Bu gece başlıyorum Bakalım bundan sonra Türk dizileri yerine daha kısa süreli yabancı dizilere başlıyacağım 🙂@gözlemci izlemene çok sevindim çok çok güzel dizi
Bu gece başlıyorum Bakalım bundan sonra Türk dizileri yerine daha kısa süreli yabancı dizilere başlıyacağım 🙂@gözlemci izlemene çok sevindim çok çok güzel dizi
O spoiler den sayılmazspoi vereni sayfadan atıyoruz
Bölüme puanı yaz kaç bu bölümün puani sence ?? )1x1
Bence ilk bölüm fena değildi bazı durgun sahneler vardı ama son 10 dakika heyecan sardı ,genel olarak iyiydi yarın ikinci bölümü izleyeceğim Linda olayı çözebilcek mi acaba
10 üzerinden verilmesi gerekiyorsa bence o kadarda ahım şahım bir bölüm değildi 10/6 veririmBölüme puanı yaz kaç bu bölümün puani sence ?? )
7 ve 8 daha uygun ama neyse bakalım sonuna kadar gidebilecek misin ?10 üzerinden verilmesi gerekiyorsa bence o kadarda ahım şahım bir bölüm değildi 10/6 veririm
Niye gidemiyim aralarda kapan veya tuzak yokya7 ve 8 daha uygun ama neyse bakalım sonuna kadar gidebilecek misin ?
Evet 4 Sezon var toplam biz bu diziyi annemle izlemiştik biliyor musun ??? ))Niye gidemiyim aralarda kapan veya tuzak yokya
Sanırım 4-5 sezon oynamış bugün başladık bakalım ne zaman bitircez
beğenmene sevindim ama puanı çok kısmışsın10 üzerinden verilmesi gerekiyorsa bence o kadarda ahım şahım bir bölüm değildi 10/6 veririm
Şaka gibi ben anneme gel yabancı dizi izlesek desem ben filmimi zilicem altyazıyımı takip edicem derEvet 4 Sezon var toplam biz bu diziyi annemle izlemiştik biliyor musun ??? ))
İkinci bölümede bakalım ne olcak sonu haricinde pek birşey olmadı ciden bence normal puanlama yaptım ,Dr who falan çok iyiydi hani ne biliyim o kadar ilk bölüm iyi olmadı ,tek merak ettiğim kıza onu yapan kim acaba ?1x8. bölüm
güzeldi hoştu
terry nin çocukalara ayrdım etmesi çok güzel ama mitch i stan a şikayet etmesi ayıp oldu oysaki ablasının içinde bulunduğu koşulları bilmeli ve gördüklerini kendisine saklamalıydı
mitch de bir an önce toparlanır umarım çok ıslatıyor diziyi
sarah ın holder dan şüphelenmesi onu takip edişi holder ın zamanında uyuşturucu alışkanlığının oluşunu öğrenmesi vesaire sahneler güzeldide ben bu tarz terapi sahneelrinden sıkılıyorum @sürgünüm her dizidede karşımıza çıkıyor
darren kazanmak için çamura yatttı rakibinin zayıf noktasını bulunca fırsatı kaçırmadı olan adams ın metresine oldu artık bir iki ay magazine malzeme olur kadın
bennet ahmad ın sanırım bu muhammedle bir takım üstü kapalı ilişkisi var gibi
şu diziye ortadoğulu terörist falan filan siyaset falan koymasalar keşke ? umarım bu sahneler erken biter harunnn60
beğenmene sevindim ama puanı çok kısmışsın
şunu 7 ye çıkar bari 6 çok zayıf kaldı
benim açımdan puan önemli değil zaten dikkat edersen dizilere pek puan vermiyorumŞaka gibi ben anneme gel yabancı dizi izlesek desem ben filmimi zilicem altyazıyımı takip edicem der
Nasıl izletebiliyon mu anlıyorsa çok iyi
İkinci bölümede bakalım ne olcak sonu haricinde pek birşey olmadı ciden bence normal puanlama yaptım ,Dr who falan çok iyiydi hani ne biliyim o kadar ilk bölüm iyi olmadı ,tek merak ettiğim kıza onu yapan kim acaba ?
babasını falan sorumlu tutuyordu Linda ondna şüpheleniyordu merak ettim yarın değilde şimdimi izlesem
Benim Annem de Türk dizilerinin uzunlugunda şikayetçi o yüzden Yabancı dizileri seviyor birde bu dizi ülkemizde uyarlamasi yapıldı ama kaldirdı kanal d , sonra annem bana orjinali izleyelim katili merak ediyorum dedi bizde izledikŞaka gibi ben anneme gel yabancı dizi izlesek desem ben filmimi zilicem altyazıyımı takip edicem der
Nasıl izletebiliyon mu anlıyorsa çok iyi
İkinci bölümede bakalım ne olcak sonu haricinde pek birşey olmadı ciden bence normal puanlama yaptım ,Dr who falan çok iyiydi hani ne biliyim o kadar ilk bölüm iyi olmadı ,tek merak ettiğim kıza onu yapan kim acaba ?
babasını falan sorumlu tutuyordu Linda ondna şüpheleniyordu merak ettim yarın değilde şimdimi izlesem
Diğer bölüm nasıl bilmiyorum onuda yarın puanlarım ,bence puanlara bakmamak gerek ama Harun kırılmayacaksa yüksek tutarımbenim açımdan puan önemli değil zaten dikkat edersen dizilere pek puan vermiyorum
yalnız @Harunnn60 u hayal kırıklığına uğratabilirsin bu dizi harunun bir numarası sanırım TWD den sonra
Gerçekten anlayabiliyorsa çok iyi ben bile bazen takip etmekte güçlük çekiyorum Benim annem hayatta izlemez alışmış o klasik ağlatan türk dizilerine ))Benim Annem de Türk dizilerinin uzunlugunda şikayetçi o yüzden Yabancı dizileri seviyor birde bu dizi ülkemizde uyarlamasi yapıldı ama kaldirdı kanal d , sonra annem bana orjinali izleyelim katili merak ediyorum dedi bizde izledik
@destere şaşırma ama Annem breaking bad dizisini de izledi
breaking bad de öyle aşırı sahne yoktu zatenBenim Annem de Türk dizilerinin uzunlugunda şikayetçi o yüzden Yabancı dizileri seviyor birde bu dizi ülkemizde uyarlamasi yapıldı ama kaldirdı kanal d , sonra annem bana orjinali izleyelim katili merak ediyorum dedi bizde izledik
@destere şaşırma ama Annem breaking bad dizisini de izledi
her bölümü akıcı ve güzel gidiyor zaten kendin izleyip göreceksinDiğer bölüm nasıl bilmiyorum onuda yarın puanlarım ,bence puanlara bakmamak gerek ama Harun kırılmayacaksa yüksek tutarım
Gerçekten anlayabiliyorsa çok iyi ben bile bazen takip etmekte güçlük çekiyorum Benim annem hayatta izlemez alışmış o klasik ağlatan türk dizilerine ))
Devam diyorum o zaman 😉 Bu arada yarın erkenciyim kaçıyorum ben görüşürüz sabah işlerimi halledeyim 9.30 da diziyi izliyeceğimbreaking bad de öyle aşırı sahne yoktu zaten
arada bir skyler işi bozuyordu biraz o da öyle fazla aşırıya kaçmıyordu
ama mesela bir G.O.T dizisini annenle birlikte izlemen imkansız gibi bence sadece bu dizide değil hbo daki veya showtime daki herhangi bir diziyi ailenle izlemen imkansız
her bölümü akıcı ve güzel gidiyor zaten kendin izleyip göreceksin
Yok o dedigin dizileri izlemiyoruz annem sevmiyor o Tür şeylere dikkat ediyorbreaking bad de öyle aşırı sahne yoktu zaten
arada bir skyler işi bozuyordu biraz o da öyle fazla aşırıya kaçmıyordu
ama mesela bir G.O.T dizisini annenle birlikte izlemen imkansız gibi bence sadece bu dizide değil hbo daki veya showtime daki herhangi bir diziyi ailenle izlemen imkansız
her bölümü akıcı ve güzel gidiyor zaten kendin izleyip göreceksin
aslında AMC kanalı hem çok aşırıya kaçmıyor hemde kaliteyi bozmuyor bu kanalın çizgisi bence harikaYok o dedigin dizileri izlemiyoruz annem sevmiyor o Tür şeylere dikkat ediyor
Mesela : twd , breaking bad , Thé killing , Prison break bunlarda hiç şey sahneleri yok denecek kadar azdi
Mesela ben anneme revenge dizisini izlettiremedim. Bir türlü ikna olmadı
Oda senin gibi gerçeği gördü galiba
Aynen 😉aslında AMC kanalı hem çok aşırıya kaçmıyor hemde kaliteyi bozmuyor bu kanalın çizgisi bence harika