Netflix The Killing - Dizi Yorumları

1x2. bölüm

güzel ve heyecanlı bir bölümdü
@sürgünüm senin bahsettiğin terry, sarah linden ın değil mitch in kızkardeşiymiş..

rosie nin annesi kız ölmeden önce kıza karşı pekde yakın davranmıyormuş şimdi pişmanlık duyuyor ama iş işten geçmiş

darren richmond adlı belediye başkan adayının bir çok kirli işi var gibi gözüksede ölen kızla tam bir bağlantısını çözemediler
darren richmond ın yanındaki gwenn adlı kadına ve jamie adlı yuvarlak kafalı yardımcısınada pek güveni yok sanırım, her ikisininde hesaplarının araştırılmasını istedi nathan adlı vatandaştan ..

sarah ın gidişi yine ertelendi kadın gidip gitmeme arasında kararsız kalmış durumda oğlu jack de gitmekten yana değil

@Çiğdem- in favorisi olmaya aday, parlak dedektif stephen holder... liseli ergen kızları kandırıp, kafes denen bodrumdaki yeri öğrenince sarah gitmekten vazgeçti...
stan larsen adlı baba karakteri çok iyi oynuyor ..

washington lisesinde okumak isterdim :) sarışın da esmerde bayağı iyiydi.. @Harunnn60 :) bu lise seattle a bağlımıydı acaba ?

1x2. bölüm

@sürgünüm senin bahsettiğin terry, sarah linden ın değil mitch in kızkardeşiymiş..

rosie nin annesi kız ölmeden önce kıza karşı pekde yakın davranmıyormuş şimdi pişmanlık duyuyor ama iş işten geçmiş

darren richmond adlı belediye başkan adayının bir çok kirli işi var gibi gözüksede ölen kızla tam bir bağlantısını çözemediler
darren richmond ın yanındaki gwenn adlı kadına ve jamie adlı yuvarlak kafalı yardımcısınada pek güveni yok sanırım, her ikisininde hesaplarının araştırılmasını istedi nathan adlı vatandaştan ..

sarah ın gidişi yine ertelendi kadın gidip gitmeme arasında kararsız kalmış durumda oğlu jack de gitmekten yana değil

@Çiğdem- in favorisi olmaya aday, parlak dedektif stephen holder... liseli ergen kızları kandırıp, kafes denen bodrumdaki yeri öğrenince sarah gitmekten vazgeçti...

washington lisesinde okumak isterdim :) sarışın da esmerde bayağı iyiydi.. @Harunnn60 :) bu lise seattle a bağlımıydı acaba ?
Benide Etiketle )))

bu belediye başkanının yancısı kadın değilmi? bu da güzeldi ama bir sterling etmez :)

sen sekiz puanla diziye başladığına göre bundan sonra sana yetişmem imkansız zaten 2. bölümede geçmişsin selamsız :)
terry dedektif linden in kardeşimiydi ?
ölen kızın annesinin ismi neydi peki ?

sarah linden i sevdimde holder i sevmedim, şu sarah ın yanındaki kıl dedektif değil mi ? :) aslında dizide sevdiğim sempatik bulduğum bayanların çevresinde hiç bir tür erkek canlıyı sevmiyorum :)
Rosie'nin teyzesi. :)

1x2. bölüm

Evet seattle şehrine bağlı
Destere seattle şehri çok güzel hayran kalıcaksin bence ama çok soğuk bir şehir :)))

1x2. bölüm

Dedektif Linden'i başka kelime içerisinde kullanacaktık karışmış araya. :) Yoksa Linden ile Terry karşı karşıya dahi gelmedi. :)

1x3. bölüm ,

güzeldi hareketliydi son kısmı ilginçti

mitch kızını özlüyor... stan ise çocuklara çikolatalı krep yapmaya çalışıyor :)

holder ın araştırmaları çok ilginç gidip serserilerle serserice takılıp ağızlarından laf almayı iyi biliyor , bu şekilde kris e ulaşması güzeldi

sarah hemşireyi atlatıp röntgenci hademeyi sorguya aldı kızın kris diye bir dallamayla çıktığını öğrendi

belediye başkan adayı darren zor durumda, rakibi olayı önceden öğrenip gazeteci ordusunu adamın peşine taktı

sarah nişanlısı rick i ötelemeye devam ediyor bu evlilik olmayacak gibi :)

darren richmond, yardımcısı jamie nin köstebek olduğunu öğrendi ama sanırım kadın yardımcısı hemde metresi gwen de sağlam ayak değil ..
son sahnede okuldaki öğretmene gelen video ilginçleştirdi olayı.. züppe jasper ile arkadaşı eroinman kris rosie ye tecavüz edip kameraya almışlar ..

@sürgünüm @Harunnn60 @Forumdash

Evet seattle şehrine bağlı
Destere seattle şehri çok güzel hayran kalıcaksin bence ama çok soğuk bir şehir :)))
soğuk olsa keşke kuru soğuğu severim ama burası çok ıslak habire yağmur yağıyor bir türlü kesilmedi sarah ıslak kedi yavrusu gibi dolaşıyor :)
sterling imi göremiyorum doya doya :)

Son düzenleme:
1x4. bölüm

hızımı alamayıp dördüncü bölümü izlemiş oldum @sürgünüm :) neyse yarın yavaşlarım sen yetişirsin :)

bölüm yine çok iyiydi duygusal sahneleri ve olay içinde yeni olayları keşfettiğimiz güzel bir bölümdü ..

geçen bölümde nerdeyse bulduk katilleri diyordum , ama o videodaki kız rosie değil sterling miş, benim sterling im ne fantaziler yaşamış rosie kılığıyla haberimiz yokmuş :) iki serseri jasper le kris paçayı kurtardı gibi

sarah nişanlısıyla güreştikten sonra dinlenmek için odasına çekilmiştiki yastık kçına battı yastığı açtığında oğlu jack in sigara zulasına ulaştı , zulayı bulan sarah acaba aynı taktiği rosie da yapmış olabilirmi diye onun evine gitti yastıkları inceledi ama aradığını yastıkların içinde değil, dünya haritasının içinde buldu , toparlak dünyayı açan sarah mektuplarda öğretmeni bennet tarafından rosie ye yazılmış mektuplara ulaştı ... aynı anda dedektif holder da rosie nin bindiği otobüse binip son durakta indi ve girdiği yerde yine bennet adlı öğretmenin ismine ulaştı ? acaba bennet adlı öğretmenle aşkmı yaşıyordu rosie? yoksa başka bir ilişkilerimi vardı?
cinayetten bennet ın parmağı var mı? yoksa kim parmakladı kızı peki,,, hepsi yeni bölümde :)
mitch kızının okuluna gitti sterlingle karşılaştı sarıldı sarmalaştı derken gidip bennet adlı öğretmeniylede sohbete daldı ..

darren adlı belediye başkanı yardımcısı jamie yi işten çıkarmamış meğersem rakibi adams ın yanına köstebek olarak yerleştirmiş
darren in tom adlı zengin vatandaştan 50 bin dolarlık çek almasıda kampanya için bayağı bi etkisi olacak gibi
gwen in babası senatörmüş ? babasından yardım istedi darren le zengin tom u çiftleştirmek için :)

bu bölüm senin terry gözükmedi @sürgünüm ?

@Forumdash @Harunnn60

Son düzenleme:
Ben yetişene kadar mı? Bunu demeyecektin işte. :) Şeytan diyor ki şimdi başla sabaha kadar bitir tüm bölümleri. :)
aslında bugün pek bişey yoktu boştum sen normalde hızlısın sana yetişememde bugün senin işin çıktı benimde boş günümdü ilk defa sana ayak uyduracaktım sen gecikmeye başladın bu sefer :)

@sürgünüm @destere arkadaşlar bu arada bana teşekkür etmediniz ben bu kadar ısrar etmesem haberiniz olmayacaktı :) :)
teşekür ediyoruz dizi güzel dizi ama sterling yeterince çıkmıyor :)

@Forumdash bu dizi aslında biraz the missing i andırıyor ama bu akıcı gidiyor izlerken hep bir merak var merakımızı sıkıcı bölümlerle köreltmiyorlar missing de ise resmen işkence çekiyoruz :)

aslında bugün pek bişey yoktu boştum sen normalde hızlısın sana yetişememde bugün senin işin çıktı benimde boş günümdü ilk defa sana ayak uyduracaktım sen gecikmeye başladın bu sefer :)

teşekür ediyoruz dizi güzel dizi ama sterling yeterince çıkmıyor :)

@Forumdash bu dizi aslında biraz the missing i andırıyor ama bu akıcı gidiyor izlerken hep bir merak var merakımızı sıkıcı bölümlerle köreltmiyorlar missing de ise resmen işkence çekiyoruz :)
Rica ederim :) keşke baştan izleseydik hele yaz aylarında filan çok güzeldi buralar

Rica ederim :) keşke baştan izleseydik hele yaz aylarında filan çok güzeldi buralar
diziler konusunda sen pek yorum yapmıyorsun hala twd yorumunu bekliyoruz :) hep erteleyip duruyorsun :)
bu tarz toplu etkinliklerde yorumlaşarak yazmak güzel bu açıdan @sürgünüm ü yakalamam güzel oldu :) birde keşke @Forumdash daha önce izlemeseydi diyorum onunda yorumları görürdük nedense erken izleyesi tutmuş ? :)
@yatutarsa bu diziyi izlemişmiydi sen etiketlememişsin sanırım o da izleyenler arasında :)

@Harunnn60 bende teşekkür ederim, daha önce izlemem için ısrarcı olmuştun. Bende seni kırmayacağımı ve izleyeceğimi söylemiştim. :)