öpüştükleri sahne mi
hmm anladım bende sevmemiştim1x9 . bölüm
genel anlamda sevmediğim bir bölüm oldu
demiştim bu atarlı hareketler hayra alamet değil sonunda olan bullet a oldu birde öldüğünü anlayınca sinir yapmalar duygusala bağlamalar gidip ona buna efelenmeler bayat hareketler, yakıştıramadık önceden ileriyi düşünmek lazım sonra ne kadar duygusala bağlarsan bağla kimseye bir faydası olmaz ?
linden ın ne yapmaya çalıştığını tam çözemedim çocuğun yalan ifade verdiğini anlayınca ray i kurtarmaktan vazmı geçti yoksa son anda kurtarmayımı bekliyor orasıda karışık
ray in idamına saatler kaldı bakalım diğer bölümde neler olacak
becker adlı keltoş gardiyanın oğlu anasının sevgililerinden birini öldürmüş becker ray in oğlunun ilerde suçlu olacağını bu işin sülaleden geldiğini söylüyordu bakalım oğlu taraklara gelince ne düşünecek ?
şu duygusala bağlama işini sevmedim vatandaş zamanında telefon kapattı şimdi yas tutup ona buna salça oluyor
twitç ti twitç neyse ismi önemli değil3x4
İdare eder bir bölümdu sonunda heyecan çıkardılar yine her zaman ki gibi Puanım 8,5/10 İlk 2 sezonki Larsenlara alıştığım için alışamadım 3.sezona
Açıkcası bölümü çok hatırlamıyorum sabah izledim ,bundan sonra zamanında yorumda bulunucam yoksa hatırlayamadım bak şimdi
İşte ilk başında küçük kızın videosunu buldular izlediler bakirelikle alakalı bir video aansına gittiler normal karşıladı 😱 sonra onunki twliht mıydı neydi dayak yedi uyuşturucya yatırıyor bütün parayı küçük kız çalışsın o yesin ohh miss
Sonundada kızla ilgili bir bağıntısı olan adam kızın anasının evinde görüntülendi ve bitti
twiliyht mıydı neydi her ne zıkkımsa iştetwitç ti twitç neyse ismi önemli değil
Wayy vay vay neyse ben bu salı-çarş-perş tam gaz yaparım bitirrim bende 🙂3x11 . Bölüm
güzeldi en azından önemli ipuçları vardı
bundan sonra katilin kim olduğu pekde umrumda olmamakla birlikte katil adayının carl reddick olması ilginç geldi
zamanında cinayet işlemiş onuda picasso adlı çocuk görmüş o da çocuğu öldürmek için eve gitmiş onun yerine annesini öldürmüş
tabi bunlar bize ray in neden cinayeti üstlendiğini anlatmıyor
kaldı bir bölüm sezon finaline onuda izleyip rahatlayalım
artık katilin kim olduğu hakkında bir tahminde bulunabilirim @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci @Forumdash
Finali ne zaman izleyeceksin bitirde dizi üzerine tartışalım.3x11 . Bölüm
bundan sonra katilin kim olduğu pekde umrumda olmamakla birlikte katil adayının carl reddick olması ilginç geldi
zamanında cinayet işlemiş onuda picasso adlı çocuk görmüş o da çocuğu öldürmek için eve gitmiş onun yerine annesini öldürmüş
artık katilin kim olduğu hakkında bir tahminde bulunabilirim @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci @Forumdash
Finali ne zaman izleyeceksin bitirde dizi üzerine tartışalım.
Aferin katili iyi yakalamışsın.
alıntı yaparken spoiler kutucuğu açılır olayların sonunu öğrenirsin onca emeğin boşa gider dikkat et bence spoiler lı mesajları alıntı yapmaWayy vay vay neyse ben bu salı-çarş-perş tam gaz yaparım bitirrim bende 🙂
Hiç bakmıyorum bana anca bakma dediğin şeyler ilgimi çeker onlara bakarım anca izlediğim bölümün yorumu yazdıktan sonra sizinkilere bakıyorumhala skinner de olur diyorum nedense carl beni kesmedi
ama ray öldükten sonra diziden koptum onuda söyleyeyim aynı şey russo öldürülünce olmuştu
bundan sonra linden ve holder katili alıp kendilerine soksunlar
alıntı yaparken spoiler kutucuğu açılır olayların sonunu öğrenirsin onca emeğin boşa gider dikkat et bence spoiler lı mesajları alıntı yapma
Ee bi zahmet katili bil yani destere sanki büyük iş başarmış gibi rahatladım filan diyorsun katili tahmin etmek çok kolaydı3x11 . Bölüm
Ee bi zahmet katili bil yani destere sanki büyük iş başarmış gibi rahatladım filan diyorsun katili tahmin etmek çok kolaydı3x11 . Bölüm
Bırak bu işleri.3x12. bölüm
ÜÇÜNCÜ SEZON FİNOSU
katili 4 bölüm önce tahmin etmiştim @Harunnn60 , @sürgünüm e sorabilirsin
güzel bir bölümdü
hiç olmayacak kişiyi seçtim katil diye skinner dedik skinner çıktı memnunmuyuz diyiliz ters köşe olmak güzelde skinner ın katil olmak için yeterli sebebi yoktu ,açıkladıkları sebep biraz yavan kaldı
neyse yani ray öldü bullet öldü onca kız günahsızken öldü.. sonuçta katilde hiç işkence çekmeden linden ın kafasızlığı sayesinde çabucak ölüp kurtuldu hiçde memnun etmeyen bir sonuç ?
@Forumdash zamanında demişti bu dizinin dördüncü sezonunu yayınlamamaları kanalın kabahati olarak söylemişti ama böyle bir sondan sonra artık kabahat dizide diyorum
bir sezon boyu insanlar acı çeksin öldürülsün tecavüze uğrasın katledilsin bizim yaman dedektifler iş bittikten sonra, parmaktaki yüzükten katili çözsünde bize iyilik yapmış olsun ?
Bırak bu işleri.
Bir bölüm önce katil Carl Reddick demedin mi? 3-4 bölüm önce Skinner'i suçlu gösterecek hiçbir delil yoktu ki.
Kesin bir yerden spoi yemişsin. inanmam.ben 8. bölümü izleyince bana tahminde bulun demişsin bende skinner demişim sende daha erken sonra tahmin yap demişsin ? bir bölüm önce katil carl çıktı ama beni kesmedi ben hala skinner dan şüpheleniyorum demişim yazılarım orda duruyor delilli ispatlı bende yalan yok
kesinlikle en ufak bir spoi ile alakası yok ben sadece bunlar ters köşe yapar en olmadık kişiyi katil ilan ederler diye o isimde karar kıldım yoksa vatandaştan şüphelendiğimden değilKesin bir yerden spoi yemişsin. inanmam.
Salladın tuttu yani. Yoksa adamın bir falsosunu görmedik.kesinlikle en ufak bir spoi ile alakası yok ben sadece bunlar ters köşe yapar en olmadık kişiyi katil ilan ederler diye o isimde karar kıldım yoksa vatandaştan şüphelendiğimden değil