- Reaksiyon puanı
- 51,802
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bana çok akıcı gelmişti ya, ilginç.IMDb puanı yüksek aslında bölümün.
Sorulara bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
Bölümün sonlarına doğru kadın patronla Tony mağara gibi bir yere gitmişlerdi hatırlarsan, işte orada anlaşma yaptılar ve Tony Furio'yu yanına aldı.
Zi Vittorio'ya yapılmadı mı o saldırı? Ben saldırının amacını anlamadım, sen anladın mı?Çocuk çeteye girmek için yaptı galiba. Ama şimdi böyle düşününce de mantıksız geldi.
Evet IMDb puanı da yüksekmiş oldukça bilmiyorum sorun bendedir belki. Yanlış zamanda izlemiş olabilirim.
Yok o anlaşmayı anladım da eleman kim ve neden değerli onu anlamadım.
Sen sevdim dedin ya belirgin bir sahnesi mi vardı ki? 
Yok ya onu demiyorum orada çocuk oynuyordu herhalde önemli bir şey değildi bence boşuna korktular biraz komikti.
Ben bölümün başındakini diyorum zenciler bir ailenin arabasını çaldılar. Köpek falan vardı hatta. Ama şimdi yazarken dank etti Tony'lerin araba hırsızlığı işi de yaptığını göstermek istediler herhalde.
Yok ya onu demiyorum orada çocuk oynuyordu herhalde önemli bir şey değildi bence boşuna korktular biraz komikti.
Ben bölümün başındakini diyorum zenciler bir ailenin arabasını çaldılar. Köpek falan vardı hatta. Ama şimdi yazarken dank etti Tony'lerin araba hırsızlığı işi de yaptığını göstermek istediler herhalde.