Linden son araba sürerken orada çalışıyor herkes beğendi o şarkıyıhangi film bittikden sonramı bitmeden mi yazılar yazmadan demi bir müzik duydum ama dikkat etmedim )) tekrar bakıyorum şimdi...
@destere filanda
Linden son araba sürerken orada çalışıyor herkes beğendi o şarkıyıhangi film bittikden sonramı bitmeden mi yazılar yazmadan demi bir müzik duydum ama dikkat etmedim )) tekrar bakıyorum şimdi...
Onu bende beğendim zaten )) öyle desene ben dizi bittikden sonrkai yazılar yazarken çalanki müzikmi var acaba dedim kendi kendime )))Linden son araba sürerken orada çalışıyor herkes beğendi o şarkıyı
@destere filanda
ben düşüncelerimi söylesem @mrt-06 diziyi izlemekten vazgeçer benim önerdiğim dizilere kıl kaptı artık ) en iyisimi ben önermeyeyim belki o zaman diziye başlama ihtimali daha yüksek olacaktır
black sails harikadır beğeneceğine eminim özellikle elenor la max e dikkat et )@destere bu arada senin diziye yeni başladım haa )) Black sails fena gitmiyor )))
Bi ara verdim şimdi bi kahve vs alayım diyede daha 10 dakika oldu olmadı süper başladı toplar tüfekler bombalar ))black sails harikadır beğeneceğine eminim özellikle elenor la max e dikkat et )
ben tarihten bir sayfa anlatan dizilerin bir çoğunu seviyorum , vikings le dönüşümlü izle bunu? ikiside harika bence.. şimdi savaşlar bile mertçe değil, eskiden öyle değilmiş gögüs gögüse çarpışma şeklinde geçiyormuş, şimdi ise uçağa binip bir yere bomba bırakan savaştığını sanıyorBi ara verdim şimdi bi kahve vs alayım diyede daha 10 dakika oldu olmadı süper başladı toplar tüfekler bombalar ))
Vayy Süper haber umarım beğenirsinHadi bakalım sıra bu dizide. The Walking Dead bittiğine göre bu diziye başlıyoruz. Umarım beğenirim. @Harunnn60 @gözlemci
Akşam ilk iki bölümü izlerim.Vayy Süper haber umarım beğenirsin
İzlediğim en iyi yabancı dizilerden ilk 2 sezon öyle birşeydi ki beni benden aldı şuanda boşta kaldım ))Hadi bakalım sıra bu dizide. The Walking Dead bittiğine göre bu diziye başlıyoruz. Umarım beğenirim. @Harunnn60 @gözlemci
2. bölüme geçtim şuan.İzlediğim en iyi yabancı dizilerden ilk 2 sezon öyle birşeydi ki beni benden aldı şuanda boşta kaldım ))
Nasıldı ilk bölüm gerçi alışmak biraz zor adapte olduktan sonra gerisi kolay )))2. bölüme geçtim şuan.
Cinayet dizisini izlemiştim aynısıydı.Nasıldı ilk bölüm gerçi alışmak biraz zor adapte olduktan sonra gerisi kolay )))
Evet bizimki biraz çalıntı ama olsun Nurgülün en iyi işlerinden di )))Cinayet dizisini izlemiştim aynısıydı.
Bizimkiler kopyalamış resmen.
Ama güzeldi.
İlk üç bölümü bitirdim.Evet bizimki biraz çalıntı ama olsun Nurgülün en iyi işlerinden di )))
İlk üç bölümü bitirdim.