gündüz kuşağına aktarŞu an açıp izlesem rüyama girme olasılığı %99 Riske hiç gerek yok, paşalar gibi zombileri izlerim daha iyi.
gündüz kuşağına aktarŞu an açıp izlesem rüyama girme olasılığı %99 Riske hiç gerek yok, paşalar gibi zombileri izlerim daha iyi.
Oramdan buramdan ter akarken, üç harfli dizisi izlemek ne kadar doğru olur ki?gündüz kuşağına aktar
yürek yemiş olursun çok riskliOramdan buramdan ter akarken, üç harfli dizisi izlemek ne kadar doğru olur ki?
Abi sana göre günün her saati riskli zaten.yürek yemiş olursun çok riskli
Daima riskli tarafıda asla unutmayacaksınAbi sana göre günün her saati riskli zaten.
Oktevya'ya da ecünnü diyorsan yuh artık. Neyse diziyi bitirmek adına tekrardan başladım, öylece izliyorum. @turkuazzhahah 4.sezonu daha izlemedim @DarkLeqenD yetişsinde birlikte izleyelim ayoll o ecünnüye laf atarak
Yeni sezon başladı başlayacak ama hala geçens ezonu bitiremedimOktevya'ya da ecünnü diyorsan yuh artık. Neyse diziyi bitirmek adına tekrardan başladım, öylece izliyorum. @turkuazz
Dizide ki güzel kızları görmemek için izlemiyorsundur kesin.Yeni sezon başladı başlayacak ama hala geçens ezonu bitiremedim
the 100 ün ilk 2 sezonundan düşük ama şu anki halinden iyi gibi salvation reytingleri düşültü 2.sezon onayı almış yine dethe 100 ü bekleyenlere dizi öneriyorum Salvation
Dizi daha çok the 100 ün öncesi gibi
Çok iyi dizi değil de işte öyle hafif hafif gidiyorthe 100 ün ilk 2 sezonundan düşük ama şu anki halinden iyi gibi salvation reytingleri düşültü 2.sezon onayı almış yine de
Dizinin 5.sezonu nisanda yetiştirOktevya'ya da ecünnü diyorsan yuh artık. Neyse diziyi bitirmek adına tekrardan başladım, öylece izliyorum. @turkuazz
İki bölüm kaldı 5.sezonu yakaladim
Ooo sen bitirmiş gibisin ben izleyemedim henüzDizinin 5.sezonu nisanda yetiştir
İki bölüm kaldı 5.sezonu yakaladim
Thé originals bitirdimOoo sen bitirmiş gibisin ben izleyemedim henüz
The Originals ne yaptın o daha önemli
Ooo onu deseneThé originals bitirdim
Biraz öyle oldu diziler bîrîkmişti bu açıdan çok iyi oldu sanırım originalsi sende bitirmiştinOoo onu desene
Anlaşılan bu verdiğin arada yabancı dizileri halletmişsin
The 100 kaldı sadece yeni sezon ne zaman bilmiyorum ama başlamadan bitirmem lazım yoksa 2 sezonla uğraşamamBiraz öyle oldu diziler bîrîkmişti bu açıdan çok iyi oldu sanırım originalsi sende bitirmiştin
sanırım 5.sezon nisan sonunda yayınlanacakmış the 100 ile the originals ikisideThe 100 kaldı sadece yeni sezon ne zaman bilmiyorum ama başlamadan bitirmem lazım yoksa 2 sezonla uğraşamam