Netflix The Killing - Dizi Yorumları

O kadar sohbet etmişsiniz bana bildirim gelmemiş. (b) Birde unutmayın sonradan ekleme yapınca bildirim gelmiyor.

Ben Terry'i bekar diye tutmuştum ama eniştesiyle iş çevirmeye başladığı zaman soğumuştum, finalde değil yani. :)
sonradan eklenen isimlerin ulaşmadığını bende epey geç öğrendim :)
bu bölümde sarışın berduş kızın annesi güzeldi ya bence terry ide solladı gibi evli olup olmaması pek önemli değil zaten kadın her gece birini buluyormuş :)

3x2. Bölüm

kalie adlı kızın annesi tekrar dikkatimi çekmeyi başardı :)

yine güzel bir bölümdü
ray seward adlı idamlık mahkumu zamanında sanırım sarah ve ortağı skinner hatalı şekilde içeri atmışlar adam sarah ın sorduğu yüzüğü ne yaptın sorusu karşısında bocaladı
bullet kız mı erkek mi tam anlayamadım kalie yi ararken sapığın tuzağına düştü ..
holder ın yeni ortağında iş yok adam görevi yapmaktan çok başkalarına devretmeye meyilli umarım sarah tekrar döner dedektifliğe

holder ın öldürülen ashley adlı kızla kaybolan kalie adlı kız arasındaki bağlantıyı çözmesi bayağı zaman aldı gibi
sarah ray seward ın çocuğunu görmeye gitti çocukta aynı sarahtaki resmin bin benzerini daha yapmış picasso hep aynı tarz çalışıyor :)
resmi takip eden sarah linden ın son sahnede suda gördükleri ceset miydi ? onca ceset farkedilmeden orda nasıl durabilirki ? anlaşılamayan sorular işte devami diğer bölüme :)

3x2

Öyle heyecanlı bir bölüm değildi ama insanı içine çeken bir gizemi var. :)

Adamlar hakikatten çok iyi senaryo yazmışlar. Kimsenin aklına gelmeyecek bir yerden 3. sezon için malzeme çıkarmışlar. Linden'i psikiyatri gibi bir yere sevk etmişlerdi o zaman bahsetmişti Adrian'dan annesi öldürülmüş onun yanı başında çizmişti resmi. Yalnız Linden Ray ile görüşmesinde, Ray'den yine beklenmedik tepki geldi bence katil o değil.

Linden'in son sahnede göl gibi yerin içinde gördüğü kırmızı şeyler neydi? (b)
8/10

3x3

İlk 3 bölümün en güzeliydi tempo artmaya başlayacak gibi. :)

Linden'in tekrar polisliğe dönmesi sevindirdi. :)

Bölümü izlerken üzülürken diğer taraftanda sinirlendim. 13-14 yaşındaki kızlara sakso çektiriyorlar falan iğrençti. Kallie kaç gündür ortadan kayıp annesinin umrunda değil. Ne yapacaksalar gidip Kallie'nin annesine yapasalar ya.

Ray'e duşa girdiğinde sabunun arasına jileti intihar etmesi için polisler bıraktı sanıyordum ama kendi koymuş. Bunu kontrol etmiyorlar mı hala cezaevlerinde. Kendi başına içeriye sabun sokmakta neymiş. :)

Ray'de anasının gözü çıktı, kendisini yaraladı belliki hastaneden kaçacak. :)

Goldie pezevenki Gracepoint'de de benim katil adaylarımdan biriydi orda çıkmadı. Burda da çıkacağını sanmıyorum sadece şaşırtma yapıyorlar, bildik numaralar yemeyiz. Ben Ray'in de katil olduğuna inanmıyorum. Ölen kızların parmakları koparıldığı için Ray'i şüpheli göstermeye çaışıyorlar. :)

Linden, Bullet'in yerini bulamak için bir kadına sormuştu. Kadının verdi cevap: tacizci gibi bıyığı olan bir Eminem özentisi polisin arabasına binerken gördüm dedi. :)
8.5/10

3x4

Yine güzel bölümdü üstüne koyarak devam ediyor. :)

Mills üçüncü sezonun ilk bölümünde çocuklardan birine hamburger ve patatesini vermişti. Hamile zenci kadında çok yardımsever olduğunu söylüyor onu Rihanna'ya benzettiğini söylermiş. Güler misin ağlar mısın? :)

Ray vücudundaki oğlunun dövmesinden kurtulmak için kesmiş kendisini. :X

Kallie'nin annesi kızı kaybolduğu gece kapısını çalmasına rağmen eve almamış. Gerizekalı o saatde çocuk yaştaki kız nereye gidecek diye düşünemiyor. Finalde de Mills'i eve alınca artık dayanamadım bastım küfürüde buraya yazmayayım. :)

Çocukların hayat şartlarını izledikçe ürperiyorum. İşin acı yanı bu anlatılan hikayeler gerçek hikayeler ve dünyanın her yerinde tüm şiddeti ve korkunçluğuyla yaşanıyor.
8.5/10

3x1. bölüm

yine güzel bir başlangıç yaptı bu sefer holder haldır huldur işin içinde yalnız sarah linden daha bir mütevazi hayat yaşıyor gibi aslında sarah yine bildiğimiz sarah olayların içine bir şekilde girecektir :)
gözlerimiz stan ailesini aradı ama konu değişti malesef :)

holder ve yeni kel ortağı, isimsiz bir kıza ait ceset buldular tamda işi başlarından savıp diğer şişko meslektaşlarına devretmek üzereyken son anda holder vazgeçti cinayeti kendisi araştıracak gibi .
holder sarah ın yanına gitti sarah kendine yaşça genç bir parlak sevgili yapmış :) hatta holder ın alay konusu oldu bu sevgilin jack in sınıf arkadaşımı diye :)
sarah ın eskiden tutuklattığı karısını öldüren ray seward isimli psikopat ilginç bir karakter papazın yaklaşmasını fırsat bilip papazın kafayı dağıtması ilginç sahnelerden biriydi ?
bu ray karısını öldüren kişiyse şimdi aynı metodla ashley adlı kızı öldüren kim acaba kpyacı katilmi ? yoksa ray adlı psikopat yanlışlıklamı tutuklandı ama yanlışlık olamaz ray papazın kafayı dağıtırken tam psikopat tavrı içindeydi
sarah ın hayvan sevgisi göz yaaşrtıcı acı çeken inek için geri dönüşü ve onu öldürüşü ilginçti
bu arada sarışın berduş kızın sütun bacaklı erospu annesi bayağı dikkatimi çekti yalan yok yani o anneyi her daim görmek isteriz :) @Harunnn60 sen izledin diziyi, o sütun bacaklı bu sezon devamlı çıkacakmı acaba ? :) benim yeni terry im olur :)

@gözlemci yorum yapmamış hala :) oysa izlediğini söylemişti ? :)
Alemsin @destere varya izledim de toplu halde yapacam yorumumu şimdi üşeniyorum ama yine enfes bir bölümdü :) Lakin dediğin gibi gözlerim arayıpta bulamadıklarım yüzünden garipsedim önce senaryoyu ama tam gaz devam :)

@destere @sürgünüm
arkadaşlar hani 1.sezonun 11.bölümü vardı ya hani jack kaybolmuştu , linden daha önceden yakaladığı adamı anlatıyordu holdera , sonraki bölümlerde psikiyatrs servisine yatırılmıştı yine bunları anlattı
işte bu anlattıkları 3.sezonun zemini oluşturdu
hatta @destere ye dikkatli bak demiştim beğenmedğin bölüme ileride şaşıracaksın demiştim
@sürgünüm

3x2

Öyle heyecanlı bir bölüm değildi ama insanı içine çeken bir gizemi var. :)

Adamlar hakikatten çok iyi senaryo yazmışlar. Kimsenin aklına gelmeyecek bir yerden 3. sezon için malzeme çıkarmışlar. Linden'i psikiyatri gibi bir yere sevk etmişlerdi o zaman bahsetmişti Adrian'dan annesi öldürülmüş onun yanı başında çizmişti resmi. Yalnız Linden Ray ile görüşmesinde, Ray'den yine beklenmedik tepki geldi bence katil o değil.

Linden'in son sahnede göl gibi yerin içinde gördüğü kırmızı şeyler neydi? (b)
8/10
sen daha ilerki bölümleri izlediğin için gölde bulunan nesnelerin ceset mi yoksa başka bişeymi olup olmadığını artık sana sormuyorum :)

@destere o kadında ne buldun allah aşkına :D evt dizide rolü var ama her dakika bekleme :D
o kadında neler var neler :) üstten izlemeye başla en aşağıya kadar inince aradan bir yarım saat geçiyor kadın o kadar mı uzun olur :) özellikle costa sından aşağı doğru epey dikkatimi çekti?
costa nedir diye merak ediyorsan @Dr.Who ya sor :)

özellikle kadının leğen ve uyluk kemiğiyle kaval kemiği üstünü kaplayan epidel doku şahaneydi :)

Adli tıp torbasıymış o hani tıbbi atıkların koyulduğu.
oldumu şimdi? :)
ben kazayla açtım spoiler ı :)

o kadında neler var neler :) üstten izlemeye başla en aşağıya kadar inince aradan bir yarım saat geçiyor kadın o kadar mı uzun olur :) özellikle costa sından aşağı doğru epey dikkatimi çekti?
costa nedir diye merak ediyorsan @Dr.Who ya sor :)

özellikle kadının leğen ve uyluk kemiğiyle kaval kemiği üstünü kaplayan epidel doku şahaneydi :)

oldumu şimdi? :)
ben kazayla açtım spoiler ı :)
Bölümü izledikten sonra okursun diye spoi bıraktım açmayaydın. :)

Alemsin @destere varya izledim de toplu halde yapacam yorumumu şimdi üşeniyorum ama yine enfes bir bölümdü :) Lakin dediğin gibi gözlerim arayıpta bulamadıklarım yüzünden garipsedim önce senaryoyu ama tam gaz devam :)
anladım :)
yalnız toplu yorum yapmanın ufak tefek sakıncaları var son izlediğin bölüm daha fazla akılda kalır önce izlediğin bölümlere ait ayrıntılar kaybolur :)
mesela ilk bölümdeki kalie adlı kızın annesine ait ayrıntıları unutmuşsundur şimdi :)

Bölümü izledikten sonra okursun diye spoi bıraktım açmayaydın. :)
el söz dinlemiyor baktım açmışım bile refleks hareketi oldu :)

anladım :)
yalnız toplu yorum yapmanın ufak tefek sakıncaları var son izlediğin bölüm daha fazla akılda kalır önce izlediğin bölümlere ait ayrıntılar kaybolur :)
mesela ilk bölümdeki kalie adlı kızın annesine ait ayrıntıları unutmuşsundur şimdi :)

el söz dinlemiyor baktım açmışım bile refleks hareketi oldu :)
Kalie kimdi çıkaramadım :) izlemedim 3x1 den başka :)

Kalie kimdi çıkaramadım :) izlemedim 3x1 den başka :)
hanı şu kendisini köprüden aşağı atmaya çalışan sümüklü sarı bir kız vardı onun yanındada kız mı olanmı olduğu belli olmayan bullet diye bir şey vardı işte o köprünün üstünden aşağı sarkan sümüklü kızın birde birde şahane bir annesi var onu diyorum :)

Kalie değil bir kere Kallie, anasının eve almadığı kız. Sokaklarda fahişelik yapmak zorunda kalıyor.
tamam işte o kız :)

sürgünüm bullet kızmı oğlanmı o soruyuda sormuyorum sana ? :) ben çıkaramadım onun cinsiyetini tam olarak :)

hanı şu kendisini köprüden aşağı atmaya çalışan sümüklü sarı bir kız vardı onun yanındada kız mı olanmı olduğu belli olmayan bullet diye bir şey vardı işte o köprünün üstünden aşağı sarkan sümüklü kızın birde birde şahane bir annesi var onu diyorum :)

tamam işte o kız :)

sürgünüm bullet kızmı oğlanmı o soruyuda sormuyorum sana ? :) ben çıkaramadım onun cinsiyetini tam olarak :)
Kadın olduğu belli ya. :X

@destere @sürgünüm
arkadaşlar hani 1.sezonun 11.bölümü vardı ya hani jack kaybolmuştu , linden daha önceden yakaladığı adamı anlatıyordu holdera , sonraki bölümlerde psikiyatrs servisine yatırılmıştı yine bunları anlattı
işte bu anlattıkları 3.sezonun zemini oluşturdu
hatta @destere ye dikkatli bak demiştim beğenmedğin bölüme ileride şaşıracaksın demiştim
@sürgünüm
aarkadaşlar yukarıda birsey yazdım görmediniz mi ? :D
@destere @sürgünüm