Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Bu iki dizi değil kaderinin yazıldığı güne de tutar dedim onu da @xemrexxx ile izledik onu da o bilir)))
Zaten bunlar dışında bir de kertenkele tuttu yeni sezonda ona agir gittim ama cemaat diziye yüklendiği için dizi bayağı şaha kalktı ama ilerde düşecek kertenkele

İyi olursan eski bölümlerinin semeresini yiyor demisim yani eski bölümlerinin iyi demiştim. Zaten ilk bolumu izlerken sen dizi başlamadan sakaaina yorum atmıştım ona takilmiatin o zaman ki yorumlarimi eklesene))))
Tamam o yorumlarını da biliyorum zaten, ama dizi hala iyi gidiyor:X
Tam çizgide yorum yapıyorsun ilerde demiştim demek için :X Şimdi eski bölümlerin semeresini yiyor dediğin yorum ile dizinin başlama tarihi arasında 3 hafta var. Bakalım ne zaman çıkacak :X

Benim yorumumu okudunmu bu dizi FOX'ta yayınlanır demişim ve diziye olumlu yaklaşmışım. :)
Ben genelde tutar tuzmaz demem .dizilere bu diziye de tutar tutmaz demedim sadece başrol uyumlu demissim . ilk bölüm kotu buldum sıkı eleştirdim zaten . daha diziyi izlemeden eleştirmek huyum değil. Ama dizinin ikinci bölümü iyi çıkınca diziyi ovdum( yönetmen ve senarist değişti sanırım) dizi fenomen oldu. Ama @RevaN nin yorumu cok iyi))) çöp demiş diziye @Harunnn60 fena eleştirmiş simdi ikisinde müptelası dizinin))))

Tamam o yorumlarını da biliyorum zaten, ama dizi hala iyi gidiyor:X
Tam çizgide yorum yapıyorsun ilerde demiştim demek için :X Şimdi eski bölümlerin semeresini yiyor dediğin yorum ile dizinin başlama tarihi arasında 3 hafta var. Bakalım ne zaman çıkacak :X
İlk bölüm diziyi öve öve bitiremedim. Ne cabuk unuttun))) Zaten yorunum da diyorum bu bolum gibi yazarlarsa dizi düşer demek yaZmamialar)))) sonra zaten yorum yapmadım ki diziye))))

1x3

Linden üstündeki kazak ve montu dizinin başından beri değiştirmedi. :) True Dedective kadar oyunculuk olmasada bu dizi ondan daha gerçek bana göre. Hatta bu diziden daha gerçeği polislik mesleğidir.:)

Holder köprünün altında eline almış esararı bi ergen kızdan Kris'in yerini öğrenmeye çalışıyor. Soruyor birde bende polis tipi varmı diye. Oğlum sende keş tipi var. :)

Bizimkiler Kiris'i yakalasalarda delil olmadığından tutuklayamadılar. Finalde Jasper ile birlikte Rosie ile seks görüntüleri çıktı ama bu cineyeti 2 ergen çocuğun işlediğini sanmıyorum. Darren bana göre hala baş şüpheli konumunda. :X

Mitch önce kzının telesekretere bıraktığı mesajları dinledi sonrada intihara kalkıştı. Üzücüydü tabii. :(

Mecis üyesi Darren'in eşinin başına geçmişte ne gelmiş acaba? :X

8/10

1x4

Yine güzel bölümdü, dizinin sürükleyici bir atmosferi var. :)

Her bölüm farklı bir katil adayı çıkarıyprlar karşımıza ama yemezler. :) Bölüme gelecek olursak Sterling'in yalanının ortaya çıkması ve finalde Bennet sürprizi dışında pekte bir olay yaşanmadı asılında. :)

Linden o at hırsızında ne buluyor acaba adan tipten mahkemeye düşse 4 yıl yer. :)

Gwen'in babası senatörmüş, Jaime'de baştan beri içeride yemmiş.:)

@destere Terry bi önceki bölümde de yoktu ama Gwen'in de ondan aşağı kalır yanı yok hani. :)

8/10

Ben genelde tutar tuzmaz demem .dizilere bu diziye de tutar tutmaz demedim sadece başrol uyumlu demissim . ilk bölüm kotu buldum sıkı eleştirdim zaten . daha diziyi izlemeden eleştirmek huyum değil. Ama dizinin ikinci bölümü iyi çıkınca diziyi ovdum( yönetmen ve senarist değişti sanırım) dizi fenomen oldu. Ama @RevaN nin yorumu cok iyi))) çöp demiş diziye @Harunnn60 fena eleştirmiş simdi ikisinde müptelası dizinin))))
Her insan hata yapabilir :D bende o yorum için pişmanım ama sağlık olsun
Seninde kertenkele hatan var :D

Walking dead 5 dk izlesem anlayamam izlerken düşünmem lazım :D

Her insan hata yapabilir :D bende o yorum için pişmanım ama sağlık olsun
Seninde kertenkele hatan var :D

Walking dead 5 dk izlesem anlayamam izlerken düşünmem lazım :D

Dur kerekele de simdilik hataliyim ileriki haftalar ne gösterecek sizin kiraz mevsimiyle yaptığınız yorum hata değil ön yargı))) hata olması için izlemelisiniz önce))

Zaten Ben hata bulmak için bakmadim @sürgünüm deyince baktım ama @revavan bin yorumu ile şimdiki hali evlere şenlik büyük konuşmamak lazim)))

Walking deadde neyi düşünce ya ))) çok düşündüren dizi olsa amerikafa reyting rekoru kırar mi)))

Dur kerekele de simdilik hataliyim ileriki haftalar ne gösterecek sizin kiraz mevsimiyle yaptığınız yorum hata değil ön yargı))) hata olması için izlemelisiniz önce))

Zaten Ben hata bulmak için bakmadim @sürgünüm deyince baktım ama @revavan bin yorumu ile şimdiki hali evlere şenlik büyük konuşmamak lazim)))

Walking deadde neyi düşünce ya ))) çok düşündüren dizi olsa amerikafa reyting rekoru kırar mi)))

Beyazsoy önyargıyi açıklamışsin bana o zman walking dead ilk sana önerdiğimde ergen dizisi geç demiştin hatırlıyor musun ? :D buda bir önyargı

Bir hatan daha vardı şeref meselesi ile hatırladin mı ? :D

Beyazsoy önyargıyi açıklamışsin bana o zman walking dead ilk sana önerdiğimde ergen dizisi geç demiştin hatırlıyor musun ? :D buda bir önyargı

Bir hatan daha vardı şeref meselesi ile hatırladin mı ? :D
Şeref melesinde hata yok .. Bilgisizlik var. Bilmemek ayıp değil ogrenmenek ayıp))) ya walking deadi izledikten sonrada ergen dizisi diyorum burada on yargı yok. Sitede reyting raporunda walking deadi en çok izleyen gurup gencler olduğunu gösteren rakam var ona da mi bakmadin

diziler konusunda sen pek yorum yapmıyorsun hala twd yorumunu bekliyoruz :) hep erteleyip duruyorsun :)
bu tarz toplu etkinliklerde yorumlaşarak yazmak güzel bu açıdan @sürgünüm ü yakalamam güzel oldu :) birde keşke @Forumdash daha önce izlemeseydi diyorum onunda yorumları görürdük nedense erken izleyesi tutmuş ? :)
@yatutarsa bu diziyi izlemişmiydi sen etiketlememişsin sanırım o da izleyenler arasında :)
yok ben izlemiyorum killingi :)

@xemrexxx yakaladım seni kacamazsin artık )))) birkez bu konuya giriş yaptın :D
gülağayı yakalasanda durum değişmiyor illaki felix ayarında bişey olacak ki @xemrexxx dizi izlesin :)

nasıl da aklında kalmış parlak:A
parlağın ismini seni diziyi izlemeye ikna etmek için aklımda tuttum :)

Türkleri kuruttun simdi amerikalılar düşünsun)))
amerikalılar sayemde kaliteli denek gördü? bayram etmeleri lazım :) ben başlamadan önce ABD denekleride tns denekleri kadar kalitesizdi :)

KiraZ mevsiminin ilk bölümlerini yerden yere vurmadim gönül islerini hic elestirmedim @Forumdash @Harunnn60 bilir. 90 dizi başlıyor 5 tutuyorsa elestirelim dimi. KPa yi eleştirdim baştan sona çıktı foyasi iste)))
Kiraz Mevsimi'nin ilk konusunu ben açmıştım. Bir Allah'ın kuluda bu dizi tutar dememişti. Böyle dizi simimi olur demişlerdi. Forumca hangi dizinin tutup tutmayacağını çok iyi anlıyoruz. :)
kiraz mevsiminin tutup tutmaması önemli değilki bence ? konusu hala sakat isterse 40 reyting alsın kaliteli olduğu anlamına gelmiyor bende bir kaç bölüm izledimde bişey yok konuda bilindik boş bir konu :)

Son düzenleme:
1x3

Linden üstündeki kazak ve montu dizinin başından beri değiştirmedi. :) True Dedective kadar oyunculuk olmasada bu dizi ondan daha gerçek bana göre. Hatta bu diziden daha gerçeği polislik mesleğidir.:)

Holder köprünün altında eline almış esararı bi ergen kızdan Kris'in yerini öğrenmeye çalışıyor. Soruyor birde bende polis tipi varmı diye. Oğlum sende keş tipi var. :)

Bizimkiler Kiris'i yakalasalarda delil olmadığından tutuklayamadılar. Finalde Jasper ile birlikte Rosie ile seks görüntüleri çıktı ama bu cineyeti 2 ergen çocuğun işlediğini sanmıyorum. Darren bana göre hala baş şüpheli konumunda. :X

Mitch önce kzının telesekretere bıraktığı mesajları dinledi sonrada intihara kalkıştı. Üzücüydü tabii. :(

Mecis üyesi Darren'in eşinin başına geçmişte ne gelmiş acaba? :X

8/10
1x4

Yine güzel bölümdü, dizinin sürükleyici bir atmosferi var. :)

Her bölüm farklı bir katil adayı çıkarıyprlar karşımıza ama yemezler. :) Bölüme gelecek olursak Sterling'in yalanının ortaya çıkması ve finalde Bennet sürprizi dışında pekte bir olay yaşanmadı asılında. :)

Linden o at hırsızında ne buluyor acaba adan tipten mahkemeye düşse 4 yıl yer. :)

Gwen'in babası senatörmüş, Jaime'de baştan beri içeride yemmiş.:)

@destere Terry bi önceki bölümde de yoktu ama Gwen'in de ondan aşağı kalır yanı yok hani. :)

8/10
bence orda mitch intihara kalkışmadıda kızının suda boğulduğunu zannettiği için onun yaşadığı acıyı hissetmek istedi gibi..
gwen gibi bir yardımcı lazım her insana hem işte hem yatakta bayağı yardımcı oluyor darren e :)

gwen rolündeki kristen lehman ı daha önce izlemiş gibiydim ama eski dizilerine baktım hiçbirini izlememişim ilginç bir tipi var kadının sansarlara benziyor :)
motive diye yeni bir dizisi varmış bir ara onada bakalım başroldeymiş kadın :)

@Harunnn60 sen hatta şimdiden bir göz at motive dizisine güzelse bizde bakarız :)

bence orda mitch intihara kalkışmadıda kızının suda boğulduğunu zannettiği için onun yaşadığı acıyı hissetmek istedi gibi..
gwen gibi bir yardımcı lazım her insana hem işte hem yatakta bayağı yardımcı oluyor darren e :)

gwen rolündeki kristen lehman ı daha önce izlemiş gibiydim ama eski dizilerine baktım hiçbirini izlememişim ilginç bir tipi var kadının sansarlara benziyor :)
motive diye yeni bir dizisi varmış bir ara onada bakalım başroldeymiş kadın :)

@Harunnn60 sen hatta şimdiden bir göz at motive dizisine güzelse bizde bakarız :)
Evt destere bende araştırma yapmıştım daha önce ,
dizisi varmış hatta başrolmüs kanalı da abc
Kadının farklı bir albenisi var seninde dikkatini çekmiş sevindim :D

@xemrexxx söz verdi ilk 2 bölüme bakarım dedi ayrıca 100 bölümlük fringe dizisine başlamış yuhh diyorum :D
@Çiğdem- erkek dedektifi sevecektir eminim sakin bana vaktim yok deme zamanı FF girls club ta harcarken vaktin oluyor ama :D

bende @beyazsoy seviyorum gerçekten , her konuda bilgisi olduğunu gösteriyor arada işte 5 dk da dizi izlemesi filan oluyor (@destere bilir ) onlarıda mazur görüyoruz :D )))
emreyle çiğdem in izlemesi için dizide bir parlak olması şart :) aslında stephan holder karakterinden bahsetsek onlarda başlar :)
yok ben bu diziyi izlemem harunn tşşk yinede :kiki::kiki::kiki:

Yuhh ya :F
Hayır siz @destere ye sözünü tutmayan dersiniz Emre ile siz destere den daha betersiniz :D Çiğdem ilk bölümünü izlemeni tavsiye ederim lütfen Canım
Duygusal bir yapın var bu tür olayları sevebilecegine inanıyorum
cnm ben bitmiş dizi izlemiyorumki finl yapmıış bu dizi 🙂🙂🙂

yok ben bu diziyi izlemem harunn tşşk yinede :kiki::kiki::kiki:
hazır başladık diziye hem seninde konyu beğeneceğine eminim :)
@Çiğdem- bir oğlan var dizide, üfff cillop gibi tam senlik :) oğlanın ismi joel kinnaman bir bak resmine mutalaka başlarsın diziye... hatta çok beğenirsen parlağı @xemrexxx yede tavsiye et o da bugünlerde parlak arıyordu :))

Son düzenleme: