Netflix The Killing - Dizi Yorumları

1x1

Bence ilk bölüm fena değildi bazı durgun sahneler vardı ama son 10 dakika heyecan sardı ,genel olarak iyiydi yarın ikinci bölümü izleyeceğim Linda olayı çözebilcek mi acaba :)

1x8. bölüm

güzeldi hoştu

terry nin çocukalara ayrdım etmesi çok güzel ama mitch i stan a şikayet etmesi ayıp oldu oysaki ablasının içinde bulunduğu koşulları bilmeli ve gördüklerini kendisine saklamalıydı
mitch de bir an önce toparlanır umarım çok ıslatıyor diziyi :)
sarah ın holder dan şüphelenmesi onu takip edişi holder ın zamanında uyuşturucu alışkanlığının oluşunu öğrenmesi vesaire sahneler güzeldide ben bu tarz terapi sahneelrinden sıkılıyorum @sürgünüm bu tarz sahneler her dizidede karşımıza çıkıyor :)
darren kazanmak için çamura yatttı rakibinin zayıf noktasını bulunca fırsatı kaçırmadı olan adams ın metresine oldu artık bir iki ay magazine malzeme olur kadın :)
bennet ahmad ın sanırım bu muhammedle bir takım üstü kapalı ilişkisi var gibi
şu diziye ortadoğulu terörist falan filan siyaset falan koymasalar keşke ? umarım bu sahneler erken biter harunnn60 :)

10 üzerinden verilmesi gerekiyorsa bence o kadarda ahım şahım bir bölüm değildi 10/6 veririm :)
beğenmene sevindim ama puanı çok kısmışsın :)
şunu 7 ye çıkar bari 6 çok zayıf kaldı :)

Evet 4 Sezon var toplam :) biz bu diziyi annemle izlemiştik biliyor musun ??? :)))
Şaka gibi ben anneme gel yabancı dizi izlesek desem ben filmimi zilicem altyazıyımı takip edicem der :F

Nasıl izletebiliyon mu anlıyorsa çok iyi :D

1x8. bölüm

güzeldi hoştu

terry nin çocukalara ayrdım etmesi çok güzel ama mitch i stan a şikayet etmesi ayıp oldu oysaki ablasının içinde bulunduğu koşulları bilmeli ve gördüklerini kendisine saklamalıydı
mitch de bir an önce toparlanır umarım çok ıslatıyor diziyi :)
sarah ın holder dan şüphelenmesi onu takip edişi holder ın zamanında uyuşturucu alışkanlığının oluşunu öğrenmesi vesaire sahneler güzeldide ben bu tarz terapi sahneelrinden sıkılıyorum @sürgünüm her dizidede karşımıza çıkıyor :)
darren kazanmak için çamura yatttı rakibinin zayıf noktasını bulunca fırsatı kaçırmadı olan adams ın metresine oldu artık bir iki ay magazine malzeme olur kadın :)
bennet ahmad ın sanırım bu muhammedle bir takım üstü kapalı ilişkisi var gibi
şu diziye ortadoğulu terörist falan filan siyaset falan koymasalar keşke ? umarım bu sahneler erken biter harunnn60 :)

beğenmene sevindim ama puanı çok kısmışsın :)
şunu 7 ye çıkar bari 6 çok zayıf kaldı :)
İkinci bölümede bakalım ne olcak sonu haricinde pek birşey olmadı ciden bence normal puanlama yaptım ,Dr who falan çok iyiydi hani ne biliyim o kadar ilk bölüm iyi olmadı ,tek merak ettiğim kıza onu yapan kim acaba ?
babasını falan sorumlu tutuyordu Linda ondna şüpheleniyordu merak ettim yarın değilde şimdimi izlesem :)

Şaka gibi ben anneme gel yabancı dizi izlesek desem ben filmimi zilicem altyazıyımı takip edicem der :F

İkinci bölümede bakalım ne olcak sonu haricinde pek birşey olmadı ciden bence normal puanlama yaptım ,Dr who falan çok iyiydi hani ne biliyim o kadar ilk bölüm iyi olmadı ,tek merak ettiğim kıza onu yapan kim acaba ?
babasını falan sorumlu tutuyordu Linda ondna şüpheleniyordu merak ettim yarın değilde şimdimi izlesem :)
benim açımdan puan önemli değil zaten dikkat edersen dizilere pek puan vermiyorum :)
yalnız @Harunnn60 u hayal kırıklığına uğratabilirsin bu dizi harunun bir numarası sanırım TWD den sonra :)

Benim Annem de Türk dizilerinin uzunlugunda şikayetçi o yüzden Yabancı dizileri seviyor birde bu dizi ülkemizde uyarlamasi yapıldı ama kaldirdı kanal d , sonra annem bana orjinali izleyelim katili merak ediyorum dedi bizde izledik :D

@destere şaşırma ama Annem breaking bad dizisini de izledi :D

benim açımdan puan önemli değil zaten dikkat edersen dizilere pek puan vermiyorum :)
yalnız @Harunnn60 u hayal kırıklığına uğratabilirsin bu dizi harunun bir numarası sanırım TWD den sonra :)
Diğer bölüm nasıl bilmiyorum onuda yarın puanlarım ,bence puanlara bakmamak gerek ama Harun kırılmayacaksa yüksek tutarım :A

Benim Annem de Türk dizilerinin uzunlugunda şikayetçi o yüzden Yabancı dizileri seviyor birde bu dizi ülkemizde uyarlamasi yapıldı ama kaldirdı kanal d , sonra annem bana orjinali izleyelim katili merak ediyorum dedi bizde izledik :D

Gerçekten anlayabiliyorsa çok iyi ben bile bazen takip etmekte güçlük çekiyorum :) Benim annem hayatta izlemez alışmış o klasik ağlatan türk dizilerine ))

breaking bad de öyle aşırı sahne yoktu zaten :)
arada bir skyler işi bozuyordu biraz o da öyle fazla aşırıya kaçmıyordu :)
ama mesela bir G.O.T dizisini annenle birlikte izlemen imkansız gibi bence :) sadece bu dizide değil hbo daki veya showtime daki herhangi bir diziyi ailenle izlemen imkansız :)

Diğer bölüm nasıl bilmiyorum onuda yarın puanlarım ,bence puanlara bakmamak gerek ama Harun kırılmayacaksa yüksek tutarım :A

Gerçekten anlayabiliyorsa çok iyi ben bile bazen takip etmekte güçlük çekiyorum :) Benim annem hayatta izlemez alışmış o klasik ağlatan türk dizilerine ))
her bölümü akıcı ve güzel gidiyor zaten kendin izleyip göreceksin :)

ama mesela bir G.O.T dizisini annenle birlikte izlemen imkansız gibi bence :) sadece bu dizide değil hbo daki veya showtime daki herhangi bir diziyi ailenle izlemen imkansız :)

Devam diyorum o zaman 😉 Bu arada yarın erkenciyim kaçıyorum ben görüşürüz sabah işlerimi halledeyim 9.30 da diziyi izliyeceğim :)

Yok o dedigin dizileri izlemiyoruz annem sevmiyor o Tür şeylere dikkat ediyor
Mesela : twd , breaking bad , Thé killing , Prison break bunlarda hiç şey sahneleri yok denecek kadar azdi

Mesela ben anneme revenge dizisini izlettiremedim. Bir türlü ikna olmadı
Oda senin gibi gerçeği gördü galiba :D

Yok o dedigin dizileri izlemiyoruz annem sevmiyor o Tür şeylere dikkat ediyor
Mesela : twd , breaking bad , Thé killing , Prison break bunlarda hiç şey sahneleri yok denecek kadar azdi

Mesela ben anneme revenge dizisini izlettiremedim. Bir türlü ikna olmadı
Oda senin gibi gerçeği gördü galiba :D
aslında AMC kanalı hem çok aşırıya kaçmıyor hemde kaliteyi bozmuyor bu kanalın çizgisi bence harika :)