Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Yinede terry ve gwenn de potansiyal var umudunu kaybetme ))
Bu dizinin kanali ne ?? Bilseydin senin istediğin türde sahneler olmayacağını bilirdin :F
terry ağlarken bile yanlışlıkla bacağı orası burası açılınca fantazi yapıyoruz mecburiyetten :) yoklukta her anı değerlendirmek lazım :)

Bende anne ve babamla arkadaşlık kurup bişey paylaşmayı çok isterdim.

Reklamı çeken yönetmen sabaha karşı çıplak halini unuttamıyorum demişti. Bu arada spoi olsada çok önemli değil Darren ve Gwen son bölümde ofiste yiyiştiler, onun yorumunu yapmayı unutmuşum buraya yazayım. :)
ben o kısmı kaçırdım sanırım:) sen yedinci bölümü izlemişsin benimde bir hamle yapmam şart oldu :) bugün 7 ve sekiz izlenir :)

terry ağlarken bile yanlışlıkla bacağı orası burası açılınca fantazi yapıyoruz mecburiyetten :) yoklukta her anı değerlendirmek lazım :)

ben o kısmı kaçırdım sanırım:) sen yedinci bölümü izlemişsin benimde bir hamle yapmam şart oldu :) bugün 7 ve sekiz izlenir :)
Soruma cvp vermedin ama ben söyleyeyim
A** gerisini sen tamamla , 3 harfli

1x7. bölüm

güzeldi
tempo biraz düştümü nedir @sürgünüm :)

bence şu rosie nin ailesinin yaşadığı dramı biraz azaltıp işin polisiye yönüne biraz daha fazla yüklenmeleri lazım :)
sarah uçağı kaçırdı ? zaten gidemeyeceği belliydi ?
bennet in hamile eşi amber muhammed isminde bir vatandaşdan bahsetti camiye gittiklerinde imam bunlara ders verir gibi cevaplar verdi birde namazda gelin burda kırk muhammed bulursunuz diye dalğada geçti
sarahın ayakkabısına konan not neyin nesiydi oraya gittiklerinde FBI baskın düzenledi sanırım ayakkabıya notu koyanlar sarahla dalğa geçtiler ?

Soruma cvp vermedin ama ben söyleyeyim
A** gerisini sen tamamla , 3 harfli
AMC kanalı diyeceksin peki konu başlığında niye netflix yazıyor ? :)

@gözlemci izlediğin bölümlerin yorumunu bu sayfalarda yaparsın :) ilk bölüm yorumunu bekliyoruz :)

1x7. bölüm

güzeldi

bence şu rosie nin ailesinin yaşadığı dramı biraz azaltıp işin polisiye yönüne biraz daha fazla yüklenmeleri lazım :)
bennet in hamile eşi amber muhammed isminde bir vatandaşdan bahsetti camiye gittiklerinde imam bunlara ders verir gibi cevaplar verdi birde namazda gelin burda kırk muhammed bulursunuz diye dalğada geçti
sarahın ayakkabısına konan not neyin nesiydi oraya gittiklerinde FBI baskın düzenledi sanırım ayakkabıya notu koyanlar sarahla dalğa geçtiler ?

@gözlemci izlediğin bölümlerin yorumunu bu sayfalarda yaparsın :) ilk bölüm yorumunu bekliyoruz :)
Bu gece izliyeceğim yorumumu yarın atarım :)

1x7

Tempo biraz düşüktü bölüm genelinde ama iyi bir bölümdü yine her zamanki gibi. :)

Stan ve Mitch'in evlenmeden önceki hayatlarını merak ediyorum. Mitch, Stan'ın asla bir çocuk yetiştiremeyeceğini düşünüyormuş o zamanlar, evlenme kararı alacaklarında ise Stan tamamen değişmek zorundaymış. :)

@destere Rosie doğduğunda Stan eski defterleri kapatmış, şimdi öldüğüne göre yeni bir Heisenberg doğarmı? :)

@destere Bennet din kardeşimizmiş birde adamı katil diye suçlasın, senin yaptığının müslümanlıkta yeri yok. :)

Nur topu gibi bir şüphelimiz daha oldu Bennet'in camiden arkadaşı Muhammet (her yabancı dizi-filmde illa müslüman gencin ismi Muhammed olacak tey allam. :))

Amams Bennet'in okuldan kovulması için bastırırken radyo konuşmasında radikal islamcıları okullarımızda çalıştırmamamız gerekiyor diyordu. Meclisde de son darbeyi vurdu Darren'e. :X

Finalde Linden ve Holder'i FBI'cılar alıkoydular. Bu arada Holder'in dediği gibi Linden'in gitmeye hiç niyeti yok. Uçağı kaçırmak işin bahanesi Amerika'da saat başı uçak var kimi kandırıyorlar olmadı sabah ilk uçağa binersin sonuçta okyanusu geçecek değilsin. Eyalet değiştirecek olsanda 3-5 saatde gidersin. :)

8/10
din kardeşlerimize fazla güvenme :) neler çıkıyor neler din kardeşlerimizn bazıları sağlam ayak değil :)

1x7. bölüm

güzeldi

4 sezonu böyle dolduracaklar mecbur, hem ailenin yaşadığı acı çok gerçekçi bence. True Dedective'nin bu yönü eksikti. Bu dizi ona göre daha gerçekçi. :)

4 sezonu böyle dolduracaklar mecbur, hem aiilenin yaşadığı acı çok gerçekçi bence. True Dedective'nin bu yönü eksikti. Bu dizi ona göre daha gerçekçi. :)
arada bir yaşadıkları dram ı görmek güzel ama asıl konudan daha az yer kaplamalı :)
birde ben stan ın 18 yıl önceki günlerine dönmesinden yanayım :)

Size yetişebilirim heralde haftada 4 gün tatilim var :D
gün de iki bölüm izlesen rahat yetişirsin nasıl olsa her sezon bitiminde iki gün dinleneceğiz :)

din kardeşlerimize fazla güvenme :) neler çıkıyor neler din kardeşlerimizn bazıları sağlam ayak değil :)
Tüm müslümanları lekeliyorlar işte. Her müslüman gencinede dizilerde Muhammed ismini verilmesinide kınıyorum. Bizim dinimizi şiddet dini gibi göstermeye çalışıyorlar..

1x7. bölüm

güzeldi

Çünkü bu başlık 4.sezon başlığıydı
3.sezonda AMC diziyi yayından kaldırdı
4.sezon netfllix te yayınlandı :D
@destere

Tüm müslümanları lekeliyorlar işte. Her müslüman gencinede dizilerde Muhammed ismini verilmesinide kınıyorum. Bizim dinimizi şiddet dini gibi göstermeye çalışıyorlar..
ben dizide öyle bir art niyet sezemedim fazlada şüpheci yaklaşmamak lazım? şimdi muhammed isminin çok olması normal o açıdan öyle bir isim kullanmış olabilirler :)
hatta imam karakteri çok zekice cevaplar verdi öyle aykırı bir tipte çizmemişlerdi bayağı güzel bir karakterdi ..

olayın ayrıntılarından haberim yoktu :) zaten amc dizisiyse kaliteli olur orası kesin sadece istediğim sahneler pek olmaz onuda artık idare edeceğiz :)
Destere AMC düşük reytingler yüzünden 3.sezon da yayından kaldırdı netfllix 4.sezon yayınladi final yapmasını sağladı
AMC kanalı biraz otoriter/muhafazakâr kanalı gibi sadece mad men onay verdiler

arada bir yaşadıkları dram ı görmek güzel ama asıl konudan daha az yer kaplamalı :)
birde ben stan ın 18 yıl önceki günlerine dönmesinden yanayım :)

gün de iki bölüm izlesen rahat yetişirsin nasıl olsa her sezon bitiminde iki gün dinleneceğiz :)
>yetişirim her türlü :) bu gece 1 tane yarın 2 tane izlersem haftasonuna yetişirim :)

Destere AMC düşük reytingler yüzünden 3.sezon da yayından kaldırdı netfllix 4.sezon yayınladi final yapmasını sağladı
AMC kanalı biraz otoriter/muhafazakâr kanalı gibi sadece mad men onay verdiler
reyting i çok önemsemeleri tabiki kötü bence ama en azından yayınladıkları tüm diziler kaliteli o açıdan seviyorum AMC yi :)