Netflix The Killing - Dizi Yorumları

2x8. Bölüm

yine güzeldi bölüm ..sarah zor durumda ?

holder kızılderili bölgesinde feci dayak yerken sarah tüm emniyet birimini ayağa kaldırmaya çalıştı ama nafile çaba, carlson denen vatandaş sonunda ikna olup destek gönderdi holder ı yaralı halde kurtarabildiler...
sonra işin içine derin ilişkiler girdi sarah açığa alındı...

jack adlı tıfılın babasına yollanması doğru hareketti çocuk varken sarah serbest hareket edemiyor
darren in seçim çalışması devam ediyor ama hala adams önde

stan ın bilgi vereceklere para teklifinde bulunması bir sürü sahtekar türetti kadının biri gelip rosie nin ruhuyla iletişime geçmeyi buna karşılık para istediğini söyledi, gülermisin ağlarmısın bu duruma ..
@sürgünüm @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci :)

2x9 . Bölüm

harikaydı yine ..
sarah ile holder güzel bir ikili oldular
holder ın gil denen keltoşun kaşısında yemek atıştırdığı sahne komikti
darren e saygı duymaya başladım adam gerçekten idealist biri.. sırf seçim kazanmak için kumarhane bölgesinin kızılderili şefi jacksonla işbirliğiyapmayı kişiliğine aykırı hbuldu seçimi kaybetmeyi bile göze aldı takdir ettim
stan ın çocuklarıyla başı belada mitch bir süre daha gelmese stan kafayı yiyecek sanırım :)
mitch in rosie nin asıl babası david le konuşmaları ilginçti ..

darren kaybetmesin diye gwen in belediya başkanıyla konuşması fiyaskoyla sonuçlandı, adams adlı başkan sapığın önde gideniymiş gwen i daha 14 ündeyken sıkıştırmış sanırım :) bunu babasına söylemekle tehtit etti gwen, ama adams ın verdiği cevap ilginçti '' baban bilmiyormu sanıyorsun :) demekki gwen in babasıda politikada yükselmek için kızını bile peşkeş çekecek kadar şerefsiz biriymiş :)

holder ve sarah ın kumarhanenin 10. kat anahtarını gil adlı keltoşun deposunda bulması ve kumarhaneye gidişleri heyecan ve tansiyonu yükselten sahnelerdi

sarah asansörü bulmaya çalışırken holder ın güvenliği oyaladığı sahneler güzeldi :)
son olarak sarah inşaat katında bir kart buldu kartta belediye başkanı adams a ait olmalı ? ama ne yazıkki sarah ın kafasına vurup bayılttılar devamı diğer bölüme, gelde diğer bölüme geçme şimdi ? :)
@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @gözlemci

2x10. Bölüm

bir önceki bölüme göre biraz durgundu ama duygusal açıdan ön plana çıkan bir bölümdü
sarah ı direk psikiyatri servisine yatırmışlardı holder kurtarmak için çok çaba gösterdi, ilk başta başaramadı
sonra 5 ekim gecesi sarah ın öldürüldüğü akşam janek kovarsky mafyasına bağlı bir vatandaşın gizilice inşaat sahasına girişini öğrendi olayın örtbas edildiğini öğrendi, inşaata giren vatandaşı yakalayıp döverek ifade aldı , vatandaş oraya kızılderililere ait kemikleri toplamak için gitmiş bu şekilde inşaatın durmasına engel olacakmış ? olay michael ames ve belediye başkanının ortak çabalarıyla örtbas edilmiş, neyse holder, carlson adlı kerkenez komseri ikna etti. sarahın eski doktorunun adresini ve ismini aldı derken sarah kurtarıldı, kurtaran eski doktorda sarah ın evleneceği ama sonra bir türlü uçağa binemediği için evlenmekten vazgeçtiği adam çıktı sanırım :)
stan ın hem ahmed den hem terry den özür dileyişi ölen kızına telefondan sesli mesaj bırakışı duygusal sahnelerdi sonunda çocuklarına bir iribaş köpek alarak çocukların gönlünü almayı başardı :)

gwen darren kazansın diye elinden geleni yapmaya devam ediyor ? darren in basket atışını netten yayınlatmak fikri gwen e aitmiş oysa darren e sizi seven birisi yüklemiş demişti?

2x4

Ortalamın altında bir bölümdü ama olsun canları sağolsun. :)

En güzel sahne Tommy'e okulda sıkıştırıyorlarmış Rosie için de ileri geri konuşuyorlarmış. Bunu biz kimden öğrendik Tabi ki Janek'ten adam herşeye burnunu sokuyor. Neyse, Stan okula gitti ve Tommy'e seni bir daha rahatsız eden olursa ne yapacağını biliyormusun diye sordu. Tommy'in cevabı: Sessizce ordan uzaklaşım dedi. Stan'da hayır içlerinden en irisinin burnuna toksatı bas dedi. :)

Tommy ilerde psikobatın önde gideni olursa şaşırmam, kardeşini de arabanın bagajına kilitledi velet. Tarry'e de sen bizim annemiz değilsin gitsene diye çıkıştı. :)

Stan, Piotr'u öldürmüş hemde vahşiçe, kızının başına gelenler, etme bulma dünyası mı desek bilemedim ama mafyadan kurtulmak için o işi yapmak zorunda kalmış. :X
8/10

2x5

Güzel bölümdü özellikle finali. Bi de yağmursuz bir gün görsek. :)

@destere Her türlü gayrı meşru ilişkiyi destekliyorsun? :) Stan baldızıyla nasıl olsun ya bunu aklın alıyor mu yav çocuklarınıda mı düşünmüyorsun yarın öbür gün okulda yine dalga geçmeyeceklermi? Peki Stan ve Terry insan içerisine nasıl çıkacaklar, ablasına ne diyecek? :)

jamie gerçekten kötü gün dotu öyle bir dostu olacak sırtı yere gelmez insanın o açıdan Darren çok şanslı şimdi Adams düşünsün. Darren hemşireler görmesin dediği yerde altına yapmıştı jamie değiştirdi. :)

Stan, Rosie'nin öz babası olmadığına göre bu kzı Mitck kimden kazandı acaba? :) Mitck eskiden de yolluymuş o zaman. :)
8.5/10

2x6

Daha güzel bölümler izlediğimi oldu, ortalamanın biraz altındaydı. :)

Alexi, resmen Stan'a yat kalk Rosie'ye dua et yoksa seni öldürmüştüm dedi. Esaslı delikanlı çıktı. :)

Tina, Mtitch'ib ceplerini boşalttı artık eve dönecektir. Bu arada Stan'la yıllar evvel çıkarken aradan 2 ay kaybolup Rosie'ye hamile kalıp geri dönmüş. Stan'ın bebeğe sahip çıkması erdemli davranış tabi. :)

Bir ara Jasper ve Rosie kardeşmi diye kafalarda kuşku yarattılar ama Rosie'nin babasının Mitch'in mektuplarından David olduğunu öğrendik. Kimmiş bakalım bu David dallaması önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacaktır. :)

Holder'in bir aile kuracağı yoktu onun yerinde olsam Linden ve jack yanına taşınmışken bırakmam. Bedavadan aile sahibi oldu işte fenamı? :)
8/10

2x5

Güzel bölümdü özellikle finali. Bi de yağmursuz bir gün görsek. :)

@destere Her türlü gayrı meşru ilişkiyi destekliyorsun? :) Stan baldızıyla nasıl olsun ya bunu aklın alıyor mu yav çocuklarınıda mı düşünmüyorsun yarın öbür gün okulda yine dalga geçmeyeceklermi? Peki Stan ve Terry insan içerisine nasıl çıkacaklar, ablasına ne diyecek? :)

jamie gerçekten kötü gün dotu öyle bir dostu olacak sırtı yere gelmez insanın o açıdan Darren çok şanslı şimdi Adams düşünsün. Darren hemşireler görmesin dediği yerde altına yapmıştı jamie değiştirdi. :)

Stan, Rosie'nin öz babası olmadığına göre bu kzı Mitck kimden kazandı acaba? :) Mitck eskiden de yolluymuş o zaman. :)
8.5/10
terry nin canı sıkılıyor o yüzden kadına koca bulmaya çalışıyoruz :) kadın düzenli bir ilişki yaşasa stresten kurtulacak ben direk de yardım ederim kadına ama ekrandan kadına ulaşmak zor iş :)

2x11. Bölüm

aksiyon tavan yaptı muhteşemdi bölüm ..

darren le başlayalım darren yavaş yavaş yükseliyordu adams la arasındaki oy farkını ikiye kadar düşürdü köşeye sıkışan adams gelip son kozunu oynadı darren in seçimden çekilmesini aksi halde onun intihar teşebbüsünde bulunduğunu açıklayacağını söyledi darren köşeye sıkışmış vaziyette tamda seçimden çekileceğini tahmin ediyordumki darren kendisi intihar etmek istediğini toplantı sırasında halka anlattı ve durumu lehine çevirdi gibi...
stan cephesindede önemli gelişömeler vardı janek denen mafya patronu standan kendi adamını öldürmesini aksi halde çocuklarına zarar vereceğini söyleyerek tehtit etti stan tam gidip adamı bulmuşken arabada bebeği görünce vatandaşı vurmaktan vazgeçti ? bu esnada babası piotr un janek in emriyle öldürüldüğünü duymuş olan alexi arabada pusu kurup janek in beynini dağıttı ..
bizim sarah la holder ise gwen den arama izni için yardım istedi, gwen babasını tehtit ederek kumarhane hakkında arama kararı çıkarmasıyla birlikte bir nebzede olsun amacına ulaşmış oldu sarah ve holder
sarah ve holder ın anahtar kartı bulması ve asansörde kameraya gösterdiği sahne güzeldi :) kamera kayıtlarını izleyen jackson erospusunun yardımcısına dalışıda güzeldi :)
son sahnede anahtar kart meclisteki kapılardan darren richmond a ait kapıyı açtı ordan tam olayı anlaamdım acaba durumu farkeden adams ve grubu kartımı değiştirdiler yoksa hala işin içinde darren ve adamlarının parmağımı var?

@destere @sürgünüm yahu siz uçtunuz gittiniz ben bugün akbildi hastaneydi vs uğraştım ve geri kaldım :)
ben zaten hızlanacağımı söylemiştim peşinen :)
bugün 2. sezonu bitireceğim büyük ihtimal bir aksilik olmazsa tabi :)

2x11. Bölüm

darren le başlayalım darren yavaş yavaş yükseliyordu adams la arasındaki oy farkını ikiye kadar düşürdü köşeye sıkışan adams gelip son kozunu oynadı darren in seçimden çekilmesini aksi halde onun intihar teşebbüsünde bulunduğunu açıklayacağını söyledi darren köşeye sıkışmış vaziyette tamda seçimden çekileceğini tahmin ediyordumki darren kendisi intihar etmek istediğini toplantı sırasında halka anlattı ve durumu lehine çevirdi gibi...
stan cephesindede önemli gelişömeler vardı janek denen mafya patronu standan kendi adamını öldürmesini aksi halde çocuklarına zarar vereceğini söyleyerek tehtit etti stan tam gidip adamı bulmuşken arabada bebeği görünce vatandaşı vurmaktan vazgeçti ? bu esnada babası piotr un janek in emriyle öldürüldüğünü duymuş olan alexi arabada pusu kurup janek in beynini dağıttı ..
bizim sarah la holder ise gwen den arama izni için yardım istedi, gwen babasını tehtit ederek kumarhane hakkında arama kararı çıkarmasıyla birlikte bir nebzede olsun amacına ulaşmış oldu holder
holder ın anahtar kartı bulması ve asansörde kameraya gösterdiği sahne güzeldi :) kamera kayıtlarını izleyen jackson erospusunun yardımcısına dalışıda güzeldi :)
son sahnede anahtar kart meclisteki kapılardan darren richmond a ait kapıyı açtı ordan tam olayı anlaamdım acaba durumu farkeden adams ve grubu kartımı değiştirdiler yoksa hala işin içinde darren ve adamlarının parmağımı var?

destere yavaşşşşş :F

2x11. Bölüm

bizim sarah la holder ise gwen den arama izni için yardım istedi, gwen babasını tehtit ederek kumarhane hakkında arama kararı çıkarmasıyla birlikte bir nebzede olsun amacına ulaşmış oldu holder
holder ın anahtar kartı bulması ve asansörde kameraya gösterdiği sahne güzeldi :) kamera kayıtlarını izleyen jackson erospusunun yardımcısına dalışıda güzeldi :)

Eee yuh yani :) Neysee ben bu gece daha yeni giricem 2.sezona ,çarşamba falanda 2. sezonu bitiririm gibi,öyle umuyorum dilerim yanılmam :)

o araba duvara toslayınca senin halini merak edicem :D
umarım sarah a toslarım :) o olmasa terry de olur :) sterling e rastlama ihtimalim sıfır gibi kızdan umudu kestim bir ara yine çıkar gibi oldu yine kayboldu :)

Yolun bitmeyeceğini nereden çıkardın :A

Herneyse sadete gelirsek Please be slowlly ()
ikinci sezon bitsin bugün.. cumartesi pazar izlemeyeceğim pazartesi 3. sezona başlarım :)

ahh ah destere :( ( bu mesaj ileride anlam kazanacak, şimdi anlamsız :D)
sinyal verme sinyal vermek yasak en ufak ipucu verirsen sayfadan atarız seni :) artık biz izlemeyenler ü4 kişiyiz siz bitirenler grubu iki kişiyle azınlıkta kaldınız o yüzden en ufak kusurunuzda sayfadan atılma riskiniz var :)

umarım sarah a toslarım :) o olmasa terry de olur :) sterling e rastlama ihtimalim sıfır gibi kızdan umudu kestim bir ara yine çıkar gibi oldu yine kayboldu :)

ikinci sezon bitsin bugün.. cumartesi pazar izlemeyeceğim pazartesi 3. sezona başlarım :)
Biraz bana zaman tanı yaww :) çok hızlısın ama bende gaza basacam :)