Netflix The Killing - Dizi Yorumları

2x13 (Sezon Finali)

Bu zaman kadar izlediğim yabancı dizilerin sezon finallerinin en iyi ilk üçüne rahatlıkla girer. Eminim finali izlediğimiz sezon finalinin yerini tutmayacaktır. :X

Son 10 dakika Rosie'nin filmini izlerken o duygusal müzik eşliğinde gözlerimden yaşlar döküldü, meğer ne kadar doluymuşum. Rosie'nin gülümseyişini izlemeye doyamadım. :(

Birde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım onuda spoi içinde anlatayım. :X

Hırslı kişiliği ve kazanamak için her yol mubah anlayışıyla kampanya müdürü Jaime'nin ikinci sezonun başından beri katil olabileceğini düşünüyordum ama Terry konusunda hayal kırıklığı yaşadım. Şılık haftalar boyunca soğukkanlı durdu ya 😱 (tebrik ediyorum kendisini) Çocukların bakımını üstlenmesi vicdanını rahatlatmak içinmiş.. Bir de son bölümlerde ablasını fırçaladı "bıraktın gittin çocukları" diye. 😱

Yalnız kafama takılan jaime niye Terry'in ismini vermedi sonuçta arabayı ittirip suya gömülmesini sağlayan Terry idi. Rahatlıkla onu suçlayabilirdi. Gözlerden kaçmayan diğer hususta yeni başkan Darren'in karanlık tarafa geçmesi oldu. Politikacılar böyledir efendim. :)

Rosie'nin araba batarkenki o çığlıklar. İçim içimi yedi ya. :(:( /spoiler]
10/10
neden ters köşe dediğimi anlamış oldun işte :))
ama ben yorum yaparken hiç açık vermedim hatta tahminlerimde bile en saçma tahmini yapmıştımki sonunu bilemeyeyim diye yinede tutturamadık :)

neden ters köşe dediğimi anlamış oldun işte :))
ama ben yorum yaparken hiç açık vermedim hatta tahminlerimde bile en saçma tahmini yapmıştımki sonunu bilemeyeyim diye yinede tutturamadık :)
İlk 20 dakika herşey ortaya çıktı bundan sonra ne olacak derken Terry tam bir bomba oldu. :)

İlk 20 dakika herşey ortaya çıktı bundan sonra ne olacak derken Terry tam bir bomba oldu. :)
terry yerine keşke mitch in parmağı çıksaydı olayda bu kadar rahatsız olmazdım :) mitch in yaptığı da pek hoş hareketler değildi kızın acısını unutmak için ufak çocukları terkedip gidip erkek avına çıkmak pekde sağlıklı beyin işi değildi yani :) onun içeri atılması hoş olurdu :)

terry yerine keşke mitch in parmağı çıksaydı olayda bu kadar rahatsız olmazdım :) mitch in yaptığı da pek hoş hareketler değildi kızın acısını unutmak için ufak çocukları terkedip gidip erkek avına çıkmak pekde sağlıklı beyin işi değildi yani :) onun içeri atılması hoş olurdu :)
Rosie'nin videosunu Stan'ların posta kutusuna kim koydu?

Niye elden teslim etmedi? Sonuçta kızlarının katilinin haberini ulaştırmak için eve varmışlardı. Finalde bir şok daha vardı Darren karşı tarafa geçti. :X
:D
linden artık yoruldu son sahnede de yeni cinayete gitmek istemedi , aileyi baş başa bırakmak istedi
evet darren olayı çok şaşırdım ve gerçekten gwen çok üzüldüm :T o kadar emeği boşuna gitti , darren artık karanlık tarafa geçti tıpkı her siyasetçi gibi

Niye elden teslim etmedi? Sonuçta kızlarının katilinin haberini ulaştırmak için eve varmışlardı. Finalde bir şok daha vardı Darren karşı tarafa geçti. :X
son sahnede gwen in yüzüne kapıyı kapatan darren e tüm bildiğim küfür repertuarını kullanarak saydırdım :)
gwen e yaptığı çok büyük terbiyesizlikti oysa gwen onun kazanması için her türlü çamura bulanmaya razıydı :) babasını bile tehtit etmişti ?

sarah koydu eminim :) en son tek başına odaya çekilmiş izliyordu sonra demekki ailesine yollamış :)
aynen zaten sarah asıl adı kadının , soyadı linden

son sahnede gwen in yüzüne kapıyı kapatan darren e tüm bildiğim küfür repertuarını kullanarak saydırdım :)
gwen e yaptığı çok büyük terbiyesizlikti oysa gwen onun kazanması için her türlü çamura bulanmaya razıydı :) babasını bile tehtit etmişti ?
:(
erkek milleti işte :( yapılır mı o kadına ya ? allahım gelde sinirlenme şok olmuştum o sahnede

:D
linden artık yoruldu son sahnede de yeni cinayete gitmek istemedi , aileyi baş başa bırakmak istedi
evet darren olayı çok şaşırdım ve gerçekten gwen çok üzüldüm :T o kadar emeği boşuna gitti , darren artık karanlık tarafa geçti tıpkı her siyasetçi gibi
Şu diyaloğu hiç unutmayacağım.
Holder: kötü adamı yakaladık.
Linden: kimmiş o?

orada demek istediği dizini her bir karakterinin rosie in ölmeside payı var herke suçlu yani aslında @destere
sarah haklı o sözü söylemekte aslında kötü adam yoktur şansız kişiler vardır yanlış zamanda yanlış yerde bulunan o güzel insan gibi :)

isim vererek açık vermiyoruz @gözlemci spoi yemesin diye :)
Yani herkesin elinde az ya da çok kan var. Pek çok insanın el ele verip işlediği bir cinayet.

Yani herkesin elinde az ya da çok kan var. Pek çok insanın el ele verip işlediği bir cinayet.
baştan beri olayı gözden geçirirsek eğer dizideki tek suçsuz sarah :)
diğerlerinin mutlaka bir parmağı var işte hatta holder bile farkına varmadan bir ara üstünü kapatanlar grubundaydı :) zaten kızın anne babası baştan kabahatli kızla ilgilenmemişler şeyleriyle oynuyorlarmış kız gidince kayıp civcivi aramaya başlamışlar :)

Arkadaşlar bana bu diziyi @Forumdash Önermişti bende izlemiştim , o zamanlar konu olmadığı için 2x13 bölüm yorumumu özelden @Forumdash atmıştım eğer isterseniz buraya atayım spoiler içinde , bilirsiniz benim değerlendirmelerim iyidir
@destere @sürgünüm
tamam yorumu buraya koysanda bizde görsek kırk sayfa içinde şimdi arayıp bulmak zor iş :)

baştan beri olayı gözden geçirirsek eğer dizideki tek suçsuz sarah :)
diğerlerinin mutlaka bir parmağı var işte hatta holder bile farkına varmadan bir ara üstünü kapatanlar grubundaydı :) zaten kızın anne babası baştan kabahatli kızla ilgilenmemişler şeyleriyle oynuyorlarmış kız gidince kayıp civcivi aramaya başlamışlar :)

tamam yorumu buraya koysanda bizde görsek kırk sayfa içinde şimdi arayıp bulmak zor iş :)
zaten konu yoktu ki dedim konu olmadığı için özele mesja attım forumdash :D

Arkadaşlar bana bu diziyi @Forumdash Önermişti bende izlemiştim , o zamanlar konu olmadığı için 2x13 bölüm yorumumu özelden @Forumdash atmıştım eğer isterseniz buraya atayım spoiler içinde , bilirsiniz benim değerlendirmelerim iyidir
@destere @sürgünüm
Sende bana önermiştin ama bi konuda yanılıyorsun. @destere'nin de başlaması için ben çok ısrarcı oldum yoksa başlamayacaktı. Hatta yatırım yaptım destere'nin gösterdiği iki diziye başladım The Fall ve The Missing. O da bu yüzden The Killing'e başlamak zorunda kaldı. :)

Sende bana önermiştin ama bi konuda yanılıyorsun. @destere'nin de başlaması için ben çok ısrarcı oldum yoksa başlamayacaktı. Hatta yatırım yaptım destere'nin gösterdiği iki diziye başladım The Fall ve The Missing. O da bu yüzden The Killing'e başlamak zorunda kaldı. :)
missing de kandırdın beni ama :) ilk bölümü izleyip kaçmak varmı öyle :)