CW The 100 - 3. Sezon Yorumları

3x10

Resmen ilk sezonki tadı aldım harikaydı! Bu bölüm Jasper'ın kelepçe sahnesi tam @xemrexxx'lik, Bellamy'nin dayak yediği sahne de tam @Çiğdem-'lik oldu. :A Daha sonra açar açar izlersiniz. :A

Sonunda Saddam'ı devirik. :Z Şu çip olayı çok kötü oldu;

Son kalemiz de yıkıldı, ulan kadına çipi yutturdular, her şey mahvoldu. :( Artık tek umudumuz Clarke ve Jasper. :(

Muhakkak izleyin bu bölümü süperdi. :D @GreatOttoman @Mr.At @turkuazz
Ben ne zamandır izlemiyorum, sen boş ver onu şimdi sana anlatacaklarım var :A

3x10

Resmen ilk sezonki tadı aldım harikaydı!

Bu bölüm Jasper'ın kelepçe sahnesi tam @xemrexxx'lik, Bellamy'nin dayak yediği sahne de tam @Çiğdem-'lik oldu. :A Daha sonra açar açar izlersiniz. :A

Son kalemiz de yıkıldı, ulan kadına çipi yutturdular, her şey mahvoldu. :( Artık tek umudumuz Clarke ve Jasper. :(

Bölümü daha izlemedim ama yorumlara bakıldığında baya olumlu.:) bakalım nasıl bir bölüm olmuş izleyip yorumlayacağım :)

3x10

Resmen ilk sezonki tadı aldım harikaydı!

Bu bölüm Jasper'ın kelepçe sahnesi tam @xemrexxx'lik, Bellamy'nin dayak yediği sahne de tam @Çiğdem-'lik oldu. :A Daha sonra açar açar izlersiniz. :A

bölümü izlemedim henüz ama dizi başlamadan uzun teasarda clarke dövüyordu bellamıyı o sahnemi geldi yoksa elleri kırılsın inş :(:(:(

bölümü izledikten sonra ben I was shocked
lizzie-maguire.gif

octaviam bellamy i bir güzel benzetti oh iyi etti @Çiğdem- seni de benzetsin inşallah:A

abby darksidea geçti bölümün şoku ravenın içine kaçan alie ne kadan pis bir şey çıktı tüm arkadiayı ele geçirdi abby onların tarafına geçinve
jasper ravenı kurtardı gibi clarkela karşılaştılar son sahnede umudumuz bu ikili
pike a yapılacak işkenceleri zevkle bekliyorum :bhr:

Çıkıcam çabuk anlat. :D Kaç bölümdür izlemiyorsun bu arada, sanki çok izliyormuş gibi bir havan vardı. xD
10.bölümü izledim bende yarın yeni bölüm çıkmadan cnm :F:F:F
aa gerçekten bu sezonun en keyifli bölümüydü hatta 2.sezonun bile çünkü 1.sezon tadında bir bölüm izledik çok uzun zaman sonra @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @turkuazz
:Z:Z:Z
ayy şu oktavica geberip gitse ayoll sen elin adamı için abine nasıl kıyıyorsun ellerin kırılsın bee :ppp::ppp::ppp:

ahh belammıy sonunda yaptı yapacağını diyorum bu çocuğun bir bildiği vardır bir planı vardır diye şu adamı nasıl teslim etti ama :love1::love1::love1:

zihin ele geçirme konusu çok ilgimi çekti bu konudan devam:Z:Z:Z

aa gerçekten bu sezonun en keyifli bölümüydü hatta 2.sezonun bile çünkü 1.sezon tadında bir bölüm izledik çok uzun zaman sonra @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @turkuazz
ayy şu oktavica geberip gitse ayoll sen elin adamı için abine nasıl kıyıyorsun ellerin kırılsın bee :ppp::ppp::ppp:

ahh belammıy sonunda yaptı yapacağını diyorum bu çocuğun bir bildiği vardır bir planı vardır diye şu adamı nasıl teslim etti ama :love1::love1::love1:

ay bir kere çok güzel sahneydi octaviam senin memeli oğlana haddini bildirdi :oley: @Harunnn60 @destere @Doğu 1.dk den sonrasını izleyin zaten 1 dk izliceniz anlamasanız da olur:D

Kız Bellamy yüzünden kaç insan öldü, savunma şu koca kafalıyı. :D Artık hatasından dönse kaç yazar?!