Netflix The Killing - Dizi Yorumları

bu diziye başlayamam bende :)
hem dizi bitmiş, az da değil 4 sezon.. şimdilik izlediğim çok dizi var, yeni başlayan bir dizi olsa arada boşlukta izlerdim bu zor iş... belki ilerde boş zamanımız olursa bir bakarım ..:)
yahu topu topu 40 bölüm 100 bölüm değil ya 😳 bu arada iyi ki geldin :)

yahu topu topu 40 bölüm 100 bölüm değil ya 😳 bu arada iyi ki geldin :)
kısa süreliğine geldim SFU ya yorum yapıp çıkacaktım :)

the killing i 2 ay sonra anca sıraya koyarım şu anda günlük izlediğim dizi çok bu diziyi araya koymakta mümkün değil :)

kısa süreliğine geldim SFU ya yorum yapıp çıkacaktım :)

the killing i 2 ay sonra anca sıraya koyarım şu anda günlük izlediğim dizi çok bu diziyi araya koymakta mümkün değil :)
Anladım 2 ay sonrada olsa mutlak izle :)

yarın bir tanıtım konusu açıcam tabi OzaN izi verirse :) o konuda bu diziye bakışın değişektir diye düşünüyorum

Anladım 2 ay sonrada olsa mutlak izle :)

yarın bir tanıtım konusu açıcam tabi OzaN izi verirse :) o konuda bu diziye bakışın değişektir diye düşünüyorum
ok .. tanıtıma bakarım ama fikrim değişmez gibi :) zaten dizi güzel olmadığından değil zaman bulamadığımdan başlayamam diyorum :)

bu diziye başlayamam bende :)
hem dizi bitmiş, az da değil 4 sezon.. şimdilik izlediğim çok dizi var, yeni başlayan bir dizi olsa arada boşlukta izlerdim bu zor iş... belki ilerde boş zamanımız olursa bir bakarım ..:)
daha yeni oldu ya :) abartma sende 😱
evet benimde 16 yeni güncel dizim vardı yanı forever dizisinide eklersem 17 olucak
yanı bitmiş sezonlu çok olan dizileri izlemeye benimde vaktim olmaz gibi ama dizi yokluğunda bakılabilir ama ben nedense final yapmış dizileri izlemeye çok sıcak bakmıyordum 🙂🙂

evet benimde 16 yeni güncel dizim vardı yanı forever dizisinide eklersem 17 olucak
yanı bitmiş sezonlu çok olan dizileri izlemeye benimde vaktim olmaz gibi ama dizi yokluğunda bakılabilir ama ben nedense final yapmış dizileri izlemeye çok sıcak bakmıyordum 🙂🙂
hemen izlemek zorunda değilsin , destere gibi sende 2 ay sonra izlersin :D

forever dizisine kesinlikle bakıcam
the killing yanı bu diziyede artık dizi yokluğunda bir göz atarız cnm 🙂🙂