Netflix The Killing - Dizi Yorumları

the affair i izlemişmiydin 8. bölümü daha yeni izleyebildim :) çekindiğim gibi çıkmadı bilseydim herkes evdeykende izleyebilirdim :)

kadın bildiğimiz yollu yani :) aslında gwen de fena değil ama kanalı çok tutucu kadının sanatını göstermesine müsade etmiyorlar :)
Gwen ve Richmand yaşlı gösteriyorlar ,hiçte giderleri yok :) Anca birbirlerini tamamlarlar,ayrıca bu Gwen onların yanında çalışan sarı kafalı çocukla bi iş çevircekler gibi :) Doğrusu çocukda ona yan gözle bakıyor olabilir sanırım :) Bu tabi benim görüşürüm böyle birşey olmayabilirde ama Richamnd'a bir darbe vurabilirler :)

evt o zmanlarda kanalı amc deydi , amc yayın politikası gereği biraz izin vermiyor sadece mad men onay veriyor
mad men dede pek bişey olmuyor çok kısa kesiyorlar sahneyi tam anlamıyoruz erkek kadına ne yaptı :) bir dakika bekleseler en azından önemli yerlerde, daha bir anlaşılır olur sahne :)

Gwen ve Richmand yaşlı gösteriyorlar ,hiçte giderleri yok :) Anca birbirlerini tamamlarlar,ayrıca bu Gwen onların yanında çalışan sarı kafalı çocukla bi iş çevircekler gibi :) Doğrusu çocukda ona yan gözle bakıyor olabilir sanırım :) Bu tabi benim görüşürüm böyle birşey olmayabilirde ama Richamnd'a bir darbe vurabilirler :)
sarı kafalı çocuk dediğin jamie değilmi darren in yardımcısı :) o çocuk sanırım zararsız hatta o jamie nin dop olma ihtimali bile sözkonusu bence :) ben ondan çok pis şüphelendim :)

mad men dede pek bişey olmuyor çok kısa kesiyorlar sahneyi tam anlamıyoruz erkek kadına ne yaptı :) bir dakika bekleseler en azından önemli yerlerde, daha bir anlaşılır olur sahne :)

sarı kafalı çocuk dediğin jamie değilmi darren in yardımcısı :) o çocuk sanırım zararsız hatta o jamie nin dop olma ihtimali bile sözkonusu bence :) ben ondan çok pis şüphelendim :)
Bende şüphenleniyorum :) aynen Jamie fakat farklı alanlarda şüpheleniyor olabilriz :)

hayyda tam iyi analiz ediyon dedik nazar değdi 😕
@destere sen zaten başından beri tutturamadın :D bu arada mad men fragmanlarda filan şey gösterince ben ötyle zannetmiştim :X

Bende şüphenleniyorum :) aynen Jamie fakat farklı alanlarda şüpheleniyor olabilriz :)
oğlan darren e aşık bence :)

hayyda tam iyi analiz ediyon dedik nazar değdi 😕
@destere sen zaten başından beri tutturamadın :D bu arada mad men fragmanlarda filan şey gösterince ben ötyle zannetmiştim :X
yok kesinlikle benim beklentimi karşılayacak sahneler yok mad men de :) megan ı bulmuşken insan daha çok şey bekliyor kanal izin vermiyor :)

Bu ne biçim iş öyle aşk olmaz olsun :D

Neyse bakalım görecez de sen bizden önce görecen bu gidişle

En iyisi ben bu gece 2x1 ve 2x2 yi izleyeyim yarında 2x3 ,2x4 ve 2x5 biter :)
ben dün kısa kestim olayı tek bölüm izleyip bıraktım bugün biraz hızlanayım @sürgünüm gaza basacağını söylediğine göre beni geçme ihtimali var :)

atı doğru seçtimde diziden çıkardılar atsız kaldık o yüzden milletin atına göz koyduk :) devamlı yayan yürümekle yollar aşınmıyor:) bir at bulmak veya yoksa elinde, civardan çalmak şart :)

pll kaçıncı sezondasın ya da kaçıncı bölümde ? :)
Pll 'deki kızlar süper @destere :D
pll 1.sezon 3. bölüm'deyim çok süper devamını indirmemiştim o yüzden indirilmiş revenge vardı ona baktım o arada o da iyiydi.