Netflix The Killing - Dizi Yorumları

izle bence devamı gelir :)
zaten komserin tamam rosie nin parmak izi varmış demesi laf olsun diye çantayı aldıklarını araştırmadıklarını gösteriyordu :) o yüzden asıl delilleri vermedi holder :) komser birilerine uşaklık yapıyor delil karartıyor :)
Katil bariz Richmond'ı istemeyen biri ama yaşamasında sıkıntı bulmuyor onun bu başkanlık işini kazanacağını düşündüğü sırada darbeyi vuran kişi :)

2x10

Sezon finaline kadar uzattıkça uzatıyorlar, meraktan çatlıcam katil kim belli olsa artık. :)

Ne cinayaetmiş arkadaş siyaset mafya herşey birbirne bağlı normalde bu dava 26 günde zor çözülür çünkü bir tarftanda gizli eller sürekli dosyayı kaptma peşinde. Komiser de doğru yolu bulacak gibi yoksa Holder ve Linden onuda içeriye yollar. :)

Rosie'nin öldürüldüğü gece Janek'in adamlarından bi tanesi liman bölgesinde inşaat alnına gizlice girmeye çalışmış ama yakayı ele vermiş. Holder o vatandaşı yakaladı konuşmayacağını söylemişti, Holder nasıl zorla konuştutturdu orayı göstermediler. İçeride kemikler varmış Belediye başkanı şafta oturacak. :)

Linden'in nikah masasından döndüğü adam dokturmuş ya la Holder onunla konuşup Linden'i deli hastanesinden kurtulmasını sağladı..

@destere Stan'ın yarım can ettiği öğretmenin ismi Bennet olacaktı. Adam hayata küsmüş gibiydi Stan'ın özrünü kabul etmedi. :)
8.5/10

2x11

Finale iki bölüm kala heyecan ve gerilim arttı finali merak ediyorum. :)

Son sahnede Gwen ve Jaime'nin bakışı korkuttu beni. Sarah anahtar kartla Adams'ın odasına da giremedi. (b) Ne seçimmiş arkadaş Belediye başkanlığını bırakmamak için her yolu deniyor, son olarak Darren'i tehdit etti. Seçimden çekildiğini açıklamazsan intihar teşebbüsünde bulunduğunu kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. Darren'de istfa edeceğini açıklayacaktı ama vazgeçmiş olmalıki bence de doğrusunu yaptı, olayı bir bir kamuoyuyla paylaştı. Bu artık ona artı puan mı kazandırır yoksa zoru görünce ölmeye seçtiği için korkaklıkla mı suçlanır göreceğiz. Anvak Adams tutuklanırsa her türlü Darren belediye başkanı olacaktır. :)

Stan elini kana bulayacak diye korkmadım değil son anda öldüreci kişinin arabasının arka bagajında çocuğu görünce vazgeçti. Alexi babasını öldürme emrini Janek'in verdiğini öğrenince yanına bırakmadı, geleceğin kabadayısı. :)
9/10

2x12

Bir gün şu dizinin son dakikalarını izlerken gerilimden öleceğim. :)

@destere Ben anahtar kartın Gwen ve Jaime'ya ait olabileceğni düşünmüştüm bir önceki bölümde. Yalnız senin şu 13.bölüm için yaptığın ters köşe olduk başlığı beni işkillendirdi (niye yazdın onu) İkinci sezonun başından beri Gwen ve Jaime'nin katil olabileceğini düşünüyordum senin yorumundan sonra demek ki başkası o zaman.

Nicole'nin yardımcısı bu işten ne kadar az cezayla yırtarım düşüncesiyle asansör kayıtlarını Linden ve Holder'e verdi. Asansöre üç kişi bindi Nicole, Michael Ames ve Jamie bakalım hangisinin üstüne kalacak. Bana göre tek kişinin işlediği bir cinayet değil, bir kaç kişinin parmağı olabilir.

Mitch gelince Terry üzüldümü sevindimi bilemedim. Terry'e yine kapının önü gözüktü. :)

9/10

Sakın spoi verme sayfadan atarız seni. :)
benden laf çıkmaz :)

2x10

Sezon finaline kadar uzattıkça uzatıyorlar, meraktan çatlıcam katil kim belli olsa artık. :)

Ne cinayaetmiş arkadaş siyaset mafya herşey birbirne bağlı normalde bu dava 26 günde zor çözülür çünkü bir tarftanda gizli eller sürekli dosyayı kaptma peşinde. Komiser de doğru yolu bulacak gibi yoksa Holder ve Linden onuda içeriye yollar. :)

Rosie'nin öldürüldüğü gece Janek'in adamlarından bi tanesi liman bölgesinde inşaat alnına gizlice girmeye çalışmış ama yakayı ele vermiş. Holder o vatandaşı yakaladı konuşmayacağını söylemişti, Holder nasıl zorla konuştutturdu orayı göstermediler. İçeride kemikler varmış Belediye başkanı şafta oturacak. :)

Linden'in nikah masasından döndüğü adam dokturmuş ya la Holder onunla konuşup Linden'i deli hastanesinden kurtulmasını sağladı..

@destere Stan'ın yarım can ettiği öğretmenin ismi Bennet olacaktı. Adam hayata küsmüş gibiydi Stan'ın özrünü kabul etmedi. :)
8.5/10
adamın ödü fokuna karışmış yinede karısınıa rkasına aldı kendisini siper etti bennet :) takdir ettim ölmüş eşek kurttan korkmaz misali cengaver kesildi :)

2x12

Bir gün şu dizinin son dakikalarını izlerken gerilimden öleceğim. :)

@destere Ben anahtar kartın Gwen ve Jaime'ya ait olabileceğni düşünmüştüm bir önceki bölümde. Yalnız senin şu 13.bölüm için yaptığın ters köşe olduk başlığı beni işkillendirdi (niye yazdın onu) İkinci sezonun başından beri Gwen ve Jaime'nin katil olabileceğini düşünüyordum senin yorumundan sonra demek ki başkası o zaman.

Nicole'nin yardımcısı bu işten ne kadar az cezayla yırtarım düşüncesiyle asansör kayıtlarını Linden ve Holder'e verdi. Asansöre üç kişi bindi Nicole, Michael Ames ve Jamie bakalım hangisinin üstüne kalacak. Bana göre tek kişinin işlediği bir cinayet değil, bir kaç kişinin parmağı olabilir.

Mitch gelince Terry üzüldümü sevindimi bilemedim. Terry'e yine kapının önü gözüktü. :)

9/10
anahtar kart pinpon topu gibi adams ames ve richmond arasında dönüp duruyordu yardımcılar aklıma hiç gelmemişti :)

Seni beklerler merak etme yani @destere bi zahmet beklesin o anlar ne demek istediğimi :D
salı akşamı üçüncü sezona başlarım fazla bekleyemem :)

Bakalım bugün gidebileceğim yere kadar gidicem :)
iki güne kalmaz ikinci sezonu bitirirsin bence :)

Son düzenleme:
benden laf çıkmaz :)

adamın ödü fokuna karışmış yinede karısınıa rkasına aldı kendisini siper etti bennet :) takdir ettim ölmüş eşek kurttan korkmaz misali cengaver kesildi :)

anahtar kart pinpon topu gibi adams ames ve richmond arasında dönüp duruyordu yardımcılar aklıma hiç gelmemişti :)

salı akşamı üçüncü sezona başlarım fazla bekleyemem :)

iki güne kalmaz ikinci sezonu bitirirsin bence :)
Bakalım diğer yabancı dizilere başladım :D ne zamana biter bilinmez :D bitmesinide istemiyorum :)

2x3
Bugün sadece bunu izleyebildim uyumaktan şiştim ama kalkamadım :D
Bölüme gelirsek yine on numara bölümdü,artık dizi iyicene sarıp sarmaladı,Puanım 9,5/10

Bu bölüm katil'in izlerini aramak için linden çok çaba saretti fakat her gittiği yerden defol cevabını almakla yetindi :D

Richmond'ın bacakları felçi olduğu için biran önce kalkma peşinde propagandalarını devam ettirmek istiyor ancak bacaklar hissetmiyor,hissettiğini iddai ediyor fakat doktor kontrolünde
malesef hissetmiyor en sonunda bacağına broşun iğnesini sonuna kadar kakarak kanatıyor :)

Linden,Holder la ilgili olan çanta gerçeğini biliyor , Birde bu çizgi roman karakterli dövmeli biri çıktı ve Larsen'ların aracı ile bir dükkanı yakmış sanırım,katil'in dövmesinin rossienin aynasında gözükmesi üzerine linden harekete geçer..

Yine yaklaşamadık katile :D kahretsin

2x13 (Sezon Finali)

Bu zaman kadar izlediğim yabancı dizilerin sezon finallerinin en iyi ilk üçüne rahatlıkla girer. Eminim finali izlediğimiz sezon finalinin yerini tutmayacaktır. :X

Son 10 dakika Rosie'nin filmini izlerken o duygusal müzik eşliğinde gözlerimden yaşlar döküldü, meğer ne kadar doluymuşum. Rosie'nin gülümseyişini izlemeye doyamadım. :(

Birde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım onuda spoi içinde anlatayım. :X

Hırslı kişiliği ve kazanamak için her yol mubah anlayışıyla kampanya müdürü Jaime'nin ikinci sezonun başından beri katil olabileceğini düşünüyordum ama Terry konusunda hayal kırıklığı yaşadım. Şılık haftalar boyunca soğukkanlı durdu ya 😱 (tebrik ediyorum kendisini) Çocukların bakımını üstlenmesi vicdanını rahatlatmak içinmiş.. Bir de son bölümlerde ablasını fırçaladı "bıraktın gittin çocukları" diye. 😱

Yalnız kafama takılan jaime niye Terry'in ismini vermedi sonuçta arabayı ittirip suya gömülmesini sağlayan Terry idi. Rahatlıkla onu suçlayabilirdi. Gözlerden kaçmayan diğer hususta yeni başkan Darren'in karanlık tarafa geçmesi oldu. Politikacılar böyledir efendim. :)

Rosie'nin araba batarkenki o çığlıklar. İçim içimi yedi ya. :(:( /spoiler]
10/10

2x13 (Sezon Finali)

Bu zaman kadar izlediğim yabancı dizilerin sezon finallerinin en iyi ilk üçüne rahatlıkla girer. Eminim finali izlediğimiz sezon finalinin yerini tutmayacaktır. :X

Son 10 dakika Rosie'nin filmini izlerken o duygusal müzik eşliğinde gözlerimden yaşlar döküldü, meğer ne kadar doluymuşum. Rosie'nin gülümseyişini izlemeye doyamadım. :(

Birde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım onuda spoi içinde anlatayım. :X

Hırslı kişiliği ve kazanamak için her yol mubah anlayışıyla kampanya müdürü Jaime'nin ikinci sezonun başından beri katil olabileceğini düşünüyordum ama Terry konusunda hayal kırıklığı yaşadım. Şılık haftalar boyunca soğukkanlı durdu ya 😱 (tebrik ediyorum kendisini) Çocukların bakımını üstlenmesi vicdanını rahatlatmak içinmiş.. Bir de son bölümlerde ablasını fırçaladı "bıraktın gittin çocukları" diye. 😱

Yalnız kafama takılan jaime niye Terry'in ismini vermedi sonuçta arabayı ittirip suya gömülmesini sağlayan Terry idi. Rahatlıkla onu suçlayabilirdi. Gözlerden kaçmayan diğer hususta yeni başkan Darren'in karanlık tarafa geçmesi oldu. Politikacılar böyledir efendim. :)

Rosie'nin araba batarkenki o çığlıklar. İçim içimi yedi ya. :(:( /spoiler]
10/10
Bende geleblirim umarım o bölüme merak ettim fazlca :) daha 4.bölümdeyim :(