Bugün bitiririm anca bakalım neler olucak12. ve 13. kısımda heyecan fırtınası dahada artacak ? bugün çok hızlı gidiyorsun yarına bişey kalmayacak gibi
Bugün bitiririm anca bakalım neler olucak12. ve 13. kısımda heyecan fırtınası dahada artacak ? bugün çok hızlı gidiyorsun yarına bişey kalmayacak gibi
neden bu kadar acele ettin anlamadım sabahın 7-8 gibi izlemişsin , keşke akşam filan izleseydin2x13- Sezon Finali
nasıl bir bölümdü anlamadım,süper ötesiydi.Bizim soğukkanlı detektifimiz Linden ve Cesur yiğit detektifimiz Holder tüm engellere rağmen cinayeti çözdü,Rossie yi görmek çok güzeldi son bölümde Yalnız hiç beklmediğim birinin daha çıkması şaşırttı beni
Puanım 10/10
Tery nasıl yapabilmiş yiğenine yazık,ama bilmiyormuş,gerçi ne fark eder ateşin kendi ailesine düşeceğini hesaplayamamış,ama orda başka kız olsa başkasının canı yanmayacakmıydı yinede ?
Bölüm on numaraydı, jamie katil çıktı,cinayeti bilerek işlememiş dahi olsa rossie duyduğu için ölmüş dahi olsa çok güzel oynadı rolünü hiç bozuntuya vermeden,tery nin olması şaşırttı beni,Ayrıca bu bölüm duygusal olarak çok ağırdı, baya hüzünlendim hatta yer yer gözümden yaşlarda geldi,çok fenaydı Rossie ile ilgili sahneler aile mutlu sonla başka bir eyre taışında ve orada mutlu bir sonla bitti ,süperdi
Bu arada @destere @sürgünüm ben bugün 13.00 gibi 3.sezonun sadece ilk bölümüne bakarım 1 saatcik boşluğum var
Ayrıca katili tahmin etmek zordu ama ben nasılsa içime mi sindi artık neyse jamie olduğundan aşırı şüpheliydim
naptın ya sabahlamışsın ama sonunda muhteşem finali görmek için değer bence @sürgünüm baştan beri terry ciydi ama finalden sonra ani bir dönüşle mitch saflarında yer aldı oysa ben terry e yavaş yavaş alıştım ama finalde bile kadından vazgeçmedim ben daha bir sadığım karakterlere ne yaparlarsa yapsınlar haklılar bence2x13- Sezon Finali
nasıl bir bölümdü anlamadım,süper ötesiydi.Bizim soğukkanlı detektifimiz Linden ve Cesur yiğit detektifimiz Holder tüm engellere rağmen cinayeti çözdü,Rossie yi görmek çok güzeldi son bölümde Yalnız hiç beklmediğim birinin daha çıkması şaşırttı beni
Puanım 10/10
Tery nasıl yapabilmiş yiğenine yazık,ama bilmiyormuş,gerçi ne fark eder ateşin kendi ailesine düşeceğini hesaplayamamış,ama orda başka kız olsa başkasının canı yanmayacakmıydı yinede ?
Bölüm on numaraydı, jamie katil çıktı,cinayeti bilerek işlememiş dahi olsa rossie duyduğu için ölmüş dahi olsa çok güzel oynadı rolünü hiç bozuntuya vermeden,tery nin olması şaşırttı beni,Ayrıca bu bölüm duygusal olarak çok ağırdı, baya hüzünlendim hatta yer yer gözümden yaşlarda geldi,çok fenaydı Rossie ile ilgili sahneler aile mutlu sonla başka bir eyre taışında ve orada mutlu bir sonla bitti ,süperdi
Bu arada @destere @sürgünüm ben bugün 13.00 gibi 3.sezonun sadece ilk bölümüne bakarım 1 saatcik boşluğum var
Ayrıca katili tahmin etmek zordu ama ben nasılsa içime mi sindi artık neyse jamie olduğundan aşırı şüpheliydim
neden bu kadar acele ettin anlamadım sabahın 7-8 gibi izlemişsin , keşke akşam filan izleseydin
bu arada bende duygulanmıştım hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi çünkü annenmde izliyordu
bu arada şu biligiyi vereyim çok önemli , siz biraz anlamamışsınız 😱
@destere @sürgünüm @gözlemci
jamie rossie dövdükten sonra onun öldüğünü düşünüp bagaja atıyor ,sonra terry ve sevgilisi gelip olaya çözüm bulmaya başlıyorlar ,terry bagajdaki kızın öldüğünü zannediyor jamienin dediklerini duyunca,
oda nasılsa öldü , bundan kurtulalım hesabı arabayı suya atıyor , araba suya girince çığlıklar bağırmalar yükselince kızın ölmediği ortaya çıkıyor
çok geçmeden terry rosie öldürdüğünü anlıyor
yani bu kısımda terry neden öldürdü filan diyince anlatmak istedim terry bilerek yapmadı öldü zannetti kızı
hahaha alemsin yayani bağajdakinin yeğeni olduğundan haberdar değil, benim için o kadarı yeterli zaten? ondan sonra bağajdakinin ölü veya diri olup olmadığını sanıp atmışsa suya her türlü haklı bence insani bir davranıştır önce ben gelir sonra diğerleri ,kadında kendini düşünmüş işte yani kısaca terry i cezaevinden çıkarmak lazım en kısa zamanda
bu resimde seçim yap deseler direk rosie yi kaparım )hahaha alemsin ya
yani benim demek istediğimterry öldü zanneti kızı , ölen insanıda suya atayım demiş kadın
bak sana kim el sallıyor dizinin final sezonu galasından - temmuz 2014
haha neden herşeyin en güzelini sen kapıyorsun ?bu resimde seçim yap deseler direk rosie yi kaparım )
şansızlık terry önce doğmuş yani biraz fazla tecrübe kazanmış bu dünyadahaha neden herşeyin en güzelini sen kapıyorsun ?
jane eyreye yorum yaptım bak hemenşansızlık terry önce doğmuş yani biraz fazla tecrübe kazanmış bu dünyada
o yüzden madem birine el atacağız çaylak olsunda eğitelim dünyasını genişletelim kızın ufkunu açalım diyorum
Acele etmedim merak nedir biliyormusun ?neden bu kadar acele ettin anlamadım sabahın 7-8 gibi izlemişsin , keşke akşam filan izleseydin
bu arada bende duygulanmıştım hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi çünkü annenmde izliyordu
Sabahlama demiyleimde gece 3 e kadar izledim sonra sabah erken kalktım okul için baktm tele mesaj var sınıftaki kızdan dmeiş gelme Eniscim yerine imza atarım sonra bende oturdum keyfime baktımnaptın ya sabahlamışsın ama sonunda muhteşem finali görmek için değer bence @sürgünüm baştan beri terry ciydi ama finalden sonra ani bir dönüşle mitch saflarında yer aldı oysa ben terry e yavaş yavaş alıştım ama finalde bile kadından vazgeçmedim ben daha bir sadığım karakterlere ne yaparlarsa yapsınlar haklılar bence
orda dediğin gibi kadın araba bağajında yeğeni olduğunu nerden bilsin sıradan bir erosbu arabada saklı diye tahmin etmiştir bişlerek zarar vermiş olsa kadına kızmaya hakkımız var
hanı diyorsun ya başka bir kadında olsa itmemeliydi tamam ama birde kendisinin kurmak istediği bir hayat var hayalleri var kendisinimi ateşe atsaydı ? neyse sonu biraz yoruma açık her türlü terry e hak verende vermeyende çıkacaktır ama ben terry hak verenlerden yanayım elimde olsa gidip cezaevinden çıkarırım kadını
bu arada rosie çok güzel kızmış kıza son bölümde hakkını verdim tüm sezon boyunca arada bir gösterselerdi bölümler daha bir şenlenirdi
sen sondaki rosie nin kelebeklerle çektiği video kayıtlarının stan ların posta kutusuna neden bırakıldığı kimin tarafından bırakıldığıyla alakalı yorum yapmamışsın sanırım o kayıtlar sarah tarafından gönderilmiştide neden gizli gönderildi o kısım hakkında yorumlarını alalım
bu arada şu biligiyi vereyim çok önemli , siz biraz anlamamışsınız 😱
@destere @sürgünüm @gözlemci
jamie rossie dövdükten sonra onun öldüğünü düşünüp bagaja atıyor ,sonra terry ve sevgilisi gelip olaya çözüm bulmaya başlıyorlar ,terry bagajdaki kızın öldüğünü zannediyor jamienin dediklerini duyunca,
oda nasılsa öldü , bundan kurtulalım hesabı arabayı suya atıyor , araba suya girince çığlıklar bağırmalar yükselince kızın ölmediği ortaya çıkıyor
çok geçmeden terry rosie öldürdüğünü anlıyor
yani bu kısımda terry neden öldürdü filan diyince anlatmak istedim terry bilerek yapmadı öldü zannetti kızı
@destere o kayıt olayını biraz düşüneyim aklımda ama cümleleri toparlayamadım
naptın 3. sezona geçiş yaptınmı yoksa araya bir marco polo bölümü koymayı düşünyormusun ?Acele etmedim merak nedir biliyormusun ?
Boşluğuma geldi kaptırdım kendimi meraklada fişeklenince alamadım kendimi
Sabahlama demiyleimde gece 3 e kadar izledim sonra sabah erken kalktım okul için baktm tele mesaj var sınıftaki kızdan dmeiş gelme Eniscim yerine imza atarım sonra bende oturdum keyfime baktım
Evet bunu bende biliyorum lakin yapmamalıydı ama Terry de atıldı birden arabayı suya gönderdi ,sevgilisi için yapacaktı ve yaptı sonra pişman oldu fakat hiç çaktırmıyordu bize
3x1 bitti de yorumlarım bir ara marco poloyo mu giriş yapayım 3.sezona devammı edeyim ?naptın 3. sezona geçiş yaptınmı yoksa araya bir marco polo bölümü koymayı düşünyormusun ?
sen üçüncü sezona devam et o zaman farketmez yani hızını almışken devam etmen daha iyi3x1 bitti de yorumlarım bir ara marco poloyo mu giriş yapayım 3.sezona devammı edeyim ?
Bu hafta sonu 3x7 ye kadar gelirim sonra marco polo yu bitirimsen üçüncü sezona devam et o zaman farketmez yani hızını almışken devam etmen daha iyi
O kadar sohbet etmişsiniz bana bildirim gelmemiş. Birde unutmayın sonradan ekleme yapınca bildirim gelmiyor.naptın ya sabahlamışsın ama sonunda muhteşem finali görmek için değer bence @sürgünüm baştan beri terry ciydi ama finalden sonra ani bir dönüşle mitch saflarında yer aldı oysa ben terry e yavaş yavaş alıştım ama finalde bile kadından vazgeçmedim ben daha bir sadığım karakterlere ne yaparlarsa yapsınlar haklılar bence
orda dediğin gibi kadın araba bağajında yeğeni olduğunu nerden bilsin sıradan bir erosbu arabada saklı diye tahmin etmiştir bişlerek zarar vermiş olsa kadına kızmaya hakkımız var
hanı diyorsun ya başka bir kadında olsa itmemeliydi tamam ama birde kendisinin kurmak istediği bir hayat var hayalleri var kendisinimi ateşe atsaydı ? neyse sonu biraz yoruma açık her türlü terry e hak verende vermeyende çıkacaktır ama ben terry hak verenlerden yanayım elimde olsa gidip cezaevinden çıkarırım kadını
bu arada rosie çok güzel kızmış kıza son bölümde hakkını verdim tüm sezon boyunca arada bir gösterselerdi bölümler daha bir şenlenirdi
sen sondaki rosie nin kelebeklerle çektiği video kayıtlarının stan ların posta kutusuna neden bırakıldığı kimin tarafından bırakıldığıyla alakalı yorum yapmamışsın sanırım o kayıtlar sarah tarafından gönderilmiştide neden gizli gönderildi o kısım hakkında yorumlarını alalım