Netflix The Killing - Dizi Yorumları

neden ters köşe dediğimi anlamış oldun işte
)
ama ben yorum yaparken hiç açık vermedim hatta tahminlerimde bile en saçma tahmini yapmıştımki sonunu bilemeyeyim diye yinede tutturamadık

neden ters köşe dediğimi anlamış oldun işte
)
ama ben yorum yaparken hiç açık vermedim hatta tahminlerimde bile en saçma tahmini yapmıştımki sonunu bilemeyeyim diye yinede tutturamadık
İlk 20 dakika herşey ortaya çıktı bundan sonra ne olacak derken Terry tam bir bomba oldu.

İlk 20 dakika herşey ortaya çıktı bundan sonra ne olacak derken Terry tam bir bomba oldu.
terry yerine keşke mitch in parmağı çıksaydı olayda bu kadar rahatsız olmazdım
mitch in yaptığı da pek hoş hareketler değildi kızın acısını unutmak için ufak çocukları terkedip gidip erkek avına çıkmak pekde sağlıklı beyin işi değildi yani
onun içeri atılması hoş olurdu

@destere eee daha daha nasılsın

katilide bilemedin zaten , tahminide en olmayacak kişiydi , gerçi senden umudum yoktu ya neyse

Rosie'nin videosunu Stan'ların posta kutusuna kim koydu?

Niye elden teslim etmedi? Sonuçta kızlarının katilinin haberini ulaştırmak için eve varmışlardı. Finalde bir şok daha vardı Darren karşı tarafa geçti.

linden artık yoruldu son sahnede de yeni cinayete gitmek istemedi , aileyi baş başa bırakmak istedi
evet darren olayı çok şaşırdım ve gerçekten gwen çok üzüldüm
o kadar emeği boşuna gitti , darren artık karanlık tarafa geçti tıpkı her siyasetçi gibi

Niye elden teslim etmedi? Sonuçta kızlarının katilinin haberini ulaştırmak için eve varmışlardı. Finalde bir şok daha vardı Darren karşı tarafa geçti.
son sahnede gwen in yüzüne kapıyı kapatan darren e tüm bildiğim küfür repertuarını kullanarak saydırdım

gwen e yaptığı çok büyük terbiyesizlikti oysa gwen onun kazanması için her türlü çamura bulanmaya razıydı
babasını bile tehtit etmişti ?

sarah koydu eminim
en son tek başına odaya çekilmiş izliyordu sonra demekki ailesine yollamış
aynen zaten sarah asıl adı kadının , soyadı linden

erkek milleti işte
yapılır mı o kadına ya ? allahım gelde sinirlenme şok olmuştum o sahnede

Şu diyaloğu hiç unutmayacağım.
Holder: kötü adamı yakaladık.
Linden: kimmiş o?

Şu diyaloğu hiç unutmayacağım.
Holder: kötü adamı yakaladık.
Linden: kimmiş o?
sarah haklı o sözü söylemekte aslında kötü adam yoktur şansız kişiler vardır yanlış zamanda yanlış yerde bulunan o güzel insan gibi

isim vererek açık vermiyoruz @gözlemci spoi yemesin diye

orada demek istediği dizini her bir karakterinin rosie in ölmeside payı var herke suçlu yani aslında @destere
sarah haklı o sözü söylemekte aslında kötü adam yoktur şansız kişiler vardır yanlış zamanda yanlış yerde bulunan o güzel insan gibi

isim vererek açık vermiyoruz @gözlemci spoi yemesin diye
Yani herkesin elinde az ya da çok kan var. Pek çok insanın el ele verip işlediği bir cinayet.

Yani herkesin elinde az ya da çok kan var. Pek çok insanın el ele verip işlediği bir cinayet.
baştan beri olayı gözden geçirirsek eğer dizideki tek suçsuz sarah

diğerlerinin mutlaka bir parmağı var işte hatta holder bile farkına varmadan bir ara üstünü kapatanlar grubundaydı
zaten kızın anne babası baştan kabahatli kızla ilgilenmemişler şeyleriyle oynuyorlarmış kız gidince kayıp civcivi aramaya başlamışlar

tamam yorumu buraya koysanda bizde görsek kırk sayfa içinde şimdi arayıp bulmak zor iş

zaten konu yoktu ki dedim konu olmadığı için özele mesja attım forumdash

Sende bana önermiştin ama bi konuda yanılıyorsun. @destere'nin de başlaması için ben çok ısrarcı oldum yoksa başlamayacaktı. Hatta yatırım yaptım destere'nin gösterdiği iki diziye başladım The Fall ve The Missing. O da bu yüzden The Killing'e başlamak zorunda kaldı.

missing de kandırdın beni ama
ilk bölümü izleyip kaçmak varmı öyle