Sitcom izliyebiliyorum TWD ve Freaks and Geeks hariç Ve Sopranos'dan önce başlayacağım diziler var
Freaks and Geeks ayrı onu izliyoruz zaten de Sopranos'u izlemene engel değil.
Ya bırak başka dizileri her zaman izlersin ama Sopranos'u bir daha birlikte izleyeceğin kişi zor bulursun.
Biriktirip izleyince ne anlamı var haftası haftasına izle ki birlikte yorumlayabilelim.Ben biriktirip izlicem admin.
Daha fazla sarıyor öyle.Biriktirip izleyince ne anlamı var haftası haftasına izle ki birlikte yorumlayabilelim.
3. bölümü izleyebildim nihayet.
Tamam dördüncü bölüme beraber geçelim o zaman her Çarşamba bir bölüm izliyoruz.üç kez dizinin ilk üç bölümünü izledim bir türlü 4. bölüme geçemedim
nasıl oldu anlamadım sevemedim diziyi
sopranosun imdb puanıda çok iyi ...sorun bendemi acaba dizi bir türlü akıcılık kazanamadı
diziyi bu gece izlemeye başlicam ama HBO dizileri (neredeyse hepsi) beni sarmadi, belki bu ilk olur.
Daha fazla sarıyor öyle.
Breaking Bad'e canımız feda, mazaret kabul edildi. Bekliyoruz 1-2 haftaya.Yetişecem 1 hafta süre verin Breaking Badden başlayamadım diziye.
Tamam dördüncü bölüme beraber geçelim o zaman her Çarşamba bir bölüm izliyoruz.
İlk üç bölümde çok akıcı olmasını beklememek lazım. Bence 5-6 bölüm gerek en azından bir diziye ısınmak için.
Hangi dizilerini izledin HBO'nun? HBO en kaliteli dizileri yapan kanaldır belki de ama reyting kaygıları olmadığından ve kalite odaklı olduklarından özellikle ilk bölümler durgun olabiliyor. Sen birkaç bölümde dizi bırakanlardansın herhalde The Crazy Ones'ı da daha ilk bölümlerde bıraktığına göre.
Üç bölüm birikti işte yetmez mi?
Breaking Bad'e canımız feda, mazaret kabul edildi. Bekliyoruz 1-2 haftaya.
3'ü izledik işte benim göz sorunu çıkınca yavaşladı biraz.En son kaçıncı bölümü izlediniz?