Klasik The Sopranos - Dizi Yorumları

5x8

Yine zayıf bölümdü. Diziye konu lazım çok boş ilerliyor...

Tony ve Carmela barışacak gibiler barışsınlar da zaten. Dizinin tadı azaldı aile bozulunca. :(

6/10

5x9

Önceki iki bölüme göre daha iyi bölümdü. James Gandolfini döktürdü bu bölüm, muhtemelen bu bölümle Emmy başvurusu yapmıştır. :)

7/10

5x10

Bu bölüm de iyi sayılır, bir önceki bölümle aynı düzeydi. Yalnız iki akşam geçti detayları pek hatırladığım söylenemez. :D

@gundix123 kalan üç bölümü sen izledikten sonra izleyeceğim, beklemedeyim. :):)

7/10

5x7

7. bölüm fena değildi bence. Belki biraz zayıftı ama güzeldi bence. :)

Puanım: 7.5/10

5x8

Ya arkadaş ben bu bölümü daha önce kesinlikle izledim adım gibi eminim. :D Şu an kendime dair şüphelerim var ama izledim ya ben bu bölümüi. Acaba indirdiğim sürümde mi bir sorun var diye aklıma takıldı. @OzaN bölümdeki olayları muhtemelen unutmuşsundur ama bölümde geçen herhangi bir sahneyi yazabilir misin? :D

5x7

7. bölüm fena değildi bence. Belki biraz zayıftı ama güzeldi bence. :)

Puanım: 7.5/10

5x8

Ya arkadaş ben bu bölümü daha önce kesinlikle izledim adım gibi eminim. :D Şu an kendime dair şüphelerim var ama izledim ya ben bu bölümüi. Acaba indirdiğim sürümde mi bir sorun var diye aklıma takıldı. @OzaN bölümdeki olayları muhtemelen unutmuşsundur ama bölümde geçen herhangi bir sahneyi yazabilir misin? :D
Tony ve Carmela havuzda bir şeyler yaptılar. :D

Valla en akılda kalıcı sahneyi yazmışsın. :D Evet ben bu bölümü daha önceden izledim ama bu nasıl oluyor onu idrak etmekte güçlük çekiyorum şu an. :D
Yanlışlıkla 5x5 niyetine falan izlemişsin herhalde. :D Ya da 5x8'e kadar geldin daha önceden ve 5x7'yi izlediğini unuttun. :):)

Yanlışlıkla 5x5 niyetine falan izlemişsin herhalde. :D Ya da 5x8'e kadar geldin daha önceden ve 5x7'yi izlediğini unuttun. :):)
İkinci dediğin benim de aklıma geldi de Tony'nin babasının sevgilisini unutmam imkansız gibi bir şey ya izlemiş olsaydım hatırlardım herhalde. Neyse artık yapacak bir şey yok, bir şeyler yaşanmış ama artık bu yaşananlar geride kaldı. Unutmaya çalışacağım. :D

İkinci dediğin benim de aklıma geldi de Tony'nin babasının sevgilisini unutmam imkansız gibi bir şey ya izlemiş olsaydım hatırlardım herhalde. Neyse artık yapacak bir şey yok, bir şeyler yaşanmış ama artık bu yaşananlar geride kaldı. Unutmaya çalışacağım. :D
Çaktırmadım ama ben de 5x7'yi iki kere izledim galiba, bazı yerleri çok net hatırladım. Belki başlayıp bölümü yarıda bırakmışımdır. :D

@OzaN benim sınav telaşı beklediğimden erken başladı. Ara ara bölümleri yine izlerim ama muhtemelen sana yetişmem beklediğimden daha uzun sürecek. İlerde sıkışacak falan olursan sen şimdiden izle, ben aksilik çıkmazsa bu ay içinde bitiririm nasılsa sezonu. :D

@OzaN benim sınav telaşı beklediğimden erken başladı. Ara ara bölümleri yine izlerim ama muhtemelen sana yetişmem beklediğimden daha uzun sürecek. İlerde sıkışacak falan olursan sen şimdiden izle, ben aksilik çıkmazsa bu ay içinde bitiririm nasılsa sezonu. :D
Tamam sorun değil. Haftada bir bölüm falan izlerim soğumasın iyice yine. :D

5x9

Evet, bu bölümü de daha önceden izlemiştim. :D Aklım gerçekten benimle oyun oynuyor ama yapacak bir şey yok. :D Tek mantıklı açıklama, bu bölümleri daha önceden izlediğim ama yorum yapmayı unutmuş olmam. Neyse bölüm güzeldi bence.

Meadow ile sevgilisinin tartıştığı sahne tamamıyla aklımdaydı. Bence güzel sahneydi.

Tony ve John arasındaki limuzindeki sahne de yine hatırladığım sahnelerdendi.

Bölümün sonlarında James Gandolfini döktürmüş gerçekten. Gerçekte zencilerle kavga etmeyip aslında bayılmış olması durumu güldürdü. :D

Puanım: 8.5/10

5x10

Sözde geçen ay bitirecektim sezonu ama yine kısmet olmadı. :D Güzel bölümdü genel olarak.

Tony B. ile Christopher'ın sahneleri iyiydi. Christopher kuzen Tony'yi sevecek gibi oldu ama araları bozuldu yine.

Puanım: 8/10

Ben de diyorum neyi unuttum. :A @gundix123
Valla diziyi öyle bir konuma soktuk ki üvey evlat gibi davranıyoruz ya. :D Özellikle son zamanlarda düzenden baya koptuk. Eskiden belki 4-5 ayda 1 izliyorduk ama en azından düzenliydik şimdi o bile yok. :D Eğer bir gün bu diziyi bitirebilirsek yani bilemiyorum forumdaki en büyük başarım olarak falan kabul edeceğim herhalde. :D

Valla diziyi öyle bir konuma soktuk ki üvey evlat gibi davranıyoruz ya. :D Özellikle son zamanlarda düzenden baya koptuk. Eskiden belki 4-5 ayda 1 izliyorduk ama en azından düzenliydik şimdi o bile yok. :D Eğer bir gün bu diziyi bitirebilirsek yani bilemiyorum forumdaki en büyük başarım olarak falan kabul edeceğim herhalde. :D
Ya bir de ben bu sezonu yanlışlıkla silmişim Seinfeld ile karıştırıp :D Bir ara izlemeye niyetlenip bulamamıştım sonra tekrar indirdim ama izlemek nasip olmadı. :):)

Ya bir de ben bu sezonu yanlışlıkla silmişim Seinfeld ile karıştırıp :D Bir ara izlemeye niyetlenip bulamamıştım sonra tekrar indirdim ama izlemek nasip olmadı. :):)
Eğer müsaitsen bu hafta pazara kadar falan bitirelim ya olmazsa. :D

Bu arada dizinin IMDb sayfasına baktım da ciddi bir düzenleme gelmiş gibi bölüm puanlarına. Mesela geçen sene en iyi bölüm 1x3, en iyi ikinci bölüm de 1x4 falandı yani çok saçmaydı. Şimdi ise 3x11 9.6 puanla en iyi bölüm gözüküyor. Belki hatırlarsın bizim de şu ana kadar en beğendiğimiz bölümdü. :D Eğer seni motive edecekse -ki beni baya etti :D- en iyi ikinci bölüm de 5x12. :)

Eğer müsaitsen bu hafta pazara kadar falan bitirelim ya olmazsa. :D

Bu arada dizinin IMDb sayfasına baktım da ciddi bir düzenleme gelmiş gibi bölüm puanlarına. Mesela geçen sene en iyi bölüm 1x3, en iyi ikinci bölüm de 1x4 falandı yani çok saçmaydı. Şimdi ise 3x11 9.6 puanla en iyi bölüm gözüküyor. Belki hatırlarsın bizim de şu ana kadar en beğendiğimiz bölümdü. :D Eğer seni motive edecekse -ki beni baya etti :D- en iyi ikinci bölüm de 5x12. :)
Biraz yoğunum haftasonu ama üç bölümcük kalmış izleriz, birini biraz sonra direkt izlemeye başlayayım hatta. :)

Puanlamalara ne yaptılar acaba ilginç. O bölüm süperdi 9.6 puanını hak ediyor. :D

5x11

Çok farklı bir bölümdü gerçekten. Rüya sahneleri de çok ilginçti tabii bir yerden sonra baymaya başladığı da bir gerçek. :)

Kuzen Tony birilerini vurmuş anladığım kadarıyla ama kimi öldürmüş kimi öldürememiş önümüzdeki bölüm tam haliyle anlarız herhalde. :)

Puanım:8/10