stansbury cinayetleri konusunu pek anlatmaya gerek yok albay denen kadın kyle ın gerçek annesiymişte onun cinayetlerde bir parmağı yokmuşta oğlan dellenip kendisini büyüten aileyi katletmiş falan filan sonra oğlancıkla annesi hapsi boyladı , diğer iki serseriyide albay vurdu temiz iş ortada ne kadar pislik varsa cezasını çekti ....
gelelim asıl güzel tarafına işin ..
başkan richmond u gördük mutlu olduk sanki uzun zamandır ayrı kaldığımız bir dosta kavuştuk
başkan herzamanki üçkağıtçılığını yaptı, kendi çıkarını korumak için olayı örtbas etti bu durumun en güzel yanı linden ın ceza almayacak olmasıydı , tabi kızların katili olarak joe mills damgalandı pekde önemi yok joe zaten adam değildi, o.... çocuğunun tekiydi varsın katil olsun
)
linden ın merminin kayboluşundan holder ı suçlaması holderla aralarına kara kedi girmesi üzücüydü baştan beri güzel bir dostlukları vardı iş arkadaşlığından çok dert ortağı gibiydiler onların ayrı düşmesi gerçekten üzücüydü, sona kadar bunlar barışmadan dizi bitmesin diyordum ve dileğim gerçekleşti karşılaşmaları birbirlerine dostça sarılmaları harika sahnelerdi ..
linden arabayla giderken çalan müzikte harikaydı sonunda dönüp dolaşıp holder ın yanında belirmesi ve dizinin öyle sona ermesi güzel sahnelerdi..
ben bu ikilinin evlenmesinden yana değildim hiçbir zaman sadece gerçek dost olarak kalmalarını istiyordum ve öylede final yaptığı için mutluyum
holder ın kızı büyümüştü artık .. kızın ismini kalia koymuş , ben onu kallie adlı katledilen kızın ismini kızına vermiş diye düşünüyordumda, kızın isminin kökeni hint kültüründe yaşamın ve ölümün tanrıçası anlamına geliyormuş
@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @gözlemci