Allah razı olsun eee ne diyorsun ??? ))))adım çok geçmiş baakyım dedim
Allah razı olsun eee ne diyorsun ??? ))))adım çok geçmiş baakyım dedim
kalsın şimdilik forumdash ile sürgünüm diziyi beğendiyse uzak durmalı o dizidenAllah razı olsun eee ne diyorsun ??? ))))
Söz vermiştin ama hadi başla gerçekten çok iyi dizikalsın şimdilik forumdash ile sürgünüm diziyi beğendiyse uzak durmalı o diziden
Türkleri kuruttun simdi amerikalılar düşünsun)))her izlediğim dizinin reytinglerinin bittiğini söylüyor artık o kadar söylediki bir şeyi kırk kez tekrarlarsan gerçek olurmuş derler şimdi harbiden izlediğim bir çok dizi bitmeye başladı @beyazsoy da bir uğursuzluk var
Allah aşkına kiraz mevsiminin son 15 dakikasını izlesen diziden ne kaybedersin. Sadece aşkım cicim sahneleri es geçmiş olursun walking deadde öyle bir başını 5 dakika izle son 5 dakikada da o bölümün kahramanı kötülerden nasıl kurtulduğunu izle )))@xemrexxx söz verdi ilk 2 bölüme bakarım dedi ayrıca 100 bölümlük fringe dizisine başlamış yuhh diyorum
@Çiğdem- erkek dedektifi sevecektir eminim sakin bana vaktim yok deme zamanı FF girls club ta harcarken vaktin oluyor ama
bende @beyazsoy seviyorum gerçekten , her konuda bilgisi olduğunu gösteriyor arada işte 5 dk da dizi izlemesi filan oluyor (@destere bilir ) onlarıda mazur görüyoruz )))
KiraZ mevsiminin ilk bölümlerini yerden yere vurmadim gönül islerini hic elestirmedim @Forumdash @Harunnn60 bilir. 90 dizi başlıyor 5 tutuyorsa elestirelim dimi. KPa yi eleştirdim baştan sona çıktı foyasi iste)))Bir kötü huyuda her diziyi yerden yere vuruyor, @xemrexxx'i de ekleyebiliriz. Bunların yüzünden izlediğim diziden zevk almamaya başladım.
Kiraz Mevsimi'nin ilk konusunu ben açmıştım. Bir Allah'ın kuluda bu dizi tutar dememişti. Böyle dizi simimi olur demişlerdi. Forumca hangi dizinin tutup tutmayacağını çok iyi anlıyoruz.KiraZ mevsiminin ilk bölümlerini yerden yere vurmadim gönül islerini hic elestirmedim @Forumdash @Harunnn60 bilir. 90 dizi başlıyor 5 tutuyorsa elestirelim dimi. KPa yi eleştirdim baştan sona çıktı foyasi iste)))
Ben diziyi işlemeden tutmaz demem ki. İsmi hala sakat. Hatta ilk bölümünü izleyip ne alaka dandik demiştim ama ikinci bölümü özelikle 3 bolumu çok övmüştümKiraz Mevsimi'nin ilk konusunu ben açmıştım. Bir Allah'ın kuluda bu dizi tutar dememişti. Böyle dizi simimi olur demişlerdi. Forumca hangi dizinin tutup tutmayacağını çok iyi anlıyoruz.
İlk açtığım konuyu bulamadım link atsana.Ben diziyi işlemeden tutmaz demem ki. İsmi hala sakat. Hatta ilk bölümünü izleyip ne alaka dandik demiştim ama ikinci bölümü özelikle 3 bolumu çok övmüştüm
Senin actigin kinuİlk açtığım konuyu bulamadım link atsana.
Bu değil. İlk 'FOX'tan yeni dizi' diye konusunu açmıştım. Onu bulamıyorum.
Başlığı farklı altmışın))Bu değil. İlk 'FOX'tan yeni dizi' diye konusunu açmıştım. Onu bulamıyorum.
Başlığı görünce kendimden utandım. Hep ilgi çeksin yorum alsın diye atılmış başlıklar.
Okudum mu yorumumu)))Bu değil. İlk 'FOX'tan yeni dizi' diye konusunu açmıştım. Onu bulamıyorum.
Özge gurel medcezirden ayrıldı mı dahan ile patner olacaksa yazık olur diziye diyeyim dahani simitçi kokoreçci falan yaparsanız olurOkudum mu yorumumu)))
Gönül İşlerini eleştirdin (iyi yada kötü) "algıma göre değişir"KiraZ mevsiminin ilk bölümlerini yerden yere vurmadim gönül islerini hic elestirmedim @Forumdash @Harunnn60 bilir. 90 dizi başlıyor 5 tutuyorsa elestirelim dimi. KPa yi eleştirdim baştan sona çıktı foyasi iste)))
Gönül isleri dun kötüydü eski bölümlerinin semeresini yedi bu kötülük devam ederse dizi düşer; ama AB'de değil çünkü pazar AB de izlenebilecek bir şey yok. Bu dizide bire bir Amerikan senaryo sistemi uygulanıyor. internetten amerikan dizileri izleyen Türkiye de ciddi kitle var mesela @desterr , @xemrexxx @Forumdash )))) onların alıştığı bir sistem i uyguladığı için onların zorlanmadan izleyeceği bir dizi, doğal olarak bu kesim AB olduğu için dizi AB de iyi gider;ama bu AB kesime güvenmemek lazim cabuk diziyi terk eder demiş olayım))))
İkinci yorumu niye pas geciyon ))) dahan ile partner olmadı dizi tuttu iste)))Özge gurel medcezirden ayrıldı mı dahan ile patner olacaksa yazık olur diziye diyeyim dahani simitçi kokoreçci falan yaparsanız olur
Basroller uyumlu gözüküyor senaryo da iyiyse tutma şansı var ama dahan asla başrol olmaması şartıyla )))
İyi olursan eski bölümlerinin semeresini yiyor demisim yani eski bölümlerinin iyi demiştim. Zaten ilk bolumu izlerken sen dizi başlamadan sakaaina yorum atmıştım ona takilmiatin o zaman ki yorumlarimi eklesene))))
İlk yorumu zorla buldum zaten, en sona yazmışsın.İkinci yorumu niye pas geciyon ))) dahan ile partner olmadı dizi tuttu iste)))
Hemen onun altında ikinci yorumumİlk yorumu zorla buldum zaten, en sona yazmışsın.
Basroller uyumlu gözüküyor senaryo da iyiyse tutma şansı var ama dahan asla başrol olmaması şartıyla )))