Cinayet dizisiUyarlaması ?
Konusu ne peki?
Konusu işte bir katil var onu bulmaya çalışıyorlar çok süper izle için de dram aile var
Cinayet dizisiUyarlaması ?
Konusu ne peki?
Cinayet dizisini izlemiştim ben haa.Cinayet dizisi
Konusu işte bir katil var onu bulmaya çalışıyorlar çok süper izle için de dram aile var
The Flash'ı düşünmüyorum ama Friends'e başlarım 2-3 aya.Sen önce Friends ve The Flash'ı izle sulanma başka dizilere.
Hay zombiler yesin seni emi.The Flash'ı düşünmüyorum ama Friends'e başlarım 2-3 aya.
Şu an zombi dizisi izliyorum zaten ama yemesinler.Hay zombiler yesin seni emi.
Sen de yemiyon içmiyon TWD izliyorsun. Bu saatte bile. Hadi bakalım.Şu an zombi dizisi izliyorum zaten ama yemesinler.
Friends'e başlarım şu TWD bitsin hele bir, 12 bölüm kaldı toplam dizinin bitmesine.
Aşırı bağımlılık yaptı bende, 2 gündür aşırı sardım ayrılamıyorum. TWD izlemenin saati olmaz.Sen de yemiyon içmiyon TWD izliyorsun. Bu saatte bile. Hadi bakalım.
@Harunnn60 devam etsem mi TWD'ye acaba? Ama hangi bölümde kaldığımı unuttum.
2 sezonda kalmıştınSen de yemiyon içmiyon TWD izliyorsun. Bu saatte bile. Hadi bakalım.
@Harunnn60 devam etsem mi TWD'ye acaba? Ama hangi bölümde kaldığımı unuttum.
Hadi ya ama baştan alsam daha iyi olur çok oldu izlemeyeli.2 sezonda kalmıştın
İçin dışına çıkmıyor mu tüm yiyorlar birbirlerini. Bakarız.Aşırı bağımlılık yaptı bende, 2 gündür aşırı sardım ayrılamıyorum. TWD izlemenin saati olmaz.
Sende izle kaliteden ödün verme.
İlk bölümler biraz değişik gelmişti ama şimdi alıştım fazlasıyla.Hadi ya ama baştan alsam daha iyi olur çok oldu izlemeyeli.
İçin dışına çıkmıyor mu tüm yiyorlar birbirlerini. Bakarız.
Bence başla derim Ilk 2 sezon izlesen yeter bence 😉Cinayet dizisini izlemiştim ben haa.
Bölüm sayısıda azmış aslında, başlasak mı ki?
Başlamışken bitirmek olmaz mı?
Yokta yani başlarsam bitiririm diyorum.Başladın mı diziye ?
Anladım bence başla , konuda bu kadar çok yorum yapılması bile dizinin iyi olduğunu kanıtlıyorYokta yani başlarsam bitiririm diyorum.
Tamam zaten bölüm sayısıda azmış.Anladım bence başla , konuda bu kadar çok yorum yapılması bile dizinin iyi olduğunu kanıtlıyor
Bne ona dikkat etmedim )))Vayy be sende bitirdin Sondaki çalan müziğe ne diyorsun ?
Allah allah şaşırırdım vallaBne ona dikkat etmedim )))
hangi film bittikden sonramı bitmeden mi yazılar yazmadan demi bir müzik duydum ama dikkat etmedim )) tekrar bakıyorum şimdi...Allah allah şaşırırdım valla