hahahah ama final yapmış cnm ben final yapan dizilere bakmıyorum 🙂🙂🙂
hahahah ama final yapmış cnm ben final yapan dizilere bakmıyorum 🙂🙂🙂
tüm sezonları izleyemem cnm ama dizilerim noel tatili için ocağa kadar ara vermeye başladılar hepsi verince ilk bölümlerine bir göz atarım o boşlukt 🙂🙂🙂@Çiğdem- hadi ya kırma bizi lütfen
parlaklar sende parlasın emi
ilk bölümüne bugün bir bak sürükleyici bir hikayesi var eminim devam edeceksindir .tüm sezonları izleyemem cnm ama dizilerim noel tatili için ocağa kadar ara vermeye başladılar hepsi verince ilk bölümlerine bir göz atarım o boşlukt 🙂🙂🙂
parlak ismi duyunca nasılda damladın konuya )parlaklar sende parlasın emi
bence orda mitch intihara kalkışmadıda kızının suda boğulduğunu zannettiği için onun yaşadığı acıyı hissetmek istedi gibi..
gwen gibi bir yardımcı lazım her insana hem işte hem yatakta bayağı yardımcı oluyor darren e
gwen rolündeki kristen lehman ı daha önce izlemiş gibiydim ama eski dizilerine baktım hiçbirini izlememişim ilginç bir tipi var kadının sansarlara benziyor
motive diye yeni bir dizisi varmış bir ara onada bakalım başroldeymiş kadın
@Harunnn60 sen hatta şimdiden bir göz at motive dizisine güzelse bizde bakarız
Bu saatten sonra ümidi kes bence 1-2 bölüm daha çıkıyor o kadar (((1x6. Bölüm
sarah bu sefer gitmeye kesinlikle niyetlendi uçak biletini aldı kşama rick e koşuyorum dedi yalnız oğlu bile inanmıyor artık gideceklerine hatta annesiyle 50 milyona bahse bile girdi
stan ve mitch rosie nin cenazesini süslüyor
bennet ahmad cephesinde sürpriz gelişmeler var sanırım kızı öldüren bennet da değil karısı amber de olayın içinde, cesedi birliktemi yok etmeye çalıştılar ? teleskoplu adamın şahitliği ilginçti vatandaş işi gücü bırakmış teleskopla milleti dikizliyor ama böyle zamanlarda işe yarıyorlar sağlam şahit buldular
başkan adayı darren zorda kampanya videosunda bennet la birlikte kolkola resimleri var ? karşı taraf bu hatayı affetmeyecektir hatta tv de karşılıklı tartıştıkları kısımda adams darren in all stars dan bahsetmesi için elinden geleni yaptı lafı dolaştırıp bennet a getirdi siyaset çok çamur iş
stan ın 18 yıl önceden bir çeteye üye olduğunu öğrendik stan zamanında sağlam adammış janek isimli vatandaşın çetesinde bayağı etkili işler yapmış kumara bulaşmış falan filan
stan yanındaki vatandaştan katilin bennet olduğunu öğrenince bennet i arabaya alıp götürdü güzel bir sahneyle bölüm sona erdi bennet i halletse başını belaya sokacak gibi ..
@sürgünüm senin gwen darren e çemkirsede adamdan vazgeçmeyecek gibi
jamie adlı salağın gwen in senatör babasını bennet konusunda haberdar etmesi olayları karmaşık hale getirdi senatör darren e olan desteğini çekmekle tehtit etti
@Harunnn60, benim sterling yeterince çıkmıyor rahatsız oldum
terry üzülürken bile güzeldi, aslında terry güzel kadında fazla yıpratmışlar rosie nin soruşturmasındada adı geçen zengin çocuğun babasıyla terry arasında zamanında bir fingirdeşme yaşanmış gibi
güzelden ümidi kesmek olmaz hayat devam ettiği müddettçe sterlingler olmalıBu saatten sonra ümidi kes bence 1-2 bölüm daha çıkıyor o kadar (((
Suanlik eldeki ile idare et ))) Sarah lar gwenler , terryler seni bekliyorgüzelden ümidi kesmek olmaz hayat devam ettiği müddettçe sterlingler olmalı
1x6
Yine çok iyi bir bölümdü özellikle son dakikaları.
Stan'ın eski kulağı kesiklerden olduğunu tahmin etmiştim ama ne yalan söyleyim adam ölüreceğini hiç düşünmemiştim.
Benim Terry iyi hoşta yeğeninin cenazesinde Jasper'ın babası pas vermedi diye surat yapmasının ne alemi vardı. Bizde cenazede ölünün ardından ağlanır Terry'de giden sevgilinin ardından ağlıyor, hiç yakıştıramadım. Bu Avrupa-Amerikalılar merhuma son görev nasıl yapılır bilmiyorlar, içki dağıttılar olmadı şampanya patlatın timeline.
Bennet cinayet gecesi Rosie'nin kitap bırakmek için eve uğradığını söylesede inandırıcı olamadı. İlginçtir finale doğru Linden ece baskın yatığında kapıyı açmadı elinde çekişle bekliyordu.
Teleskopçu moruk Rosie'yi Bennet ve karısı pakatleyip koydu arabaya diyor ama sıradan kişilerin işlediği cinayet değil bana kalırda he cinayeti Darren işleyip bunlara pakatlettiyse bilemem tabii.
8/10
yani diyorsunki dizide senlik sahneleri bekleme diyorsun bana ? yani ailecek oturup izlenecek dizi diyorsun? yani biz terry yi ya da gwen i hiç ayrıntısıyla seyredemeyeceğiz diyorsun ? niye insanı hayal kırıklığına uğratıyorsunki ?
ben darren için söylediklerine kesinlikle katılmıyorum onun direk bir katkısının olabileceğine inanmıyorum tamamen iş tesadüflerle darren e ulaşıyor bence bu hikaye dönüp dolaşıp adams adlı belediye başkanının kafasındada patlayabilir
gwen in yönetmenle ilişkisimi varmış ben onu nasıl pas geçtim ki ?
yani diyorsunki dizide senlik sahneleri bekleme diyorsun bana ? yani ailecek oturup izlenecek dizi diyorsun? yani biz terry yi ya da gwen i hiç ayrıntısıyla seyredemeyeceğiz diyorsun ? niye insanı hayal kırıklığına uğratıyorsunki ?
artık var olanla idare edeceğiz kapalı yerleri hayalimizde açarız daha bir dekolteli terry izlemek hoş olurduMalesef cnm Şansına küs ama birkaç sahne var onlarda seni tatmin etmez bence
Yinede terry ve gwenn de potansiyal var umudunu kaybetme ))artık var olanla idare edeceğiz kapalı yerleri hayalimizde açarız daha bir dekolteli terry izlemek hoş olurdu
Bende anne ve babamla arkadaşlık kurup bişey paylaşmayı çok isterdim.
ben darren için söylediklerine kesinlikle katılmıyorum onun direk bir katkısının olabileceğine inanmıyorum tamamen iş tesadüflerle darren e ulaşıyor bence bu hikaye dönüp dolaşıp adams adlı belediye başkanının kafasındada patlayabilir
gwen in yönetmenle ilişkisimi varmış ben onu nasıl pas geçtim ki ?