Öyle umuyoruz bakalımdinlenme süresini 3 güne çıkardım üç günde ikinci sezonu bitirirsiniz sanırım
Öyle umuyoruz bakalımdinlenme süresini 3 güne çıkardım üç günde ikinci sezonu bitirirsiniz sanırım
Birimizin elinde kalıcak işte2x12. Bölüm
karadenizli temele baban nasıl öldü diye sormuşlar ?
temel :'' 6. kattan düştü
arkadaşı sorar:'' 6. kattan düşüncemi öldü?
temel :''hayır birinci kattaki tenteye çarptı ordan zıpladı komşunun bahçesine..
arkadaşı sorar: '' bahçeye düşüncemi öldü
temel '' yook ordan zıpladı yola yoldan zıpladı tarlaya ordan zıpladı .....
arkadaşı dayanamamış '' yaw peki nasıl öldü sonuç ney ?
temel '' baktım duracak gibi değil silahımı çıkarıp furdum oni.. ?)
rosie nin hikayesi temelin babasına döndü ? rosie nin nasıl öldüğünü bir türlü çözemeyeceğiz rosie pinpon topu gibi habire zıplayıp duruyor sonunda temel gibi çekip furacağım oni
yine yanlış tahmin ettik anahtar kart adams a değil richmond un yardımcıları gwen veya jamie ye ait olabilir ? şimdi sarah ve holder ın soruşturması bu yönde gidip adams dan yardımda aldılar peşlerindeki polislerden kurtuldular işin içine girmeyen kalmamış herkes bir pandik atmış olaya :9
kızılderi şefi nicole dan tutun tüm şehrin önde gelenleri rosie ye uğramış sanırım
nicol un yardımcısı robertayı sıkıştırıp 10 kata çıkan asansör kayıtlarını aldılar kayıtta rosie asansöre biner ardından şef nicole jackson biner sonra michael ames biner sonrada jamie biner şimdi bakalım en son kim kime binecek :
mitch seyahatten döndü ama evi bıraktığı gibi bulamadı artık büyük çocuk bile annesini fiklemiyor
terry de tavrını koydu standa ben stan a hak veriyorum en ufak zorlukta çekip gidersen sonra söz hakkın kalmaz öyle sap gibi kalırsın ortada
@sürgünüm @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci
sadece destere baksın2x12. Bölüm
karadenizli temele baban nasıl öldü diye sormuşlar ?
temel :'' 6. kattan düştü
arkadaşı sorar:'' 6. kattan düşüncemi öldü?
temel :''hayır birinci kattaki tenteye çarptı ordan zıpladı komşunun bahçesine..
arkadaşı sorar: '' bahçeye düşüncemi öldü
temel '' yook ordan zıpladı yola yoldan zıpladı tarlaya ordan zıpladı .....
arkadaşı dayanamamış '' yaw peki nasıl öldü sonuç ney ?
temel '' baktım duracak gibi değil silahımı çıkarıp furdum oni.. ?)
rosie nin hikayesi temelin babasına döndü ? rosie nin nasıl öldüğünü bir türlü çözemeyeceğiz rosie pinpon topu gibi habire zıplayıp duruyor sonunda temel gibi çekip furacağım oni
yine yanlış tahmin ettik anahtar kart adams a değil richmond un yardımcıları gwen veya jamie ye ait olabilir ? şimdi sarah ve holder ın soruşturması bu yönde gidip adams dan yardımda aldılar peşlerindeki polislerden kurtuldular işin içine girmeyen kalmamış herkes bir pandik atmış olaya :9
kızılderi şefi nicole dan tutun tüm şehrin önde gelenleri rosie ye uğramış sanırım
nicol un yardımcısı robertayı sıkıştırıp 10 kata çıkan asansör kayıtlarını aldılar kayıtta rosie asansöre biner ardından şef nicole jackson biner sonra michael ames biner sonrada jamie biner şimdi bakalım en son kim kime binecek :
mitch seyahatten döndü ama evi bıraktığı gibi bulamadı artık büyük çocuk bile annesini fiklemiyor
terry de tavrını koydu standa ben stan a hak veriyorum en ufak zorlukta çekip gidersen sonra söz hakkın kalmaz öyle sap gibi kalırsın ortada
@sürgünüm @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci
bayağı bir zaman geçecek öğrenmemiz için pek yakın zamanda öğrenemeyeceğiz gibi ..Birimizin elinde kalıcak işte
Yabancı dizilerin bu huyu güzel ama izleyipte sonda katili öğrenemezsem varyaa o çok pis koyar insana
Sen öyle yazdın diye ben bakmıyacam mı asıl insan öyle daha çok merak ediyorsadece destere baksın
katille ilgili bir tahminin var mı ? vardır mutlaka bakalım kimin tahimin doğru çıkacak , katilin tahmini ni buraya yada enim profile yaz
Olsun daha iyi heyecan uyandırması güzel olurbayağı bir zaman geçecek öğrenmemiz için pek yakın zamanda öğrenemeyeceğiz gibi ..
sen benim profile bir bakar mısın ?Sen öyle yazdın diye ben bakmıyacam mı asıl insan öyle daha çok merak ediyor
Olsun daha iyi heyecan uyandırması güzel olur
2x13. Bölüm ...Sezon FİNALİ
harikaydı ters köşe olduk
finali ayrıntılı şekilde anlatmayayım izlemeyen arkadaşların gözü kayar şimdi, kazayla spoiler ı açarlar falan
@gözlemci kesinlikle spoiler kısmını açma veya alıntı yapma alıntı yaparsan spoiler otomatikman açılıyor )
yorumu kısa ve üstü kapalı şekilde geçelim
rosie nin katillerinden biri ölü biri tutuklu olarak ele geçirildi...
biri umduğumuz kişi biri ise hiç ummadığım sevdiğim bir karakter
ölene acımadım? tutuklanan şahsa çok üzüldüm onu insan içeri atmaya kıyamaz
bu arada finalde rosie yi bol bol seyretme fırsatı buldum rosie bayağı güzel kızmış keşke ölmeseymiş
şimdi aklıma takılan şey, ikinci sezon finalinde herşey sonuçlandı gibi, 3. sezonda hangi konuyu işleyecekler acaba ...
@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60
2x8
Bir önceki bölümün biraz altındaydı yinede iyiydi tabi.
8/10Carlson dallaması kime çalışıyor belli değil. Homeland'ta da ihanetten yargılanacak. Bişeye de faydan oslun be adam. Karşıma çıktığı tüm dizilerde aldığı nefes zarar.
Holder'in vücüdun da kırıklar vardı ne hikmetse iki günde ayağa kalktı. Linden'e dua etsin onu kurtarmak için görevinden oldu. Daha sonra Jack'i de babasının yanına göndermek zorunda kaldı. Ama pes edecek gibi durmuyor, kafayı taktı kumarhanenin 10'uncu katına girecek.
Tüm polisiye diziler mi birbirine benzer arkadaş Stan'a para koparmaya çalıştıkları sahnenin bir benzeri de Gracepoint'de var. Anlaşılan sadece bizim dizilerde değil Amerikan dizilerinde de senaristler birbirlerinden kopya çekiyorlar.
tabiki ayrıntılı yorum yapacağım şimdi izlemeyen arkadaşlar spoiler yemesin diye kısaca bahsedip geçtimÇok güzeldi dimi ? ama ben senden daha sonra bu bölüm için ayrıntılı yorum istiyorum
3.sezonda başka cinayetleri ızleyecekler
o gill denen keltoşu başka bir dizide izlemiştim sanırım da çıkaramadım hiç sevemedim o karakteri bir an önce ölse keşke2x1
Diziye 2 gün ara verdim mecburiyetten ama özlemişim adeta yine süper ötesi bir başlangıç yaptılar .Puanım 9,25/10
Richmand',Belko tarafından vuruldu ve kalp krizi geçirdi tahmin ettiğim 2 kişide bence numaradan ilgilenirmiş gibi gözüküyorlar ,jamie ve gwen @sürgünüm @destere @Harunnn60
Terry ve Stan birbirlerine giderek bakışmaya başlıyorlar arttı iyicene micth inde olmayışı Teryy'nin eve girmesineve kalmasına sebep oldu ,Linden,Holder'a karşı mesafeli davransada oğlu Jack Holder ile kanka olmuşlar bile Cinayetin aralığı iiyicene genişliyor bulunması imkansız birşey haline geliyor Şimdiden Holde'ı cinayet masasına atayan Gill isimli biri çıktı ve Linden köprülere gitti kamera kaydı varmı diye yok dediler ama Gill var dedi Linden bazı şeylerden şüpheleniyor Richamnd'ın yapmadığını bu olayın büyük bir kaos haline dönüşeceğini düşünüyor
Başka dava Bu ilk 2 sezonda aslında tek sezonuluk konusu olsaydı efsane bi iş olacaktı Haftalık izlerken ben sıkılıyordum özellikle 2.sezonla -ki sonlara doğru tempo arttı Allah'tan2x13. Bölüm ...Sezon FİNALİ
harikaydı ters köşe olduk
finali ayrıntılı şekilde anlatmayayım izlemeyen arkadaşların gözü kayar şimdi, kazayla spoiler ı açarlar falan
@gözlemci kesinlikle spoiler kısmını açma veya alıntı yapma alıntı yaparsan spoiler otomatikman açılıyor )
yorumu kısa ve üstü kapalı şekilde geçelim
rosie nin katillerinden biri ölü biri tutuklu olarak ele geçirildi...
biri umduğumuz kişi biri ise hiç ummadığım sevdiğim bir karakter
ölene acımadım? tutuklanan şahsa çok üzüldüm onu insan içeri atmaya kıyamaz
bu arada finalde rosie yi bol bol seyretme fırsatı buldum rosie bayağı güzel kızmış keşke ölmeseymiş
şimdi aklıma takılan şey, ikinci sezon finalinde herşey sonuçlandı gibi, 3. sezonda hangi konuyu işleyecekler acaba ...
@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60
Başka dava Bu ilk 2 sezonda aslında tek sezonuluk konusu olsaydı efsane bi iş olacaktı Haftalık izlerken ben sıkılıyordum özellikle 2.sezonla -ki sonlara doğru tempo arttı Allah'tan
2x2
Dizi beni iyicene kendine bağladı,artık her bölüm süper ve enfesto puanım 9,5/10
Pek hatırlamıyorum dün izledim
ama Richmond hastanedeyken felç geçirir kısmı felç ile bacakları tutmamaktadır .
Gwen ve Jamie üzülürler yada numara yapıyorlardır bilemem,ama bence Gwen üzülüebilir gerçekte Jamie de işler karışık @destere @Harunnn60 @sürgünüm
Larsen'ların evinin önüne paket bırakılır paket ise Rossie'nin çantasıdır, Stan çantayı Holder'a teslim eder parmak izi alınsın diye labaratuara gönderir ancak kendi çantasını yollar niye kendi çantasını yoluyor anlayamadım
Holder daha sonra Gill adlı kişiden kazık yediğinin farkına varıyor ,fotoğraf meselesi üzerine Linden ile konuşmaya otele gelir fakat Linden kapıyı kapatır ve açmaz, açmamada da haklı
holder orda amirlere güvenmiyor zaten güvenmemektede haklı delilleri karartıyorlar? o yüzden asıl çanta yerine kendi çantasını yolluyor analize
Peki ya kendi çantasını verdi fakat ordaki adam Rossie nin parmak izi varmış dedi halbuki kendi çantasıydı,peki o çanta nolcak? izleyip görecem mi yoksa kalacak mı