CW The 100 - 3. Sezon Yorumları

Çiko buna sevinmemen gerekiyordu. :A

Lexa öldü ya Clarke Bellamy'e geri dönerse? En azından Lexa varken tehdit oluşturmuyordu. :F

Ben de bu bölüm bir şey eksik diyordum. :A

@turkuazz sen izlemedin mi 7. bölümü? :D
ayy inş clarka ve octalvada ölürler :F:F:F

belamıy olmayınca nekadar boş bir bölüm olmuş :A:A:A

7.bölüm iyi bir bölümdü ama dahada iyi olabilirdi..
bu bölümde beklenmedik durumlar oldu..lexanın halkı artık savaş istedi..murphy bir türlü kurtulamadı yakalandığı kişiden..bellamy ortalıkta yoktu..octaviayıda bu aralar hep yakalıyor birileri..bölüm sonunda lexanın ölmesi iyi olmadı..çünkü bunu hak etmemişti..bence yazık oldu..birçok izleyicide sanırım böyle düşünüyordur..bakalım bundan sonra nasıl olacak...
@mrt-06 @Çiğdem- @GunesinOglu @Forumdash @xemrexxx @vadikızı

bölümü izledim @Çiğdem- koriş gibi büyük bir dilemma yaşıyordur şu an :F @destere @mrt-06
baş parlağı bellamy ikinci parlağı marcusun ölümüne sebep olacak :F
8.bölüm ayy geçen bölüm bellamy yoktu ama bu bölümde clarke yoktu oyüzden sevindim bölümüde beğendim :A:A:A @xemrexxx @turkuazz @mrt-06 @GunesinOglu
ayy evet kaneyide seviyordum ben @xemrexxx ama bellamıyle birlik olmuyor hak ediyor oyüzden bence :A:A:A

boll bellamıylı bir bölümdü şu yeni başkanı öldürüp ileride kendisi başkan olsa keşke
:F:F:F

9. bölümü izledim, çok güzeldi sonunda Belamy doğru yolu bulmaya başladı ve beklenen oldu... :(

@xemrexxx yabancılar da yavaşlatma efekti işine girmişler. :F Zaten 40 dk dizi ne gerek var. :A Bizim dizilerdeki gibi oldu bu bölüm.

9. bölümü izledim, çok güzeldi sonunda Belamy doğru yolu bulmaya başladı ve beklenen oldu... :(

@xemrexxx yabancılar da yavaşlatma efekti işine girmişler. :F Zaten 40 dk dizi ne gerek var. :A Bizim dizilerdeki gibi oldu bu bölüm.
son bölüm tam @Çiğdem- lik bellamy i zincire vurmuşlar çiğdem olsa neler yapardı adama orada:A

9.bölüm @mrt-06 @xemrexxx
aaa lircolna değil bellamıye üzüldüm ben ayoll kıymayın çocuğa:(

lincolsnun yeni dizisi başlıcakmış başrol olucakmış emre takip eder artık hahah:F

3x9 iyi bir bölümdü
bölüm iyi bir bölüm oldu..pikenin acımasız olduğu bu bölümde baya ortaya çıktı.ihanet olarak idamını istedi hapis ettiği kişileri..clark başı beladan çıkmıyor bir türlü.artık kendi halkına dönmeli clark.iyice saçmalamaya başladı.bellamy doğru olanı yaptı sonunda ama biraz geç oldu açıkcası.bölüm sonu Lincoln arkadaşları uğruna kendini feda etti..onada octavia yada yazık oldu.pikenin yaptığı acımazlık bu kadarda olmaz dedirtti..artık pikeyi ortadan kaldırmalılar..
@mrt-06 @Çiğdem- @GunesinOglu
@xemrexxx @Forumdash
@Jonsnow

3x10
Efsane bir bölümdu
Bir an ışık şehrini yeniyoruz sandim ama Abby'i kaybetmek cidden üzdü. Yikilmayan son kaleydi geri don Abby!
Bu yeni heda daha çok olay olur ve hayat Murphy'e güzel abi zincir fantezisi falan :D
Clarke sonunda geri döndü. Ekiple bulusurlar diye düşünüyorum. Sezonun en iyi bolimuydu bence

3x10

Resmen ilk sezonki tadı aldım harikaydı!

Bu bölüm Jasper'ın kelepçe sahnesi tam @xemrexxx'lik, Bellamy'nin dayak yediği sahne de tam @Çiğdem-'lik oldu. :A Daha sonra açar açar izlersiniz. :A

Sonunda Saddam'ı devirik. :Z Şu çip olayı çok kötü oldu;

Son kalemiz de yıkıldı, ulan kadına çipi yutturdular, her şey mahvoldu. :( Artık tek umudumuz Clarke ve Jasper. :(

Muhakkak izleyin bu bölümü süperdi. :D @GreatOttoman @Mr.At @turkuazz