Bu gece bitiririm ben.
bence yarın bitir biraz heyecan yaşaBu gece bitiririm ben.
Çok heyecanlı zaten izlemeden duramıyorum.bence yarın bitir biraz heyecan yaşa
Evet haklısınÇok heyecanlı zaten izlemeden duramıyorum.
Dördünce sezonda Ray'le ilgili gelişmler vardır.Evet haklısın
bu arada 3 ve 4 sezon birbiri ile bağlantılı yani olaylar tam gaz devam ediyor yani heyecan 4.sezonda da var
düşmanlar çünkü yani baba-oğul anlaşamazlar ya öyle bir durumDördünce sezonda Ray'le ilgili gelişmler vardır.
Ray'in oğlu niye Mills'i katil gösterdi iyice kıllandım.
Yok kutucuğu açmam.düşmanlar çünkü yani baba-oğul anlaşamazlar ya öyle bir durum
bak şu bilgi seni heyecanlandırır
3.sezon finalinde olaylar o kadar farklı gelişecek ki 4.sezonda inden kendini kurtarmaya çalışacak bu durumdan
katil ile ile ilgili değil linden ile ilgiliYok kutucuğu açmam.
Olsun spoilik yorum falan vardır.katil ile ile ilgili değil linden ile ilgili
tamam sen emniyet kemerimi bağladım diyorsun yaniOlsun spoilik yorum falan vardır.
Ben bu gece 3x2 ve 3x3 bitirirsem yarında 3x6 ya kadar gelirsem salı-çarş-perş gibide 3.sezon biter hayırlısıyla
ben bu sefer fazla hızlı gidemiyorum bu akşam iki bölüm anca izlerim diğer iki bölümde marco polo izlerimBen güya eve gelmiştimde filme devam edecektim nerde bir baktım sokakta buldum kendimi Anca bu gece ve yarın izleyebildiğim kadar izlerim
Ben bu gece 3x2 ve 3x3 bitirirsem yarında 3x6 ya kadar gelirsem salı-çarş-perş gibide 3.sezon biter hayırlısıyla
marco ya ne zaman başlıyorsun ?tamam sen emniyet kemerimi bağladım diyorsun yani
Gitme zaten Beni bekle hele bi Neyse -27-28 aralık sınavlar var finaller sonra 1 haftacık daha boşum sonra diğer finaller yanlış bakmışım takvime yani 2 haftaya hem marco polo hemde the killing biticiben bu sefer fazla hızlı gidemiyorum bu akşam iki bölüm anca izlerim diğer iki bölümde marco polo izlerim
marco ya ne zaman başlıyorsun ?
her halükarda bitireceksin ha iki hafta geç ha iki hafta erken farketmezGitme zaten Beni bekle hele bi Neyse -27-28 aralık sınavlar var finaller sonra 1 haftacık daha boşum sonra diğer finaller yanlış bakmışım takvime yani 2 haftaya hem marco polo hemde the killing bitici
Valla yarın evde olsam bitirirdim sezonuda malum gezeyim biraz kafa dağıtmak şart olduher halükarda bitireceksin ha iki hafta geç ha iki hafta erken farketmez
tamam yorumlarını bekleriz@destere pazartesi başlıyorum