Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Aynen 😉
Revenge hakkındaki yorum için ne düşünüyorsun
Annem doğru yolu bulmuş galiba forumdash Öyle dedi :D
annen süper karar vermiş o konuda revenge deki konunun gidişatı köpeğin kendi kuyruğunu yakalamak için habire dönüp durmasına benziyor :) ne kadar koşturursan koştur ilerleme yok :)

1x8

İyiydi güzeldi dizi bir ortalama tutturdu ne alçalıyor ne de yükseliyor. :)

@destere Terry'in, Mitch'i Stan'a şikayet etmesini yakıştıramamışsın ama bence doğru olanı yaptı. Kardeşinin kötülüğünü hiç istermi? Stan'da buna göre önlem alacak artık, Allah korusun çocukaların başına daha kötü şeylerde gelebilirdi mesela Mitch dalgınlıkla evi yakabilir, direksiyon başında dikkatsizliği sonucu kaza yapabilirdi.

Darren'de artık Adams'a bel altı vurmaya başladı. Siyaset böyle birşey işte, yalnız belediye başkanınında milletin vergileriyle toplanan parayla metresine maaş bağlaması doğru değil tabii. Bu ona büyük oy kaybettirecektir bence seçim yarışı eşitlendi artık Darren'de kazanabilir. :)

Linden, Holder'den boşuna şüphelenmiş Rosie'nin fotoraflarını servis eden oğlu Jack'miş. :)

8/10

1x9

Diğer bölümlerden ayrılmayı başardı çok güzel bölümdü. :)

Adams basına metresinden olan çocuğun kendisinden olmadığını söyledi, geçmişte yapmış olduğu trafik kazasından dolayı böyle birşeyin mümkün olamayacağını söyledi. Sonrada doktor armaya başladı geçmiş tarihli imza attırmak için sahhtekarlığa bak. :)

Holder hakim arkadaşım var diye hava atıyordu ama bir gözaltı izni çıkarttıramadı. Linden'e rezil olmayaydı iyiydi. :)

Bennet'in eşi Hamid'in telefon numarasını gizlice eşinin telefonundan alıp Linden ve Holder'e getirdi. Bizimkiler Hamid'i sorguya çektiklerine olay açıklığa kavuştu. Bennet, Muhammed'le 12 yaşındaki Aisha'yı saklamışlar, kadın sünnetinden ölmesinden acı çekecek olmasından korkmuşlar bir nevi iyilik yapmışlar.

Bennet'i finalde Stan ve çalışanı öldüresiye dövdüler, umarım ölmemiştir. @destere dedim sana Bennet'in bir suçu yok tamamen şaşırtma diye.. Baştan beri Darren'in olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. :)

8.5/10

1x10

Finale doğru tempo artmaya başladı yine çok iyi bölümdü. :)

Stan Bennet'i öldüresiye dövmekten cezaevini boyladı. Hakim karşısına çıktığında da herşeyi itraf edecekti ama avukatı ömür boyu içerden çıkamaz diye engel oldu. Umarım fazla yatmaz içerde. Linden ve Holder cezaevinde Stan'ı ziyaret ettiğinde eski düşmanlarının husumet besledikleri için bu cinayeti işleyebileceklerini söylemişlerdi ama Stan reddetmişti. Finalde görüyoruz ki kumarhanenin tabelasındaki logoyla Rosie'nin anahtarlığının logosu aynı.

Darren, Bennet'in dövülme olayını avantaja çevirdi baştan beri katil olmadığına inanan tek kişi olduğu için. Benim aklıma hemen şöyle bir soru geliyor, katil sen olduğun için Bennet'in katil olamayacağına inanman normal. :)

Darren'in, Rosie ile görüntüleri çıktı bence bu el sıkışma ile sınırlı kalmamıştır, var bişeyler.

Linden, Rich ile gitmedi bana görede çok iyi yaptı. :)

8.5/10

1x2
Bu bölüm ilk bölüme göre çok daha iyiydi merak uyandırıcı ve duygulandırıcı sahneler oldukça mevcuttu puana gelirsek 7.25/10 çok iyiydi beklenitimin üstündeydi :)

1x8

İyiydi güzeldi dizi bir ortalama tutturdu ne alçalıyor ne de yükseliyor. :)

@destere Terry'in, Mitch'i Stan'a şikayet etmesini yakıştıramamışsın ama bence doğru olanı yaptı. Kardeşinin kötülüğünü hiç istermi? Stan'da buna göre önlem alacak artık, Allah korusun çocukaların başına daha kötü şeylerde gelebilirdi mesela Mitch dalgınlıkla evi yakabilir, direksiyon başında dikkatsizliği sonucu kaza yapabilirdi.

Darren'de artık Adams'a bel altı vurmaya başladı. Siyaset böyle birşey işte, yalnız belediye başkanınında milletin vergileriyle toplanan parayla metresine maaş bağlaması doğru değil tabii. Bu ona büyük oy kaybettirecektir bence seçim yarışı eşitlendi artık Darren'de kazanabilir. :)

Linden, Holder'den boşuna şüphelenmiş Rosie'nin fotoraflarını servis eden oğlu Jack'miş. :)

8/10
orda gwen bile darren in bu kadar acımasız olacağını tahmin edemedi :) jamie yi tehtit etti hatta bunu basına sızdırmayacaksın dedi ama ummadığı yerden darrenden basına haberi sızdırın şeklinde telefon geldi :) demekki hırs insana neler yaptırıyormuş :) siyasette her tür bel altı vuruş normal zaten garip karşılamıyorum :) çünkü rakibide aynı çamura bulanmış ..

terry konusunda hala iddia ediyorum bazı şeyleri gözardı etmeliydi? şimdi çocukları orda unutması hata ama öyle bir durum kırk yılda bir insanların başına gelir koşturup stan e haber vermesi yanlıştı :)

@destere sağolsun iyiki başlamışım diziye )) 3.Bölümü bu akşam izler ve yorumlarım yarında 4-5 gelir =))
konuya ısındıkça gerisi daha kolay gelecektir hatta hızını alamayıp üç bölüm üstüste izlemek isteyeceksindir :) yabancı dizi izleme alışkanlığı kazananları şöyle bir tehlike bekliyor yalnız :) yerli diziler yavaş yavaş terkediliyor :)

orda gwen bile darren in bu kadar acımasız olacağını tahmin edemedi :) jamie yi tehtit etti hatta bunu basına sızdırmayacaksın dedi ama ummadığı yerden darrenden basına haberi sızdırın şeklinde telefon geldi :) demekki hırs insana neler yaptırıyormuş :) siyasette her tür bel altı vuruş normal zaten garip karşılamıyorum :) çünkü rakibide aynı çamura bulanmış ..

terry konusunda hala iddia ediyorum bazı şeyleri gözardı etmeliydi? şimdi çocukları orda unutması hata ama öyle bir durum kırk yılda bir insanların başına gelir koşturup stan e haber vermesi yanlıştı :)

konuya ısındıkça gerisi daha kolay gelecektir hatta hızını alamayıp üç bölüm üstüste izlemek isteyeceksindir :) yabancı dizi izleme alışkanlığı kazananları şöyle bir tehlike bekliyor yalnız :) yerli diziler yavaş yavaş terkediliyor :)
Dilerim terkedebilirim :D pek zannetmiyorum ya neyse :D Ama konu yavaş yavaş sarıp sarmalamaya başladı , Bu arada aynı zamanda HIMYM a da başladım beraber gidiyorlar :D

HIMYIM @OzaN la @Forumdash ın dizisi ona başlamayaydın daha iyiydi :) ben bir ara izlemeyi denedim başarammadım onun yerine mom izle bence :)
Aaa ayıpsın ben HIMYM ı alt yazısız bile izleirm süper sadece anlaşılır dil kullanıyorlar hatta bazen alt yazıya bakmıyorum bile ))
Ayrıca dizinin komedi yönü baya ağır ve çerez gibi 20 dk lık bölümler )))

1x3 çook çok iyiydi izleyeli baya oldu ama yorumlamaya anca girebildim beğendim olaylar günden güne iyice sarıp sarmalamaya başladı. puanım 10/7,85 Dizi çok iyi ilerliyor , Bu kıza neler yapmışlar yazık valla birde gözetlemişler , Kris veya o kızın eski sevgilisi adı neydi onlar beraber cinayet sorumlusu çıkabilirler Holder ve Linden iyi ilelriyorlar devamını bu gece izliyecem :) ve bugün ard arda 3.bölüm olacak ))

1x9 Bölüm
sonlara doğru harikaydı

bennet ahmed in hiç suçu yokmuş adam fok yoluna gitti:)
tüm kabahat mitch de doldurdu doldurdu stan ı bennet in üstüne yolladı
bennet ve muhammed in sakladığı kızda ufak bir somalili sünnetten kaçırıyorlarmış
bennet öldüyse stan taraklara geldi demekti :) ama bence mitvh i içeri atmaları daha güzel olacak
darren in özünde kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum @sürgünüm , siyaset onu bazen yanlışa sürüklüyor :)
adams adlı vatandaş ise tam bir tilki ,oraya buraya para yedirerek açığı kapattı gibi..

1x9

Diğer bölümlerden ayrılmayı başardı çok güzel bölümdü. :)

Adams basına metresinden olan çocuğun kendisinden olmadığını söyledi, geçmişte yapmış olduğu trafik kazasından dolayı böyle birşeyin mümkün olamayacağını söyledi. Sonrada doktor armaya başladı geçmiş tarihli imza attırmak için sahhtekarlığa bak. :)

Holder hakim arkadaşım var diye hava atıyordu ama bir gözaltı izni çıkarttıramadı. Linden'e rezil olmayaydı iyiydi. :)

Bennet'in eşi Hamid'in telefon numarasını gizlice eşinin telefonundan alıp Linden ve Holder'e getirdi. Bizimkiler Hamid'i sorguya çektiklerine olay açıklığa kavuştu. Bennet, Muhammed'le 12 yaşındaki Aisha'yı saklamışlar, kadın sünnetinden ölmesinden acı çekecek olmasından korkmuşlar bir nevi iyilik yapmışlar.

Bennet'i finalde Stan ve çalışanı öldüresiye dövdüler, umarım ölmemiştir. @destere dedim sana Bennet'in bir suçu yok tamamen şaşırtma diye.. Baştan beri Darren'in olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. :)

8.5/10
evet bennet suçsuz yere güme gitti gibi
ama biraz daha açık konuşabilse biraz daha insanalra güvenebilse o kadar gizli kapaklı iş çevirmese belkide başına bunlar gelmeyecekti :)

1x3 çook çok iyiydi izleyeli baya oldu ama yorumlamaya anca girebildim beğendim olaylar günden güne iyice sarıp sarmalamaya başladı. puanım 10/7,85 Dizi çok iyi ilerliyor , Bu kıza neler yapmışlar yazık valla birde gözetlemişler , Kris veya o kızın eski sevgilisi adı neydi onlar beraber cinayet sorumlusu çıkabilirler Holder ve Linden iyi ilelriyorlar devamını bu gece izliyecem :) ve bugün ard arda 3.bölüm olacak ))
devamını bekliyoruz :)
sarah linden karakteri zaten çok sempatik hemen alışıyoruz kadına
holder karakteri @Çiğdem- lik @xemrexxx lik parlaklardan, holder a ısınamadım :)
ayrıca sterling adlı kız çok iyiydi ama bu aralar pek gözükmüyor
terry ve gwen le idare edeceğiz artık :)

1x10. Bölüm

yine güzeldi olayların içinde olaylarla karşılaşıyoruz

belko royce? adamın ismini ilk kez öğrenebildik @sürgünüm ..

belko sünepenin tekiydi ama bir annesi var, kaşar erospulardan :) vatandaşın öyle sünepe biri olması normal :) stan ın ailesini kendi ailesi gibi kabullenmiş sonra rosie ye aşık olmuş röntgenciliğe başlamış :)
belko, kızın telefonda adela ile konuştuğunu söylemesi, sarah için yeni bir ipucu oldu son sahnede sarahın adela isimli gemiye atlayıp kumarhaneye ulaşması olayları bu yönde şekillendirecek gibi hatta olay stan ın kumar oynadığı günlere kadar uzanabilir?

taksi şöförü çok ilginçti öyle renkli karakterleri seviyorum, bir yandan ağzına bişeyler sokuştururken bir yandan konuşmasıyla renkli bir karakterdi :)
bennet in suçsuz oluşu darren için güzel bir fırsat oldu karşı atağa geçti..
sarahın rick in teklifini reddedişi iyi oldu, kadın giderse biz kimi seyredeceğiz dizi çekilmez olur :)

1x9 Bölüm
sonlara doğru harikaydı

bennet ahmed in hiç suçu yokmuş adam fok yoluna gitti:)
tüm kabahat mitch de doldurdu doldurdu stan ı bennet in üstüne yolladı
bennet ve muhammed in sakladığı kızda ufak bir somalili sünnetten kaçırıyorlarmış
bennet öldüyse stan taraklara geldi demekti :) ama bence mitvh i içeri atmaları daha güzel olacak
darren in özünde kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum @sürgünüm , siyaset onu bazen yanlışa sürüklüyor :)
adams adlı vatandaş ise tam bir tilki ,oraya buraya para yedirerek açığı kapattı gibi..

evet bennet suçsuz yere güme gitti gibi
ama biraz daha açık konuşabilse biraz daha insanalra güvenebilse o kadar gizli kapaklı iş çevirmese belkide başına bunlar gelmeyecekti :)

devamını bekliyoruz :)
sarah linden karakteri zaten çok sempatik hemen alışıyoruz kadına
holder karakteri @Çiğdem- lik @xemrexxx lik parlaklardan, holder a ısınamadım :)
ayrıca sterling adlı kız çok iyiydi ama bu aralar pek gözükmüyor
terry ve gwen le idare edeceğiz artık :)
10'uncu bölümü izlediğine göre hala şüphelenmiyormusun Darren'den? :)