neden ters köşe dediğimi anlamış oldun işte )2x13 (Sezon Finali)
Bu zaman kadar izlediğim yabancı dizilerin sezon finallerinin en iyi ilk üçüne rahatlıkla girer. Eminim finali izlediğimiz sezon finalinin yerini tutmayacaktır.
Son 10 dakika Rosie'nin filmini izlerken o duygusal müzik eşliğinde gözlerimden yaşlar döküldü, meğer ne kadar doluymuşum. Rosie'nin gülümseyişini izlemeye doyamadım.
Birde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım onuda spoi içinde anlatayım.
10/10Hırslı kişiliği ve kazanamak için her yol mubah anlayışıyla kampanya müdürü Jaime'nin ikinci sezonun başından beri katil olabileceğini düşünüyordum ama Terry konusunda hayal kırıklığı yaşadım. Şılık haftalar boyunca soğukkanlı durdu ya 😱 (tebrik ediyorum kendisini) Çocukların bakımını üstlenmesi vicdanını rahatlatmak içinmiş.. Bir de son bölümlerde ablasını fırçaladı "bıraktın gittin çocukları" diye. 😱
Yalnız kafama takılan jaime niye Terry'in ismini vermedi sonuçta arabayı ittirip suya gömülmesini sağlayan Terry idi. Rahatlıkla onu suçlayabilirdi. Gözlerden kaçmayan diğer hususta yeni başkan Darren'in karanlık tarafa geçmesi oldu. Politikacılar böyledir efendim.
Rosie'nin araba batarkenki o çığlıklar. İçim içimi yedi ya. /spoiler]
ama ben yorum yaparken hiç açık vermedim hatta tahminlerimde bile en saçma tahmini yapmıştımki sonunu bilemeyeyim diye yinede tutturamadık