Bir msj yolladım neyseşimdi girersem çıkamam cnm yatıcam çünkü yarın bakarım 🙂🙂
@destere süpersin
su sterling adli kızın resmini buraya koysana unuttum ben ( mobildeyim)
Bende lobi faaliyetlerine başlayayım
@sürgünüm abi sendende bir atılım bekliyoruz )
@Çiğdem- canim sende söz vermiştin kırma beni
@xemrexxx fringden sonra iyi gidebilir diye düşünüyorum birazda duygusal bir yapın vat iyi gidebilir
@sokak sanati kendini bu şekilde affettirebilirisn bence ))
@OzaN rica etsem başlığı genel yorum konusu olarak yapabilir miyiz ?
Hmm şimdi hatırladım ))
kacey rohl
ben diyorum ben bu kızı niye anında sevdim diye bir sebebi varmış demekki, hayat işte bir yerden kaybederken bir yerden buluyoruz.. umarım burda kaybolmaz çünkü hannibal dizisine karşı olan soğuk tavrım bu kızı kaybedişimle başladıHmm şimdi hatırladım ))
Güzelden anladığını zaten biliyordum ama @xemrexxx duyurulur
Bak adam en zor dizide bile güzel kızı radar gibi yakalıyor
Hafızanin iyi olduğunu sana söylemiştim bu mesajından 1 saat önce, bak dediğim çıktıben diyorum ben bu kızı niye anında sevdim diye bir sebebi varmış demekki hayat işte bir yerden kaybederken bir yerden buluyoruz umarım burda kaybolmaz öçünkü hannibal dizisine karşı olan soğuk tavrım bu kızı kaybedişimle başladı
bu kız hannibal dizisindeki abigail miş benim pemboş abigail im )
@sürgünüm @Forumdash abigail i buldum şimdi hayat daha güzel
yalnız bir tehlike var? bu kız diziyi çabuk terkederse diziden soğuma ihtimalim yüksek hannibal de öyle olmuştu ? neyseki burda bu kız haricinde başroldeki kadında iyi... kıza bişey olursa sarahın sempatikliğiyle götürürüz diziyiHafızanin iyi olduğunu sana söylemiştim bu mesajından 1 saat önce, bak dediğim çıktı
Hahah bu kız diziyi terk etmiyor ama bence çok bağlanmayalnız bir tehlike var? bu kız diziyi çabuk terkederse diziden soğuma ihtimalim yüksek hannibal de öyle olmuştu ? neyseki burda bu kız haricinde başroldeki kadında iyi... kıza bişey olursa sarahın sempatikliğiyle götürürüz diziyi
şu güzeliğe bakın böyle bişey ölürse büyük haksızlık değilmidir
1x1. bölüm
güzeldi işlenen hikayeyi sevdim başroldeki sarahı daha çok sevdim, kadın çok güzel değil ama sempatik ve hoş
stan karakteride iyiydi ama bazı karakterler sanırım geçici ..
kadın bir türlü los angeles a gidemedi 10 yaşlarında tıfılcana bir oğlancığı var birde yeni edindiği kocası ile tamda los angeles a taşınacaklardı ama fırsat bulamadı işyerinde kendi yerine gelen parlakla son bir iş daha aldı , basit bir olay gibi görünüyordu sonu cinayetle bitti
araba belediye başkan adayına ait çıkınca olaylar dahada gizemli hale geldi
sarah ın doğa üstü yeteneğimi var? yoksa koklayarakmı delillere ulaşıyor o kısmı tam çözemedim
sterling ismindeki kızıda bayağı sevdimde başrol değildi yakında kaybolabilir
@sürgünüm den önce diziye başladığım için mutluyum) günde bir bölüm izleyebilirim anca o şekilde rahatlıkla biter ..
@Forumdash @Harunnn60
10 gündür yalvarıyordum başlayalım diye açıkgöz benden önce başlamış, tabi ben bunu yanına bırakmam.@destere süpersin
@xemrexxx fringden sonra iyi gidebilir diye düşünüyorum birazda duygusal bir yapın vat iyi gidebilir
@destere süpersin
1x1
Gerçekten tek kelimeyle ilerleyişiyle konunun dağılımıyla bir bütün olarak muhtteşem bir dizi. Oyunculuklar da gayet iyi. hiç bir ağlama, sızlama, bağırma, çağırma... sahnesinde -duygusal anlarda- yapmacıklık ya da rolün hakkını verememezlik yoktu bence.
Bu arada Dedektif Linden'in kardeşi Terry'de çok güzeldi.
Cinayet işlemeninde bir adabı olmalı, 18 yaşından küçük kızı elleri ve ayaklarından bağlayıp bir arabanın bagajında göle atmakta ne oluyor. Bu resmen insafsızlık ve vahşet diyecek kelime bulamıyorum. Rosie'nin babası ve annesi finalde yürekleri dağladı.
Araç meclis üyesi Richmond'a aitmiş, var o adamda bişeyler.
Linden'in oğlu Jack'de beraber olduğu adamdan değilmiş.
8/10'la başlayalım.
Abi zamaninda başla dedim bu diziye başlamadın neyse Herşeyde bi Hayır vardır bu diziyi hep izlerken aklına ben gelirim ))1x2
Dizi sürükleyici. İzledikçe diğer bölümü izleyesi geliyor insanın. Aklıma diziyle ilgili takılan şey ne kadar ıslak bir dizi amma yağmur yağıyor memlekete aralıksız her gün dizinin başından beri yağmur mu yağar.
La meclis üyesi araba partimize ait değil anhtarı üstündeydi çalınmış deyip yırtma peşinde ama bence o kadar kolay olmayacak. Bu tedirginlik ne o zaman bütün posta kutularını silmeler falan.
İlerde deliler meclis üyesini göstermeye başlayıncada bahanesi hazır, şimdiden söyleyim. Seçimdeki rakiplerinin kendisine hazırladığı bir komplodur diyecektir.
Holder, Rosie'nin ailesine verdiği sözü tutacak gibi. Partiye katılan kimse konuşmak istemiyordu bizimki 2 ergen kzı otla benini bulandırarak ağızlarından laf çıkarmasını bildi. Cinayet yeri korkunçtu tabii..
Linden bu vahşeti gördükten sonra gitmeyecektir, zaten ayak sürüyordu. Bende olsam gitmem böyle bir olayı hayatta bir kez görürsün. Dedektiflik için cezbedici. Anne olmasınıda bir payı olabilir.
8/10
1 kez daha teşekkür ederim sana beni bu diziyle bulusturdugun için
Belki bir boşluk anına denk gelir diye düşündüm ama yakalayamadikYok artık.😱 Eline düşen kurtulmuyor seninde. Dizi 3sezon o kadar vakit bende ne arar The Walking Dead duruyor bence öyle affettireyim kendimi.
sen sekiz puanla diziye başladığına göre bundan sonra sana yetişmem imkansız zaten 2. bölümede geçmişsin selamsız1x1
Gerçekten tek kelimeyle ilerleyişiyle konunun dağılımıyla bir bütün olarak muhtteşem bir dizi. Oyunculuklar da gayet iyi. hiç bir ağlama, sızlama, bağırma, çağırma... sahnesinde -duygusal anlarda- yapmacıklık ya da rolün hakkını verememezlik yoktu bence.
Bu arada Dedektif Linden'in kardeşi Terry'de çok güzeldi.
Cinayet işlemeninde bir adabı olmalı, 18 yaşından küçük kızı elleri ve ayaklarından bağlayıp bir arabanın bagajında göle atmakta ne oluyor. Bu resmen insafsızlık ve vahşet diyecek kelime bulamıyorum. Rosie'nin babası ve annesi finalde yürekleri dağladı.
Araç meclis üyesi Richmond'a aitmiş, var o adamda bişeyler.
Linden'in oğlu Jack'de beraber olduğu adamdan değilmiş.
8/10'la başlayalım.
sarah linden i sevdimde holder i sevmedim, şu sarah ın yanındaki kıl dedektif değil mi ? aslında dizide sevdiğim sempatik bulduğum bayanların çevresinde hiç bir tür erkek canlıyı sevmiyorum
Evt o kadın ileride dahada rolü artacakbu belediye başkanının yancısı kadın değilmi? bu da güzeldi ama bir sterling etmez
sen sekiz puanla diziye başladığına göre bundan sonra sana yetişmem imkansız zaten 2. bölümede geçmişsin selamsız
terry dedektif linden in kardeşimiydi ?ölen kızın annesinin ismi neydi peki ?
sarah linden i sevdimde holder i sevmedim, şu sarah ın yanındaki kıl dedektif değil mi ? aslında dizide sevdiğim sempatik bulduğum bayanların çevresinde hiç bir tür erkek canlıyı sevmiyorum