Netflix The Killing - Dizi Yorumları

2x12
Süper ötesi bir bölümdü heyecandan yeerimden kalkmayı bırak gözümü bile kırpamadım sonunda herşey ortaya çıktı gibi hadi bakalım :) Puanım 9,5/10

Tahminimce Jamie kendi kartını kızılderililerin şeyinde düşürünce Gwen'in çantadan kartı çaldı gösterdiği kartta kendisine ait değildi :)

Bütün kanıtlar peşinde Linden ve Holder hayatlarını tehlikeye atarak da olsa bu işin peşini bırakmadan devam ettiler ve artık hedefe ulaştılar sanırım :)

Mitch'in ailesi artık bıraktığı gibi dğeildi,Terry ve Stan huzursuz oldular ,Tommy halen annesine anne olarak bakmıyor. Rosse nin katili olarak baya ip ucu çıktı yoj Gwen di falan ama dediğim gibi katil kesinlikle Jamie baştan beri söylüyordum belliydi herşey ,Richmond seçimi kazanırsa napacka acaba? ama nedne yaptığıda belli değil? baya baya süper bölümdü :)

2x13- Sezon Finali
nasıl bir bölümdü anlamadım,süper ötesiydi.Bizim soğukkanlı detektifimiz Linden ve Cesur yiğit detektifimiz Holder tüm engellere rağmen cinayeti çözdü,Rossie yi görmek çok güzeldi son bölümde :) Yalnız hiç beklmediğim birinin daha çıkması şaşırttı beni :)
Puanım 10/10

Tery nasıl yapabilmiş yiğenine yazık,ama bilmiyormuş,gerçi ne fark eder ateşin kendi ailesine düşeceğini hesaplayamamış,ama orda başka kız olsa başkasının canı yanmayacakmıydı yinede ?

Bölüm on numaraydı, jamie katil çıktı,cinayeti bilerek işlememiş dahi olsa rossie duyduğu için ölmüş dahi olsa çok güzel oynadı rolünü hiç bozuntuya vermeden,tery nin olması şaşırttı beni,Ayrıca bu bölüm duygusal olarak çok ağırdı, baya hüzünlendim hatta yer yer gözümden yaşlarda geldi,çok fenaydı Rossie ile ilgili sahneler :( aile mutlu sonla başka bir eyre taışında ve orada mutlu bir sonla bitti ,süperdi :)

Bu arada @destere @sürgünüm ben bugün 13.00 gibi 3.sezonun sadece ilk bölümüne bakarım 1 saatcik boşluğum var :)

Ayrıca katili tahmin etmek zordu ama ben nasılsa içime mi sindi artık neyse jamie olduğundan aşırı şüpheliydim :)

2x13- Sezon Finali
nasıl bir bölümdü anlamadım,süper ötesiydi.Bizim soğukkanlı detektifimiz Linden ve Cesur yiğit detektifimiz Holder tüm engellere rağmen cinayeti çözdü,Rossie yi görmek çok güzeldi son bölümde :) Yalnız hiç beklmediğim birinin daha çıkması şaşırttı beni :)
Puanım 10/10

Tery nasıl yapabilmiş yiğenine yazık,ama bilmiyormuş,gerçi ne fark eder ateşin kendi ailesine düşeceğini hesaplayamamış,ama orda başka kız olsa başkasının canı yanmayacakmıydı yinede ?

Bölüm on numaraydı, jamie katil çıktı,cinayeti bilerek işlememiş dahi olsa rossie duyduğu için ölmüş dahi olsa çok güzel oynadı rolünü hiç bozuntuya vermeden,tery nin olması şaşırttı beni,Ayrıca bu bölüm duygusal olarak çok ağırdı, baya hüzünlendim hatta yer yer gözümden yaşlarda geldi,çok fenaydı Rossie ile ilgili sahneler :( aile mutlu sonla başka bir eyre taışında ve orada mutlu bir sonla bitti ,süperdi :)

Bu arada @destere @sürgünüm ben bugün 13.00 gibi 3.sezonun sadece ilk bölümüne bakarım 1 saatcik boşluğum var :)

Ayrıca katili tahmin etmek zordu ama ben nasılsa içime mi sindi artık neyse jamie olduğundan aşırı şüpheliydim :)
neden bu kadar acele ettin anlamadım sabahın 7-8 gibi izlemişsin , keşke akşam filan izleseydin:X
bu arada bende duygulanmıştım hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi:( çünkü annenmde izliyordu :D

2x13- Sezon Finali
Puanım 10/10

naptın ya sabahlamışsın :) ama sonunda muhteşem finali görmek için değer bence :) @sürgünüm baştan beri terry ciydi ama finalden sonra ani bir dönüşle mitch saflarında yer aldı oysa ben terry e yavaş yavaş alıştım ama finalde bile kadından vazgeçmedim ben daha bir sadığım karakterlere ne yaparlarsa yapsınlar haklılar bence :)

orda dediğin gibi kadın araba bağajında yeğeni olduğunu nerden bilsin sıradan bir erosbu arabada saklı diye tahmin etmiştir :) bişlerek zarar vermiş olsa kadına kızmaya hakkımız var :)
hanı diyorsun ya başka bir kadında olsa itmemeliydi tamam ama birde kendisinin kurmak istediği bir hayat var hayalleri var kendisinimi ateşe atsaydı ? neyse sonu biraz yoruma açık her türlü terry e hak verende vermeyende çıkacaktır ama ben terry hak verenlerden yanayım elimde olsa gidip cezaevinden çıkarırım kadını :)
bu arada rosie çok güzel kızmış kıza son bölümde hakkını verdim tüm sezon boyunca arada bir gösterselerdi bölümler daha bir şenlenirdi :)

neden bu kadar acele ettin anlamadım sabahın 7-8 gibi izlemişsin , keşke akşam filan izleseydin:X
bu arada bende duygulanmıştım hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi:( çünkü annenmde izliyordu :D
sen sondaki rosie nin kelebeklerle çektiği video kayıtlarının stan ların posta kutusuna neden bırakıldığı kimin tarafından bırakıldığıyla alakalı yorum yapmamışsın sanırım o kayıtlar sarah tarafından gönderilmiştide neden gizli gönderildi o kısım hakkında yorumlarını alalım :)

bu arada şu biligiyi vereyim çok önemli , siz biraz anlamamışsınız 😱

@destere @sürgünüm @gözlemci
jamie rossie dövdükten sonra onun öldüğünü düşünüp bagaja atıyor ,sonra terry ve sevgilisi gelip olaya çözüm bulmaya başlıyorlar ,terry bagajdaki kızın öldüğünü zannediyor jamienin dediklerini duyunca,
oda nasılsa öldü , bundan kurtulalım hesabı arabayı suya atıyor , araba suya girince çığlıklar bağırmalar yükselince kızın ölmediği ortaya çıkıyor
çok geçmeden terry rosie öldürdüğünü anlıyor
yani bu kısımda terry neden öldürdü filan diyince anlatmak istedim terry bilerek yapmadı öldü zannetti kızı

@destere o kayıt olayını biraz düşüneyim aklımda ama cümleleri toparlayamadım :D

jamie rossie dövdükten sonra onun öldüğünü düşünüp bagaja atıyor ,sonra terry ve sevgilisi gelip olaya çözüm bulmaya başlıyorlar ,terry bagajdaki kızın öldüğünü zannediyor jamienin dediklerini duyunca,
oda nasılsa öldü , bundan kurtulalım hesabı arabayı suya atıyor , araba suya girince çığlıklar bağırmalar yükselince kızın ölmediği ortaya çıkıyor
yani bu kısımda terry neden öldürdü filan diyince anlatmak istedim terry bilerek yapmadı öldü zannetti kızı
yani bağajdakinin yeğeni olduğundan haberdar değil, benim için o kadarı yeterli zaten? ondan sonra bağajdakinin ölü veya diri olup olmadığını sanıp atmışsa suya her türlü haklı bence :) insani bir davranıştır önce ben gelir sonra diğerleri ,kadında kendini düşünmüş işte :) yani kısaca terry i cezaevinden çıkarmak lazım en kısa zamanda :)

yani bağajdakinin yeğeni olduğundan haberdar değil, benim için o kadarı yeterli zaten? ondan sonra bağajdakinin ölü veya diri olup olmadığını sanıp atmışsa suya her türlü haklı bence :) insani bir davranıştır önce ben gelir sonra diğerleri ,kadında kendini düşünmüş işte :) yani kısaca terry i cezaevinden çıkarmak lazım en kısa zamanda :)
hahaha :D alemsin ya :D
yani benim demek istediğim
terry öldü zanneti kızı , ölen insanıda suya atayım demiş kadın

bak sana kim el sallıyor :D dizinin final sezonu galasından - temmuz 2014
10492453_696333320416653_5668538088855662427_n.jpg

Acele etmedim merak nedir biliyormusun ? :)

Boşluğuma geldi kaptırdım kendimi meraklada fişeklenince alamadım kendimi :)
naptın ya sabahlamışsın :) ama sonunda muhteşem finali görmek için değer bence :) @sürgünüm baştan beri terry ciydi ama finalden sonra ani bir dönüşle mitch saflarında yer aldı oysa ben terry e yavaş yavaş alıştım ama finalde bile kadından vazgeçmedim ben daha bir sadığım karakterlere ne yaparlarsa yapsınlar haklılar bence :)

orda dediğin gibi kadın araba bağajında yeğeni olduğunu nerden bilsin sıradan bir erosbu arabada saklı diye tahmin etmiştir :) bişlerek zarar vermiş olsa kadına kızmaya hakkımız var :)
hanı diyorsun ya başka bir kadında olsa itmemeliydi tamam ama birde kendisinin kurmak istediği bir hayat var hayalleri var kendisinimi ateşe atsaydı ? neyse sonu biraz yoruma açık her türlü terry e hak verende vermeyende çıkacaktır ama ben terry hak verenlerden yanayım elimde olsa gidip cezaevinden çıkarırım kadını :)
bu arada rosie çok güzel kızmış kıza son bölümde hakkını verdim tüm sezon boyunca arada bir gösterselerdi bölümler daha bir şenlenirdi :)

sen sondaki rosie nin kelebeklerle çektiği video kayıtlarının stan ların posta kutusuna neden bırakıldığı kimin tarafından bırakıldığıyla alakalı yorum yapmamışsın sanırım o kayıtlar sarah tarafından gönderilmiştide neden gizli gönderildi o kısım hakkında yorumlarını alalım :)
Sabahlama demiyleimde gece 3 e kadar izledim :) sonra sabah erken kalktım okul için baktm tele mesaj var sınıftaki kızdan dmeiş gelme Eniscim yerine imza atarım :D sonra bende oturdum keyfime baktım :)

@destere o kayıt olayını biraz düşüneyim aklımda ama cümleleri toparlayamadım :D
Evet bunu bende biliyorum lakin yapmamalıydı :) ama Terry de atıldı birden arabayı suya gönderdi ,sevgilisi için yapacaktı ve yaptı sonra pişman oldu fakat hiç çaktırmıyordu bize:A

Acele etmedim merak nedir biliyormusun ? :)

Boşluğuma geldi kaptırdım kendimi meraklada fişeklenince alamadım kendimi :)

Sabahlama demiyleimde gece 3 e kadar izledim :) sonra sabah erken kalktım okul için baktm tele mesaj var sınıftaki kızdan dmeiş gelme Eniscim yerine imza atarım :D sonra bende oturdum keyfime baktım :)

Evet bunu bende biliyorum lakin yapmamalıydı :) ama Terry de atıldı birden arabayı suya gönderdi ,sevgilisi için yapacaktı ve yaptı sonra pişman oldu fakat hiç çaktırmıyordu bize:A
naptın 3. sezona geçiş yaptınmı yoksa araya bir marco polo bölümü koymayı düşünyormusun ? :)

3x1

Durgun bir bölümdü ama ilerde yaşanacakların da habercisi gibiydi. :)

Nur topu gibi yeni bir davamız oldu. Geçtiğimiz sezonda esrarengiz bir resim vardı. Sanırım cezaenindeki Ray karısına ve çocuğuna bişey yapmış. (Bize katil gibi gösteriyorlar ama olmayabilir.) Cezaevinde papaz onlardan bahsedince adamı yok yere başını demirlere vurarak kanlar içinde bıraktı, ölmüşte olabilir. (Şimdi kafama takılan soruda bu Ray karısı ve çocuğuna bişey yapmadı masumsa Papazı niye kanlar içerisinde bıraktı?)

Linden askeri ücretle feribot nöbeti tutmaya başlamış, kendisinede genç bir sevgili yapmış. O konuda zaten Holder takılda ona Jack'in arkadaşlarından birisi mi diye. :)

8/10

3x1. bölüm

yine güzel bir başlangıç yaptı bu sefer holder haldır huldur işin içinde yalnız sarah linden daha bir mütevazi hayat yaşıyor gibi aslında sarah yine bildiğimiz sarah olayların içine bir şekilde girecektir :)
gözlerimiz stan ailesini aradı ama konu değişti malesef :)

holder ve yeni kel ortağı, isimsiz bir kıza ait ceset buldular tamda işi başlarından savıp diğer şişko meslektaşlarına devretmek üzereyken son anda holder vazgeçti cinayeti kendisi araştıracak gibi .
holder sarah ın yanına gitti sarah kendine yaşça genç bir parlak sevgili yapmış :) hatta holder ın alay konusu oldu bu sevgilin jack in sınıf arkadaşımı diye :)
sarah ın eskiden tutuklattığı karısını öldüren ray seward isimli psikopat ilginç bir karakter papazın yaklaşmasını fırsat bilip papazın kafayı dağıtması ilginç sahnelerden biriydi ?
bu ray karısını öldüren kişiyse şimdi aynı metodla ashley adlı kızı öldüren kim acaba kpyacı katilmi ? yoksa ray adlı psikopat yanlışlıklamı tutuklandı ama yanlışlık olamaz ray papazın kafayı dağıtırken tam psikopat tavrı içindeydi
sarah ın hayvan sevgisi göz yaaşrtıcı acı çeken inek için geri dönüşü ve onu öldürüşü ilginçti
bu arada sarışın berduş kızın sütun bacaklı erospu annesi bayağı dikkatimi çekti yalan yok yani o anneyi her daim görmek isteriz :) @Harunnn60 sen izledin diziyi, o sütun bacaklı bu sezon devamlı çıkacakmı acaba ? :) benim yeni terry im olur :)

@gözlemci yorum yapmamış hala :) oysa izlediğini söylemişti ? :)

O kadar sohbet etmişsiniz bana bildirim gelmemiş. (b) Birde unutmayın sonradan ekleme yapınca bildirim gelmiyor.

Ben Terry'i bekar diye tutmuştum ama eniştesiyle iş çevirmeye başladığı zaman soğumuştum, finalde değil yani. :)