Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Arkadaşlar 4.sezon 6 bölümden oluşuyor
Her bölümün süresi 50-55 dakika finalde 1 saat galiba
O yüzden her bölümü 1 günden izleyin bence çünkü biz forumdash öle öyle yaptık
Yoksa bu 6 bölümü bitirirseniz hemen bir boşluğa düşersiniz ?

@sürgünüm @destere

4x1

Yeni sezon başlangıç bölümü fena değildi. :)

Nur topu gibi bir cinayet davamız daha oldu. Önceki sezonlarda katil kim onu arıyorduk bu sezon katil belli olayın işleniş biçiminde bir gizem var yanılmıyorsam. :)

Linden, Sikiner'i öldürdüğünü itiraf etse yasalar gereği silahsız adamı vurmaktan cezaevini boylayacaktı hemde mesleğinden olacaktı. 22 kişinin katilide olsa Avrupa'da yasa var. :) Holder'de ona destek oldu ve cinayeti saklamaları güzel oldu. :)

Bu arada Linden hala Skinner ile yaşadıklarını unutabilmiş değil. Hamile kalırım korkusuyla doğum kontro hapı aldı. Holder'in avukat sevgilisi ise doğum kontrol hapı kullanmadığı için hamile kaldı. Holder baştan yadırgasada sonradan kıza evlilikten teklifinde bulundu. :)
8/10

4x1. Bölüm

@sürgünüm başlangıç bir değişik oldu nasıl iştir ben böyle beklemiyordum , zaman atlaması falanda yok ?
şimdi linden vurmaya vurduda şimdi o olayı adam silah çekmiş linden vurmuş olarak gösterebilirlerdi rahatlıkla niye skinner denen sapığı gizleyip suçu cezaevindeki vatandaşa attılarki onca pisliğe bulaşmış skinner ı öldürmekten linden a en ufak bir cezada gelmezdi ?
ben linden la holder ın yeni araştırdığı cinayeti merak ediyorum skinner lı kısımlar sıkıcı o konu bitmeliydi ..

4x1. Bölüm

@sürgünüm başlangıç bir değişik oldu nasıl iştir ben böyle beklemiyordum , zaman atlaması falanda yok ?
şimdi linden vurmaya vurduda şimdi o olayı adam silah çekmiş linden vurmuş olarak gösterebilirlerdi rahatlıkla niye skinner denen sapığı gizleyip suçu cezaevindeki vatandaşa attılarki onca pisliğe bulaşmış skinner ı öldürmekten linden a en ufak bir cezada gelmezdi ?
ben linden la holder ın yeni araştırdığı cinayeti merak ediyorum skinner lı kısımlar sıkıcı o konu bitmeliydi ..
Öyle gösteremezlerdi işte Skinner'in silahı yok çünkü. Birde olay yerini terk etmemeleri gerekiyor. Yani silah alıp gelemezler dağlık alana. :)

Öyle gösteremezlerdi işte Skinner'in silahı yok çünkü. Birde olay yerini terk etmemeleri gerekiyor. Yani silah alıp gelemezler dağlık alana. :)
umarım geçen seneden kalan konu çabuk biter yeni konuyu bayağı sevdim hele o kıl albay kadınla linden arasındaki diyaloğlar şahaneydi orda tüm desteğim linden la :)

4x1. Bölüm

destere ben sana dedim ya 3.sezo ile 4.sezon ayı diye unuttun mu

arkadaşlar bende sizi yalız bırakmayayım ağustosta ki mesajlarımı aynen buraya kopyalıyorum @destere @sürgünüm
Agustos Ayındaki bu konuda mesajlarım

S04B01 izledik Annemle,

Açıkçası bana durağan gelmedi belkide özlediğimden kaynaklanıyor olabilir , birde en sevindiğim şey önceki sezonla paralel gitmesi olaylar devam ediyor yani

Yalnız diziye başlarken Annem çok soru sordu , ona ne oldu, bu kim , ben kendim hatırlamaya çalışırken birde anneme anlattım

Yorumum
Linda sen güçlüsü kendine koy verme , sen haklı olansın
o aile yi kim öldürdü belli değil ama evin çocuğu öldürmedi , o asker kadında öldürme ama o işin içinde
son sohnede ölen adamın kızı geldi oda lindayı rahat bırakmaz kesin
içiden bir ses fialde linday birşey olacak diyor

Annemin yorumu
çok heyecanlı bitti , lindayı güçsüz görmek kötü

son sahnede çalan müziği özlemişim , herşeyi özledim

8.3

Forumdash bugün izleme sakın biz sana yetişelim sende mola ver biraz

Son düzenleme:

arkadaşlar bende sizi yalız bırakmayayım ağustosta ki mesajlarımı aynen buraya kopyalıyorum @destere @sürgünüm

S04B01 izledik Annemle,

Açıkçası bana durağan gelmedi belkide özlediğimden kaynaklanıyor olabilir , birde en sevindiğim şey önceki sezonla paralel gitmesi olaylar devam ediyor yani

Yalnız diziye başlarken Annem çok soru sordu , ona ne oldu, bu kim , ben kendim hatırlamaya çalışırken birde anneme anlattım

Yorumum
o aile yi kim öldürdü belli değil ama evin çocuğu öldürmedi , o asker kadında öldürme ama o işin içinde

Annemin yorumu

8.3

O çocukta öldürmüş olabilir. Aslında cinayeti kimin işlediğinin bir önemi yok. İşleniş biçiminde bir gizem var bence.

S04B01 izledik Annemle,

Yorumum

Annemin yorumu

8.3

annenin söylediği lindayı güçsüz görmek kötü sözüne katılıyorum :)
yalnız linda kim ? :)) sanırım annen diziyi türkleştirmiş bayağı linden dan bahsediyordur büyük ihtimal :)

ben geçen seneki konunun tamamen bitmesinden yanayım yeni konuya ağırlık versinler linden ı yine tekeden süt çıkarır şekilde deliller bulurken görmek istiyoruz :)

Dördüncü sezon ilk üç sezondan daha iyi diyolla. :)
ben dün sezon puanlarını ayrı ayrı topladım normalde puanları toplayıp bölüm sayısına böldüğümüzde ortalama puanın ortaya çıkması lazım ama öyle olmamış toplam puanı düşük görünüyor dizinin ?