Bu kadar güzel bir final olur mu ya gözüm yaş oldu böyle bitti mi ya şimdi @Forumdash
Ayrıntılı yorumum yarın
Ayrıntılı yorumum yarın
anlamadım dediğin yer aynen öyle,Dün izlemiştimde yorum yapamamıştım
Allahım o ne güzel bir sondu ne güzel bir finaldi , gözlerim doldu resmen , bu diziyi iyi ki izlemişim
O alabay kadın işin içindeymiş , çocuklarıda ölrdüdü iyi yaptı yalnız oğlu çıktı Kyle , çok üzüldüm yaa işte adelet bir şekilde işlemek zorunda
Kyle çok acımasız çıktı 😱 , Linden onu korumaya çalıştı ama farkında değildi , nasıl öldürdü hepsini , resmen gaza gelmiş çocuk, hele küçük kardeşini
belediye başkanını gelmesi çok iyi oldu , özlemişim adamı , Linden bu olaydanda kurtuldu polisliği bıraktı iyi yaptı bence
holder da satmadı onu, en büyük korkum onu satmasıydı
zaman atlamasında
holder boşanmış zaten o ilişkinin yürümeyeceği belliydi , finalde sevgili olmaları bana hızlı geldi ama daha öncede birbirlerini öpmüşlerdi zaten ,
iyi bitti ya @Forumdash
9.5
@Forumdash bir yeri anlamadım
o kyle neden ailesinin öldürdü anlamadım yine yani çocukların gazına geldi , zaten ailesini sevmiyormuş
Son olarak Linden arabayla Seattle den ayrılırken o müzik , sonra Seattle yerlerini göstermesi jenerikte ki gibi ,sonra manzaraya bakması , süperdi ya @Forumdash
onların sevgili olmaları çok uzun sürmez merak etme anlaşamazlar onlaranlamadım dediğin yer aynen öyle,
çocuk delirdi, şuurunu kaybetti o an ailede küçük kız hariç kyle'yı sevmiyormuş zaten
son 5 dksı jenerik ve posterdeki görüntüler vardı ben sevgili olmalarına karşiyim
sevgili olmasınlar yeter Evet şarkı benimde hoşuma gittionların sevgili olmaları çok uzun sürmez merak etme anlaşamazlar onlar
şu son şarkı çok hoşuma gitti
napıcaz simdi yeni dizilere yelken mi açıcağız buraları terk mi edeceğizsevgili olmasınlar yeter Evet şarkı benimde hoşuma gitti
Valla Holder'ın da Linden'ın da yeni dizisi olsun hiç kaçırmadan yine izlicem Napıcan hacı Her güzel şeyin sonu vardır bunda da sona geldiknapıcaz simdi yeni dizilere yelken mi açıcağız buraları terk mi edeceğiz
aynen hacı bende izlerim , şimdi emre , Çiğdeme ve destere ye izlettiricem bu diziyi konu öksüz kalmasınValla Holder'ın da Linden'ın da yeni dizisi olsun hiç kaçırmadan yine izlicem Napıcan hacı Her güzel şeyin sonu vardır bunda da sona geldik
@xemrexxx ölse izlemez bu diziyi, ona göre değil Adam sadece ergenik ve tarihi dizileri izliyoraynen hacı bende izlerim , şimdi emre , Çiğdeme ve destere ye izlettiricem bu diziyi konu öksüz kalmasın
Bari kapanışı bizde aynı yapalım
emre bu diziyi izlemen lazımergenik dizxi senin cazırtındır .ss
bunu bilmemde çok ısrar üzerine forever dizisine bakıcam 🙂🙂aynen hacı bende izlerim , şimdi emre , Çiğdeme ve destere ye izlettiricem bu diziyi konu öksüz kalmasın
Bari kapanışı bizde aynı yapalım
yarın diziyi ayrıntılı bir şekilde anlatıcam seveceğini düşünüyorum , beni kırmayacağıa inanıyorumbunu bilmemde çok ısrar üzerine forever dizisine bakıcam 🙂🙂
yarı açıklayacağım , kesinlikle seveceksin , Forumdash da izliyor , ilk bölüm kendini denersin baktın oluyor bırakırsınkonusu ne tam olarak beğenirsem bunuda izleyebilirim tabi 🙂🙂
aaa yalnız final olmuş bu dizi cnm ben final olmuş yabancı dizilere bakmıyordum güncel yeni sezonlu olucak 🙂🙂🙂yarı açıklayacağım , kesinlikle seveceksin , Forumdash da izliyor , ilk bölüm kendini denersin baktın oluyor bırakırsın
daha yeni oldu ya abartma sende 😱aaa yalnız final olmuş bu dizi cnm ben final olmuş yabancı dizilere bakmıyordum güncel yeni sezonlu olucak 🙂🙂🙂
@destere ye izlettir bence senn canım içinde kadın olan herşeye bakıyor sonucta hahah
bu diziye başlayamam bendedaha yeni oldu ya abartma sende 😱