Kız Bellamy yüzünden kaç insan öldü, savunma şu koca kafalıyı. Artık hatasından dönse kaç yazar?!
kardeşinden kurtulurken elini kıvırmadımı yeter işteneyi kırdı be
aaa asıl size yeter bee çocuk bölümün yıldızı oldu varmış işte bir planı
Kız Bellamy yüzünden kaç insan öldü, savunma şu koca kafalıyı. Artık hatasından dönse kaç yazar?!
kardeşinden kurtulurken elini kıvırmadımı yeter işteneyi kırdı be
aa en son 11.bölümü izledim ben galiba geride kaldım
aa en son 11.bölümü izledim ben galiba geride kaldım
senin oğlanın ağzını yüzünü dağıttlıaraa en son 11.bölümü izledim ben galiba geride kaldım
spoi vermesene beee yakında tamamlıcam eksiklerimisenin oğlanın ağzını yüzünü dağıttlıar
Bende 8.bölümden sonra takip edemedim yazın izliyeceğim kalan bölümlerispoi vermesene beee yakında tamamlıcam eksiklerimi
sus kız tabi octavia ile bitecek dizinin en yeteneklisi kendisi bak @MEnes ve @Doğu da bnm gibi düşünür bence dizi senin vadi gibi olsun çakır ölünce polat yükselmişti burada da senin bellamy oğlan ölsün octavia yükselsin kardeşi oalrakeksik 5 bölümüm varmış tamamladım onları
16.bölüm sezon finalinden bahsedelim @xemrexxx @turkuazz @GunesinOglu
cw dizilerinden en düşüks ezon finalini the 100'de buldum mlesef genel olarakta bu sezondan memnun değilim
ayy sonunda şu sanal kadın gitti belammıy dayak yedi ama işleri toparladı
konuk olarak clarkenin eski lez sevgilisi geldi
son sahne çok saçma bitti bence koca sezonun son sahnesi octavira o zenci adamı öldürdü bitti daha emrak uyandırıcı olabilirdi 🙂🙂🙂
3.sezon beklediğim tarzda olmasada izledim tamamını umarım yeni sezon iyi olur bu arada sezon finali raven ile clarkenin damga vurduğu bir bölümdüYa 4.sezonu çıksın artık,çok ozledim Raven'ımı
3.sezon beklediğim tarzda olmasada izledim tamamını umarım yeni sezon iyi olur bu arada sezon finali raven ile clarkenin damga vurduğu bir bölümdü
3.sezon sonradan çok iyi oldu aslında ama sanırım ışık şehrinin bölümlerde fazla olmasından birde öbür sezonlara oranla farklı olmasından başka tarzda oldu..ilk 5 bölümden sonra iyiydi.Bence 3.sezon da çok guzeldi ama diğer sezonlara gore farklı bir tarzdaydı.
bu yorumuna imzamı atarım ayoll3x1
Consınov'cuğumunda dediği gibi why? Başrolü neden lez yaparsın? Müthiş rahatsız oldum. Bir de o dünyalılar gibi konuşması falan itici.
Oktevya zaten savaşçı kılığına girdiğinden beri itici, ciddiye alamıyorum kızı. Hele bir tipine bakar, sonra ona göre şekil verirsin kendine. Verebileceği en kötü şekli savaşcı kılığına girerek verdi.
Yok 7. bölge yok 96. bölge derken bölümü anlamadım, anlamam için bir sebep yok.
1. ve 2. sezondaki tadını veremedi eğer ilerleyen bölümlerde hala o tadı alamazsam diziyi bırakacağım.
O tipde ki bir kızın savaşçı kılığına girmesi veya kendini savaşçı zannetmesi çok saçma.bu yorumuna imzamı atarım ayollOktevya zaten savaşçı kılığına girdiğinden beri itici, ciddiye alamıyorum kızı. Hele bir tipine bakar, sonra ona göre şekil verirsin kendine. Verebileceği en kötü şekli savaşcı kılığına girerek verdi.
@xemrexxx
bu yorumuna imzamı atarım ayollOktevya zaten savaşçı kılığına girdiğinden beri itici, ciddiye alamıyorum kızı. Hele bir tipine bakar, sonra ona göre şekil verirsin kendine. Verebileceği en kötü şekli savaşcı kılığına girerek verdi.
@xemrexxx
Cekemiyorsunuz octaviacigimi.sdO tipde ki bir kızın savaşçı kılığına girmesi veya kendini savaşçı zannetmesi çok saçma.