Netflix The Killing - Dizi Yorumları

hazır balşadık diziye hem seninde konyu beğeneceğine eminim :)
@Çiğdem- bir oğlan var dizide, üfff cillop gibi tam senlik :) oğlanın ismi joel kinnaman bir bak resmine mutalaka başlarsın diziye... hatta çok beğenirsen parlağı @xemrexxx yede tavsiye et o da bugünlerde parlak arıyordu :))
hahahah ama final yapmış cnm ben final yapan dizilere bakmıyorum 🙂🙂🙂

hazır başladık diziye hem seninde konyu beğeneceğine eminim :)
@Çiğdem- bir oğlan var dizide, üfff cillop gibi tam senlik :) oğlanın ismi joel kinnaman bir bak resmine mutalaka başlarsın diziye... hatta çok beğenirsen parlağı @xemrexxx yede tavsiye et o da bugünlerde parlak arıyordu :))
parlaklar sende parlasın emi :X

Son düzenleme:
1x5. Bölüm

yine hoş bir bölümdü

sarah ile holder bennet i sorguya aldı bennet cuma akşamı yer döşemesi yaptığını söyledi kızla ilişkisi olduğunu kabul etmedi
holder ın orda yiyişiyormuydunuz rosie ile lafı komikti :)
mitch kötü bir anne ölen için o kadar ağlayıp sızlayacağına iki ufak çocukla ilgilense keşke giden gitmiş kalanların sağlığını koruması lazım,
küçük çocuk altına kaçırdı pantolonunu gizlice götürüp çöp kutusuna bıraktı ..
başkan adayı darren jamie den adamsla ilgili bilgi almaya devam ediyor , jamie darren i gwen e karşı uyardı gwen in köstebek olabileceğini ima aetti yalnız darren in bunu kabul etmeye niyeti yok şüphesi olsada ...
rosie nin çektiği videoyu inceliyor sarah
stan la karısı mitch cenazeyi görmeye gitti cenaze çıkışı stan çok etkilenmişti hatta koşturarak tuvalete gidip hüngür hüngür ağladığı sahne ilginçti
bu arada köstebek sendikacı ruth un adamıymış, darren in gwen ve jamie nin hesaplarını incelemekle görevlendirdiği nathan, ruth un ajanı çıktı ?
bennet ahmad ın karısı amber güzel bir kadın ismi gibi ama zamanında öğrenciyken öğretmeni bennet le ilişki yaşayıp evlenmiş yazık olmuş kadına ..
darren aslında şansız biri rakibine karşı hamle olarak düşündüğü gençliği suçtan arındırma projesi all stars da bennet le birlikte çektirdiği resim başına bela olacak gibi ..
ben belediye başkan adayı darren in pekde bu cinayetle alakalı olacağını düşünmüyorum @sürgünüm adam tesadüfen hep olayın içine girmiş oluyor :)
gwen darren in kendisinden şüphelendiğini öğrenince alındı gibi neyse yatağa girince barışırlar :)

@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60

bence orda mitch intihara kalkışmadıda kızının suda boğulduğunu zannettiği için onun yaşadığı acıyı hissetmek istedi gibi..
gwen gibi bir yardımcı lazım her insana hem işte hem yatakta bayağı yardımcı oluyor darren e :)

gwen rolündeki kristen lehman ı daha önce izlemiş gibiydim ama eski dizilerine baktım hiçbirini izlememişim ilginç bir tipi var kadının sansarlara benziyor :)
motive diye yeni bir dizisi varmış bir ara onada bakalım başroldeymiş kadın :)

@Harunnn60 sen hatta şimdiden bir göz at motive dizisine güzelse bizde bakarız :)
Boğulduğunu daha sonra öğrendi. Bence orda intihara kalkıştı ama 2 çocuğu aklına gelince vazgeçti.

1x6. Bölüm

sarah bu sefer gitmeye kesinlikle niyetlendi uçak biletini aldı kşama rick e koşuyorum dedi :) yalnız oğlu bile inanmıyor artık gideceklerine hatta annesiyle 50 milyona bahse bile girdi :)
stan ve mitch rosie nin cenazesini süslüyor
bennet ahmad cephesinde sürpriz gelişmeler var sanırım kızı öldüren bennet da değil karısı amber de olayın içinde, cesedi birliktemi yok etmeye çalıştılar ? teleskoplu adamın şahitliği ilginçti vatandaş işi gücü bırakmış teleskopla milleti dikizliyor ama böyle zamanlarda işe yarıyorlar sağlam şahit buldular :)
başkan adayı darren zorda kampanya videosunda bennet la birlikte kolkola resimleri var ? karşı taraf bu hatayı affetmeyecektir hatta tv de karşılıklı tartıştıkları kısımda adams darren in all stars dan bahsetmesi için elinden geleni yaptı lafı dolaştırıp bennet a getirdi :) siyaset çok çamur iş :)
stan ın 18 yıl önceden bir çeteye üye olduğunu öğrendik stan zamanında sağlam adammış janek isimli vatandaşın çetesinde bayağı etkili işler yapmış kumara bulaşmış falan filan :)
stan yanındaki vatandaştan katilin bennet olduğunu öğrenince bennet i arabaya alıp götürdü güzel bir sahneyle bölüm sona erdi bennet i halletse başını belaya sokacak gibi ..

@sürgünüm senin gwen darren e çemkirsede adamdan vazgeçmeyecek gibi :)
jamie adlı salağın gwen in senatör babasını bennet konusunda haberdar etmesi olayları karmaşık hale getirdi senatör darren e olan desteğini çekmekle tehtit etti
@Harunnn60, benim sterling yeterince çıkmıyor rahatsız oldum :)
terry üzülürken bile güzeldi, aslında terry güzel kadında fazla yıpratmışlar:) rosie nin soruşturmasındada adı geçen zengin çocuğun babasıyla terry arasında zamanında bir fingirdeşme yaşanmış gibi :)

1x6. Bölüm

sarah bu sefer gitmeye kesinlikle niyetlendi uçak biletini aldı kşama rick e koşuyorum dedi :) yalnız oğlu bile inanmıyor artık gideceklerine hatta annesiyle 50 milyona bahse bile girdi :)
stan ve mitch rosie nin cenazesini süslüyor
bennet ahmad cephesinde sürpriz gelişmeler var sanırım kızı öldüren bennet da değil karısı amber de olayın içinde, cesedi birliktemi yok etmeye çalıştılar ? teleskoplu adamın şahitliği ilginçti vatandaş işi gücü bırakmış teleskopla milleti dikizliyor ama böyle zamanlarda işe yarıyorlar sağlam şahit buldular :)
başkan adayı darren zorda kampanya videosunda bennet la birlikte kolkola resimleri var ? karşı taraf bu hatayı affetmeyecektir hatta tv de karşılıklı tartıştıkları kısımda adams darren in all stars dan bahsetmesi için elinden geleni yaptı lafı dolaştırıp bennet a getirdi :) siyaset çok çamur iş :)
stan ın 18 yıl önceden bir çeteye üye olduğunu öğrendik stan zamanında sağlam adammış janek isimli vatandaşın çetesinde bayağı etkili işler yapmış kumara bulaşmış falan filan :)
stan yanındaki vatandaştan katilin bennet olduğunu öğrenince bennet i arabaya alıp götürdü güzel bir sahneyle bölüm sona erdi bennet i halletse başını belaya sokacak gibi ..

@sürgünüm senin gwen darren e çemkirsede adamdan vazgeçmeyecek gibi :)
jamie adlı salağın gwen in senatör babasını bennet konusunda haberdar etmesi olayları karmaşık hale getirdi senatör darren e olan desteğini çekmekle tehtit etti
@Harunnn60, benim sterling yeterince çıkmıyor rahatsız oldum :)
terry üzülürken bile güzeldi, aslında terry güzel kadında fazla yıpratmışlar:) rosie nin soruşturmasındada adı geçen zengin çocuğun babasıyla terry arasında zamanında bir fingirdeşme yaşanmış gibi :)
Bu saatten sonra ümidi kes bence :D 1-2 bölüm daha çıkıyor o kadar (((

1x5

Hep aynı tempoda ilerliyor ama bu durumdan rahatsız olduğumu söyleyemem. :)

Bennet'i sorguya çektiler, cinayet gecesi karısını evden gönderdiğini ve evde döşeme yaptığını söyledi. Birde polislere döşemecilerin gelmediğini söylemişti ama Holder döşemecileri aradığında döşemecilere gelme diyen kendisiymiş. Tabi ben Bennet'in cinayeti işlediğini düşünmüyorum o eve başka karı atmıştır. :)

Sonra eşiyle konuşmaya gittiler meğer eşide eski öğrencisiymiş onada hayallerinin peşinden gitmesini söyleyen mektuplar yazarmış. :)

Holder, kişisel sebaplerden dolayı eline 6 aydır dişi sineğin değmediğini söyledi Linden'e, bunlar ne ara bu kadar samimi oldular da ulu orta özellerini paylaşıryorlar. :)

Stan'ı karısının yanında ağlayamayıp benziye çekipte tuvallette ağladığı sahne çok etkileyiciydi. :(

Gwen yönetmenle Darren'i aldatıyormuş @destere sen o sahneyi atladın galiba. :)

Ayrıca Darren kesin suçlu diyorum, sadece bize finale kadar her hafta başka suçlu gösterecekler. :)

8/10

1x6

Yine çok iyi bir bölümdü özellikle son dakikaları. :)

Stan'ın eski kulağı kesiklerden olduğunu tahmin etmiştim ama ne yalan söyleyim adam ölüreceğini hiç düşünmemiştim. :X

Benim Terry iyi hoşta yeğeninin cenazesinde Jasper'ın babası pas vermedi diye surat yapmasının ne alemi vardı. Bizde cenazede ölünün ardından ağlanır Terry'de giden sevgilinin ardından ağlıyor, hiç yakıştıramadım. Bu Avrupa-Amerikalılar merhuma son görev nasıl yapılır bilmiyorlar, içki dağıttılar olmadı şampanya patlatın timeline. :)

Bennet cinayet gecesi Rosie'nin kitap bırakmek için eve uğradığını söylesede inandırıcı olamadı. İlginçtir finale doğru Linden ece baskın yatığında kapıyı açmadı elinde çekişle bekliyordu. :)

Teleskopçu moruk Rosie'yi Bennet ve karısı pakatleyip koydu arabaya diyor ama sıradan kişilerin işlediği cinayet değil bana kalırda he cinayeti Darren işleyip bunlara pakatlettiyse bilemem tabii. :X

8/10

1x7

Tempo biraz düşüktü bölüm genelinde ama iyi bir bölümdü yine her zamanki gibi. :)

Stan ve Mitch'in evlenmeden önceki hayatlarını merak ediyorum. Mitch, Stan'ın asla bir çocuk yetiştiremeyeceğini düşünüyormuş o zamanlar, evlenme kararı alacaklarında ise Stan tamamen değişmek zorundaymış. :)

@destere Rosie doğduğunda Stan eski defterleri kapatmış, şimdi öldüğüne göre yeni bir Heisenberg doğarmı? :)

@destere Bennet din kardeşimizmiş birde adamı katil diye suçlasın, senin yaptığının müslümanlıkta yeri yok. :)

Nur topu gibi bir şüphelimiz daha oldu Bennet'in camiden arkadaşı Muhammet (her yabancı dizi-filmde illa müslüman gencin ismi Muhammed olacak tey allam. :))

Amams Bennet'in okuldan kovulması için bastırırken radyo konuşmasında radikal islamcıları okullarımızda çalıştırmamamız gerekiyor diyordu. Meclisde de son darbeyi vurdu Darren'e. :X

Finalde Linden ve Holder'i FBI'cılar alıkoydular. Bu arada Holder'in dediği gibi Linden'in gitmeye hiç niyeti yok. Uçağı kaçırmak işin bahanesi Amerika'da saat başı uçak var kimi kandırıyorlar olmadı sabah ilk uçağa binersin sonuçta okyanusu geçecek değilsin. Eyalet değiştirecek olsanda 3-5 saatde gidersin. :)

8/10

1x6

Yine çok iyi bir bölümdü özellikle son dakikaları. :)

Stan'ın eski kulağı kesiklerden olduğunu tahmin etmiştim ama ne yalan söyleyim adam ölüreceğini hiç düşünmemiştim. :X

Benim Terry iyi hoşta yeğeninin cenazesinde Jasper'ın babası pas vermedi diye surat yapmasının ne alemi vardı. Bizde cenazede ölünün ardından ağlanır Terry'de giden sevgilinin ardından ağlıyor, hiç yakıştıramadım. Bu Avrupa-Amerikalılar merhuma son görev nasıl yapılır bilmiyorlar, içki dağıttılar olmadı şampanya patlatın timeline. :)

Bennet cinayet gecesi Rosie'nin kitap bırakmek için eve uğradığını söylesede inandırıcı olamadı. İlginçtir finale doğru Linden ece baskın yatığında kapıyı açmadı elinde çekişle bekliyordu. :)

Teleskopçu moruk Rosie'yi Bennet ve karısı pakatleyip koydu arabaya diyor ama sıradan kişilerin işlediği cinayet değil bana kalırda he cinayeti Darren işleyip bunlara pakatlettiyse bilemem tabii. :X

8/10
ben darren için söylediklerine kesinlikle katılmıyorum :) onun direk bir katkısının olabileceğine inanmıyorum tamamen iş tesadüflerle darren e ulaşıyor :) bence bu hikaye dönüp dolaşıp adams adlı belediye başkanının kafasındada patlayabilir :)
gwen in yönetmenle ilişkisimi varmış ben onu nasıl pas geçtim ki ?

Biz bu diziyi annemle birlikte izlemiştik biliyor musunuz ? :D @destere @sürgünüm
yani diyorsunki dizide senlik sahneleri bekleme diyorsun bana ? yani ailecek oturup izlenecek dizi diyorsun? yani biz terry yi ya da gwen i hiç ayrıntısıyla seyredemeyeceğiz diyorsun ? niye insanı hayal kırıklığına uğratıyorsunki ? :)

ben darren için söylediklerine kesinlikle katılmıyorum :) onun direk bir katkısının olabileceğine inanmıyorum tamamen iş tesadüflerle darren e ulaşıyor :) bence bu hikaye dönüp dolaşıp adams adlı belediye başkanının kafasındada patlayabilir :)

yani diyorsunki dizide senlik sahneleri bekleme diyorsun bana ? yani ailecek oturup izlenecek dizi diyorsun? yani biz terry yi ya da gwen i hiç ayrıntısıyla seyredemeyeceğiz diyorsun ? niye insanı hayal kırıklığına uğratıyorsunki ? :)

Malesef cnm Şansına küs :F ama birkaç sahne var onlarda seni tatmin etmez bence :D

Biz bu diziyi annemle birlikte izlemiştik biliyor musunuz ? :D @destere @sürgünüm
Bende anne ve babamla arkadaşlık kurup bişey paylaşmayı çok isterdim.

Reklamı çeken yönetmen sabaha karşı çıplak halini unuttamıyorum demişti. Bu arada spoi olsada çok önemli değil Darren ve Gwen son bölümde ofiste yiyiştiler, onun yorumunu yapmayı unutmuşum buraya yazayım. :)