Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Eh biraz basarizlar buda dizinin gerçekçi olduğunun kanıtı
Her dizide süper kahramanlık vardır burda yok :D
Katili spoiler içinde yaz çok mrk ettim :D
tek istediğim bu sefer finalde linden ve holder ın başarıya ulaşmaları onun haricinde katil kim çıkarsa çıksın umrumda değil :)

4x6 (Final)

Ve bitti her güzel şey gibi sonuna geldik. Bana göre çok iyi final yaptı. :)

Kyle'ın Linden'e o geceyi anlattığı sırada tüylerim diken diken oldu. Allah'ın gerizekalısı Lincoln ve yanındaki çocuğa kurşun sıkacağına gidip masum insanları öldürmüş. O çocuğa nasıl kıyabildi içim gitti. Albay Rayne'nin aslında hiçbir suçu yokmuş bunu öğrenmiş olduk başından beri oğlunu koruyormuş. 😱

Linden mermi kovanının onda olduğu grekçesiyle Holder'i suçlamıştı. Ancak çocuğunu ailesini kaybetme pahasına Holder onu satmadı. Tam Linden cezaevinin yolunu tutacakken Richmond'ın geri dönüşüyle olay bi çeşit örtbas edildi. :)

Holder'in kara fatma Bullet'i mezarı başında selamlaması yerindeydi hem Kallie'nin annesininde gönlünü almış oldu. Son konuşmalarında biraz kırıcı davranmıştı ama bana göre haklıydı. Kallie öldüyse bunda annesinin suçu bir hayli fazla. O gece kapısını çaldığında eve alsaydı belkide hiç ölmeyecekti. :X

Linden ve Holder'ın yıllar sonra karşılaşması çok duygusaldı ama ben ikisini dosttan fazlası olarak göremedim bir türlü. Madem kavuştunuz mutlu olun artık. :)
9/10

4x6. bölüm

FİNALLLLL

harika bir final... muhteşemdi , sondaki müzikte çok güzeldi .. o duygusal sahneleri görmek mutlu etti bizi ..

stansbury cinayetleri konusunu pek anlatmaya gerek yok albay denen kadın kyle ın gerçek annesiymişte onun cinayetlerde bir parmağı yokmuşta oğlan dellenip kendisini büyüten aileyi katletmiş falan filan sonra oğlancıkla annesi hapsi boyladı , diğer iki serseriyide albay vurdu temiz iş ortada ne kadar pislik varsa cezasını çekti ....

gelelim asıl güzel tarafına işin ..
başkan richmond u gördük mutlu olduk sanki uzun zamandır ayrı kaldığımız bir dosta kavuştuk :)
başkan herzamanki üçkağıtçılığını yaptı, kendi çıkarını korumak için olayı örtbas etti bu durumun en güzel yanı linden ın ceza almayacak olmasıydı , tabi kızların katili olarak joe mills damgalandı pekde önemi yok joe zaten adam değildi, o.... çocuğunun tekiydi varsın katil olsun :))
linden ın merminin kayboluşundan holder ı suçlaması holderla aralarına kara kedi girmesi üzücüydü baştan beri güzel bir dostlukları vardı iş arkadaşlığından çok dert ortağı gibiydiler onların ayrı düşmesi gerçekten üzücüydü, sona kadar bunlar barışmadan dizi bitmesin diyordum ve dileğim gerçekleşti karşılaşmaları birbirlerine dostça sarılmaları harika sahnelerdi ..
linden arabayla giderken çalan müzikte harikaydı sonunda dönüp dolaşıp holder ın yanında belirmesi ve dizinin öyle sona ermesi güzel sahnelerdi..
ben bu ikilinin evlenmesinden yana değildim hiçbir zaman sadece gerçek dost olarak kalmalarını istiyordum ve öylede final yaptığı için mutluyum
holder ın kızı büyümüştü artık .. kızın ismini kalia koymuş , ben onu kallie adlı katledilen kızın ismini kızına vermiş diye düşünüyordumda, kızın isminin kökeni hint kültüründe yaşamın ve ölümün tanrıçası anlamına geliyormuş

@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @gözlemci

4x6. bölüm

FİNALLLLL

harika bir final muhteşemdi , sondaki müzikte çok güzeldi .. o duygusal sahneleri görmek mutlu eti bizi ..

stansbury cinayetleri konusunu pek anlatmaya gerek yok albay denen kadın kyle ın gerçek annesiymişte onun cinayetlerde bir parmağı yokmuşta oğlan dellenip kendisini büyüten aileyi katletmiş falan filan sonra oğlancıkla annesi hapsi boyladı , diğer iki serseriyide albay vurdu temiz iş ortada ne kadar pislik varsa cezasını çekti ....

gelelim asıl güzel tarafına işin ..
başkan richmond u gördük mutlu olduk sanki uzun zamandır ayrı kaldığımız bir dosta kavuştuk :)
başkan herzamnki üçkağıtçışığını yaptı kendi çıkarını korumak için olayı örtbas etti bu durumun en güzel yanı linden ın ceza almayacak olmasıydı , tabi kızların katili olarak joe mills damgalandı pekde önemi yok joe zaten adam değildi o.... çocuğunun biriydi varsın katil olsun :))
linden ın merminin kayboluşundan holder ı suçlaması holderla aralarına kara kedi girmesi üzücüydü baştan beri güzel bir dostlukları vardı iş arkadaşlığından çok dert ortağı gibiydiler onların ayrı düşmesi gerçekten üzücüydü sona kadar bunlar barışmadan dizi bitmesin diyordum ve dileğim gerçekleşti karşılaşmaları birbirlerine dostça sarılmaları harika sahnelerdi ..
linden arabayla giderken çalan müzikte harikaydı sonunda dönüp dolaşıp holder ın yanında belirmesi ve dizinin öyle sona ermesi güzel sahnelerdi..
ben bu ikilinin evlenmesinden yana değildim hiçbir zaman sadece gerçek dost olarak kalmalarını istiyordum ve öylede final yaptığı için mutluyum
holder ın kızı büyümüştü artık kızın ismini kalia koymuş , ben onu kallie adlı katledilen kızın ismini kızına vermiş diye düşünüyordumda kızın isminin kökeni hint kültüründe yaşamın ve ölümün tanrıçası anlamına geliyormuş

@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @gözlemci
Holder gül gibi avukat sevgilisinden ayrılmış ya la. :)

Dün izlemiştimde yorum yapamamıştım
Allahım o ne güzel bir sondu ne güzel bir finaldi :T , gözlerim doldu resmen :bhr: , bu diziyi iyi ki izlemişim :bhr:

O alabay kadın işin içindeymiş , çocuklarıda ölrdüdü iyi yaptı :D yalnız oğlu çıktı Kyle , çok üzüldüm yaa işte adelet bir şekilde işlemek zorunda :T

Kyle çok acımasız çıktı 😱 , Linden onu korumaya çalıştı ama farkında değildi , nasıl öldürdü hepsini , resmen gaza gelmiş çocuk, hele küçük kardeşini :(

belediye başkanını gelmesi çok iyi oldu :bhr: , özlemişim adamı , Linden bu olaydanda kurtuldu polisliği bıraktı iyi yaptı bence :D
holder da satmadı onu, en büyük korkum onu satmasıydı :bhr:

zaman atlamasında

holder boşanmış zaten o ilişkinin yürümeyeceği belliydi , finalde sevgili olmaları bana hızlı geldi ama daha öncede birbirlerini öpmüşlerdi zaten ,:D
iyi bitti ya :T@Forumdash

9.5

@Forumdash bir yeri anlamadım
o kyle neden ailesinin öldürdü anlamadım yine yani çocukların gazına geldi , zaten ailesini sevmiyormuş

Son olarak Linden arabayla Seattle den ayrılırken o müzik , sonra Seattle yerlerini göstermesi jenerikte ki gibi ,sonra manzaraya bakması , süperdi ya :T :T @Forumdash
the-killing-final-season-poster1.jpg

:T
Benimde final yorumum
@destere @sürgünüm

hayır öpüştüler derken öptüler birbirini hatta holder öptü unuttun mu ? :D

bu arada o şarkı çok güzel gerçekten böyle şarkıları çok seviyorum :(
öpmek için eğildi ama dudakları 333 şeklinde havada kaldı:) öpmeyi başaramadı çünkü linden izin vermemişti :))

demekki benim dediğim doğru yani ben kazandım iddiayı @Harunnn60 kaybetti :))

ilerde ne yapıp ne yapmayacakları bizi ilgilendirmez bizim gördüğümüz kadarıyla öpüşmediler :))
O sahneyi bir daha izleyeceğim :)
Mireille Enos eğer yaşarsam ( if I stay ) adlı bir filmde oynamış bu sene.. linden ın hatrına filme bakabilirim :)

hayranlarına duyrulur :) @Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash ..
Brad Pitt ile Z nation filminde başrolü paylaştı ( 2012)