Bugün moralim bozuk ondan yazasım gelmedi pek. Ama düzgün olsa da bu bölüm yazılacak pek bir şey yoktu gerçekten.Sen de benim gibi pek bir şey bulamamışsın herhalde bu bölüm için.
Bugün moralim bozuk ondan yazasım gelmedi pek. Ama düzgün olsa da bu bölüm yazılacak pek bir şey yoktu gerçekten.Sen de benim gibi pek bir şey bulamamışsın herhalde bu bölüm için.
Aklıma gelen birkaç şeyi yazayım:Bugün moralim bozuk ondan yazasım gelmedi pek. Ama düzgün olsa da bu bölüm yazılacak pek bir şey yoktu gerçekten.
Aynen annesi süper.Aklıma gelen birkaç şeyi yazayım:
Soprano ve elemanlarının kızların maçında fena hırslanması iyiydi.
Amcanın yatak sahnelerini vs göstermeselerdi iyiydi. Kaç yaşında adamın aşk hayatından bize ne.
Tony'nin golf sahasında yaptıkları da anlamsızdı.
Psikologun geçen haftaki olay hiç olmamış gibi davranması ilginçti. Geçen hafta detaylı gösterdi o kadar ailesini falan bu hafta hiçbir şey olmamış gibiydi.
Tony'nin annesinin konuşmaları yine güldürdü beni. Her ne kadar çoğu zaman gıcık olsa da süper karakter bence.
Ben dizinin 5. bölümünden tekrar sarıp izleyeceğim bugün. Yetişirim sana.Sınavlar, Oscar filmleri falan derken diziye 1.5 ay gibi çok uzun bir ara vermek durumunda kalmıştım ve bu arada da kendimi suçlu hissetmedim desem yalan olur. Üç bölüm kalmışken sezon finaline böyle ertelemek hoş olmadı ama nihayet diziye dönebildim.
11. bölüm:
Diziyi, Tony Soprano'yu baya özlemişim onu farkettim. Hiç sıkılmadan izledim 50 dakika boyunca.
Sezon finaline doğru olaylar gelişmeye başladı gibi baya, iyi bir bölümdü her yönüyle.
Ağır spoiler
Pussy temiz çıktı ama bence davranışları çok şüpheliydi. İkisi birden dinleniyor olamazlar mı?
8/10
(Diğer bölümlere göre düşük gibi gözüküyor puan ama bir süre önce aldığım kararla dizilere 8 üstü puan çok iyiyse, 9 üstü puan çok çok çok iyiyse veriyorum. Bence en iyi 3-4 bölümünden biriydi yani. )
@gundix123 sen ne yaptın?
Hayırdır geri sarma olayı nereden çıktı?Ben dizinin 5. bölümünden tekrar sarıp izleyeceğim bugün. Yetişirim sana.
5. bölümden sonrasının büyük çoğunluğunu unuttuğumu fark ettim. Tekrar yapmakta fayda var.Hayırdır geri sarma olayı nereden çıktı?
Sen bilirsin ama unutacak pek bir şey yoktu bence.5. bölümden sonrasının büyük çoğunluğunu unuttuğumu fark ettim. Tekrar yapmakta fayda var.
Son iki günüm kaldı zaten. Kendimce izlenilecek filmleri izledim, True Detective'i de izleyesim gelmiyor niyeyse. Başka alternatifim de yok galiba.Sen bilirsin ama unutacak pek bir şey yoktu bence.
6, 7, 8, 9. bölümü tekrar izledim onlar hakkında düşüncelerimin değiştiği söylenemez. Bu arada dizide şu ana kadar 6. bölümün sonu kadar iyi biten bir son olmadı bence.
10 Bölüm:
Bölüm fena sayılmazdı. Her bölüm Godfather'dan bahsediyorlar galiba. Bölüm içindeki Godfather yorumuna katılmıyorum. Godfather 2'nin neresi rezaletti ya? Yakışmadı..
Müzik konusu sıkıcıydı bence. Yani en azından Christopher'ın sevgilisinin uğraş verdiği sahneler sıkıcıydı... Bu arada:
Puanım: 8/10Bu zenci çete ne ayak ben anlamadım? Soprano çetesini neyle tehdit ediyor. Yani telif hakkı falan sorun galiba? @OzaN
Birazdan 11. bölümü de izlerim.
11. Bölüm:
Bence çok iyi bir bölümdü. Hatta şu ana kadar ki en iyi bölümlerden birisiydi. Birden çok olaylar yaşandı. 12. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ortalık baya karıştı bu bölüm. Polisin intihar etmesi kötü oldu ama zaten açıklayacağı ve kanıtlayacağı adam da Pussy değilmiş sanırım. Ama hala ondan şüpheleniyor gibiyim. Bu arada nerelere kayboldu o? Bir an herkesten şüphelenmeye başladım.
Jimmy kendinde bir şey olduğunu çok belli etti. Zaten sevmiyordum, onun çıkmasına üzüldüm desem yalan olur.
Puanım: 9/10
Federaller ile gizli görüşme halinde olabilir. Adam çok şüpheli hareketlerde bulunuyor. Ama bu bölüm gerçekten çok iyi oldu Soprano çetesindekileri daha yakından görmüş olduk.
O değil sonda da işler karıştı. Junior, Tony'nin biletini kesmeye nasıl çalışır ya Bir de huzurevinde annesinin söylediği şeylere niye sinirlendi ki o kadar anlamadım?
Polisin intiharı kötü oldu gerçekten.
Aynen. Anneye gıcık oldum zaten bu bölüm. Bir de amcanın yanındaki adam da çok sinsi hep ortalığı karıştıran o.
Bu arada Tony'nin annesiyle amcası arasında bir şeyler mi var? Onlar da çok şüphe çekiyor.
1x12
Yine çok iyi bölümdü, daha da iyi bölümdü. Bu diziyi bu kadar çok sevdiğimi bilmiyordum ya da unutmuşum. 47 dakika çabucak geçiverdi. Belki 1 saat olsa böyle olmazdı ama süresi çok iyi tam tadında.
Junior ciddi ciddi Tony'e kıyacak ve annesi de bu duruma göz yumacak. Olacak iş değil.
Reyis iyi kurtuldu yine de. Şimdiki hamlelerini merak ediyorum Tony'nin ekibinin.
Isabella çok güzeldi de gerçek olamayacak kadar da güzel değildi. Baya şaşırttılar sonda.
9/10
@gundix123 sezonu bitirelim yakında da yeni sezona geçerken yine plan yapıp planlı gideriz.
@cevaa bize yetişmen lazım bu dizi tam senlik.
Oscar sonrası başla işte hemen 2. sezonun ortalarında yakala bizi.Bu aralar başlayamam ama siz 20.bölüme filan gelince başlayabilirim ancak
Dizi nasıl gidiyor, benlik dediğine göre iyidir heralde
Oscar sonrası başla işte hemen 2. sezonun ortalarında yakala bizi.
Dizi çok iyi gidiyor ilk bölümlerinden hemen sever misin bilmem ama gitgide iyiye gidiyor şimdiki bölümlere falan geldiğinde sevmen kesin gibi.