ne kadar artarsa o kadar iyi... kavisi güzel bir kadındı )Evt o kadın ileride dahada rolü artacak
aynı şeyi sterling için söyleseydin daha güzel olurdu ama neyse var olanla idare edeceğiz
ne kadar artarsa o kadar iyi... kavisi güzel bir kadındı )Evt o kadın ileride dahada rolü artacak
Sterling için seni umutlandırmamaya çalışıyorumne kadar artarsa o kadar iyi... kavisi güzel bir kadındı )
aynı şeyi sterling için söyleseydin daha güzel olurdu ama neyse var olanla idare edeceğiz
Benide Etiketle )))1x2. bölüm
güzel ve heyecanlı bir bölümdü
@sürgünüm senin bahsettiğin terry, sarah linden ın değil mitch in kızkardeşiymiş..
rosie nin annesi kız ölmeden önce kıza karşı pekde yakın davranmıyormuş şimdi pişmanlık duyuyor ama iş işten geçmiş
darren richmond adlı belediye başkan adayının bir çok kirli işi var gibi gözüksede ölen kızla tam bir bağlantısını çözemediler
darren richmond ın yanındaki gwenn adlı kadına ve jamie adlı yuvarlak kafalı yardımcısınada pek güveni yok sanırım, her ikisininde hesaplarının araştırılmasını istedi nathan adlı vatandaştan ..
sarah ın gidişi yine ertelendi kadın gidip gitmeme arasında kararsız kalmış durumda oğlu jack de gitmekten yana değil
@Çiğdem- in favorisi olmaya aday, parlak dedektif stephen holder... liseli ergen kızları kandırıp, kafes denen bodrumdaki yeri öğrenince sarah gitmekten vazgeçti...
stan larsen adlı baba karakteri çok iyi oynuyor ..
washington lisesinde okumak isterdim sarışın da esmerde bayağı iyiydi.. @Harunnn60 bu lise seattle a bağlımıydı acaba ?
Rosie'nin teyzesi.bu belediye başkanının yancısı kadın değilmi? bu da güzeldi ama bir sterling etmez
sen sekiz puanla diziye başladığına göre bundan sonra sana yetişmem imkansız zaten 2. bölümede geçmişsin selamsız
terry dedektif linden in kardeşimiydi ?ölen kızın annesinin ismi neydi peki ?
sarah linden i sevdimde holder i sevmedim, şu sarah ın yanındaki kıl dedektif değil mi ? aslında dizide sevdiğim sempatik bulduğum bayanların çevresinde hiç bir tür erkek canlıyı sevmiyorum
Evet seattle şehrine bağlı1x2. bölüm
@sürgünüm senin bahsettiğin terry, sarah linden ın değil mitch in kızkardeşiymiş..
rosie nin annesi kız ölmeden önce kıza karşı pekde yakın davranmıyormuş şimdi pişmanlık duyuyor ama iş işten geçmiş
darren richmond adlı belediye başkan adayının bir çok kirli işi var gibi gözüksede ölen kızla tam bir bağlantısını çözemediler
darren richmond ın yanındaki gwenn adlı kadına ve jamie adlı yuvarlak kafalı yardımcısınada pek güveni yok sanırım, her ikisininde hesaplarının araştırılmasını istedi nathan adlı vatandaştan ..
sarah ın gidişi yine ertelendi kadın gidip gitmeme arasında kararsız kalmış durumda oğlu jack de gitmekten yana değil
@Çiğdem- in favorisi olmaya aday, parlak dedektif stephen holder... liseli ergen kızları kandırıp, kafes denen bodrumdaki yeri öğrenince sarah gitmekten vazgeçti...
washington lisesinde okumak isterdim sarışın da esmerde bayağı iyiydi.. @Harunnn60 bu lise seattle a bağlımıydı acaba ?
Dedektif Linden'i başka kelime içerisinde kullanacaktık karışmış araya. Yoksa Linden ile Terry karşı karşıya dahi gelmedi.1x2. bölüm
soğuk olsa keşke kuru soğuğu severim ama burası çok ıslak habire yağmur yağıyor bir türlü kesilmedi sarah ıslak kedi yavrusu gibi dolaşıyorEvet seattle şehrine bağlı
Destere seattle şehri çok güzel hayran kalıcaksin bence ama çok soğuk bir şehir ))
zaten yeterli bu kadar the fall var@destere Bugün tek bölümde kal, bende tek bölüm izleyeceğim. 2 tane güncel dizilerimin altyazısı çıkmış.
bu sefer söz bir başka bölüm izlemeyeceğim sen yetişene kadar@destere de get. Bende seni hiç beklemeyeceğim.
Ben yetişene kadar mı? Bunu demeyecektin işte. Şeytan diyor ki şimdi başla sabaha kadar bitir tüm bölümleri.bu sefer söz bir başka bölüm izlemeyeceğim sen yetişene kadar
aslında bugün pek bişey yoktu boştum sen normalde hızlısın sana yetişememde bugün senin işin çıktı benimde boş günümdü ilk defa sana ayak uyduracaktım sen gecikmeye başladın bu seferBen yetişene kadar mı? Bunu demeyecektin işte. Şeytan diyor ki şimdi başla sabaha kadar bitir tüm bölümleri.
teşekür ediyoruz dizi güzel dizi ama sterling yeterince çıkmıyor
Rica ederim keşke baştan izleseydik hele yaz aylarında filan çok güzeldi buralaraslında bugün pek bişey yoktu boştum sen normalde hızlısın sana yetişememde bugün senin işin çıktı benimde boş günümdü ilk defa sana ayak uyduracaktım sen gecikmeye başladın bu sefer
teşekür ediyoruz dizi güzel dizi ama sterling yeterince çıkmıyor
@Forumdash bu dizi aslında biraz the missing i andırıyor ama bu akıcı gidiyor izlerken hep bir merak var merakımızı sıkıcı bölümlerle köreltmiyorlar missing de ise resmen işkence çekiyoruz
diziler konusunda sen pek yorum yapmıyorsun hala twd yorumunu bekliyoruz hep erteleyip duruyorsunRica ederim keşke baştan izleseydik hele yaz aylarında filan çok güzeldi buralar
kaçıncı bölüme geçtin ona göre kendimi ayarlayayım ? yarın 8. bölümdeyim diyipte sürpriz yapmayasın@Harunnn60 bende teşekkür ederim, daha önce izlemem için ısrarcı olmuştun. Bende seni kırmayacağımı ve izleyeceğimi söylemiştim.