Netflix The Killing - Dizi Yorumları

bu sefer @sürgünüm daha hızlı gidiyor :)
üç günde 5 bölüm izlesen yeterli zaten kaalnı iki hafta sonra izlersin :)
Daha fazlasını bile izlerim belki :)

3x9

Vay babanın kemiğine, olaylar ivme kazandı. :)

Kovalamaca sonucu Mills yakalandı beni üzen ise arabanın bagajından Bullet'in çıkmış olması. Kıymayacaklardı o kıza çok üzüldüm bir gün olsun yüzü gülmedi hep erkek kılığında dolaştı ve tecavüze uğradı saymakla bitmez. :(

Şimdi bu çocukaların katili Mills mi ya, bence değil gibi. Sanki saf ve aptal birisine benziyor. :)

Mills ve Ray arasında da bağlantı olmadığı ortaya çıktı. Adrian niye peki katil olarak Mills'i gösterdi. (b) Bunlar baba oğul anlaşmış olmasınlar. :)

Çok damardan bir bölümdü cezaevindeki gardiyanın oğlunada üzüldüm annesinin dostunu öldürdü. Holder'i de ağlattılar. :X
9/10

Dördünce sezonda Ray'le ilgili gelişmler vardır. :)

Ray'in oğlu niye Mills'i katil gösterdi iyice kıllandım. :X
düşmanlar çünkü yani baba-oğul anlaşamazlar ya öyle bir durum

bak şu bilgi seni heyecanlandırır :X
3.sezon finalinde olaylar o kadar farklı gelişecek ki 4.sezonda linden kendini kurtarmaya çalışacak bu durumdan :X

Ben güya eve gelmiştimde filme devam edecektim nerde bir baktım sokakta buldum kendimi :) Anca bu gece ve yarın izleyebildiğim kadar izlerim :)

küçük bir hatırlatma arkadaşlar 3.sezon finali 12.bölüm de :)
@destere @sürgünüm @gözlemci
Ben bu gece 3x2 ve 3x3 bitirirsem yarında 3x6 ya kadar gelirsem salı-çarş-perş gibide 3.sezon biter hayırlısıyla :)

Ben güya eve gelmiştimde filme devam edecektim nerde bir baktım sokakta buldum kendimi :) Anca bu gece ve yarın izleyebildiğim kadar izlerim :)

Ben bu gece 3x2 ve 3x3 bitirirsem yarında 3x6 ya kadar gelirsem salı-çarş-perş gibide 3.sezon biter hayırlısıyla :)
ben bu sefer fazla hızlı gidemiyorum bu akşam iki bölüm anca izlerim diğer iki bölümde marco polo izlerim :)

tamam :D sen emniyet kemerimi bağladım diyorsun yani :D
marco ya ne zaman başlıyorsun ?

ben bu sefer fazla hızlı gidemiyorum bu akşam iki bölüm anca izlerim diğer iki bölümde marco polo izlerim :)

marco ya ne zaman başlıyorsun ?
Gitme zaten :) Beni bekle hele bi :) Neyse -27-28 aralık sınavlar var finaller sonra 1 haftacık daha boşum sonra diğer finaller yanlış bakmışım takvime :) yani 2 haftaya hem marco polo hemde the killing bitici :)

Gitme zaten :) Beni bekle hele bi :) Neyse -27-28 aralık sınavlar var finaller sonra 1 haftacık daha boşum sonra diğer finaller yanlış bakmışım takvime :) yani 2 haftaya hem marco polo hemde the killing bitici :)
her halükarda bitireceksin ha iki hafta geç ha iki hafta erken farketmez :)

3x6. bölüm

pek önemli bişey olmadı sadece ray cephesinde gelişmeler var ?

ray suçsuzmuş bunu linden yeni anladı ama skinner a anlatmakta güçlük çekiyor
yalnız ray hücre komşusu zencinin intiharı iyi olmadı.. zenci çenebaz ama iyi bir vatandaştı ? ray in onun intiharına sessiz kalışını anlamak da mümkün değil. sanırım acısız öteki dünyayı boylamasını istedi
danette ile bullet ın birlikte kallie yi aramasına şahit olduk
richmond un ismi ilk kez geçti bu sezon başkan olarak

@destere pazartesi başlıyorum
tamam yorumlarını bekleriz :)
ben sezonu bitirdim sen daha başlamaya çalışıyorsun :)