Cekemiyorsunuz octaviacigimi.sd
hahah 4.sezonu daha izlemedim @DarkLeqenD yetişsinde birlikte izleyelim ayoll o ecünnüye laf atarakO tipde ki bir kızın savaşçı kılığına girmesi veya kendini savaşçı zannetmesi çok saçma.
Cekemiyorsunuz octaviacigimi.sd
hahah 4.sezonu daha izlemedim @DarkLeqenD yetişsinde birlikte izleyelim ayoll o ecünnüye laf atarakO tipde ki bir kızın savaşçı kılığına girmesi veya kendini savaşçı zannetmesi çok saçma.
3. sezon beni hiç sarmadı, her an bırakabilirim.hahah 4.sezonu daha izlemedim @DarkLeqenD yetişsinde birlikte izleyelim ayoll o ecünnüye laf atarak
hahah 4.sezonu daha izlemedim @DarkLeqenD yetişsinde birlikte izleyelim ayoll o ecünnüye laf atarak
clarkeyide sevmiyorum bende senin gibi cnm sen çok iyi bir izleyicisin @xemrexxx3. sezon beni hiç sarmadı, her an bırakabilirim.
Clarke'tan niye ilah gibi bahsediliyor? 2. sezonda benim göremediğim bir sahnede olağanüstü bir hareket mi yaptı? Anlamlandıramıyorum.
İyi bir liderlik ile halkını kurtardı, ne var bunda herkesin onun peşine düşecek kadar?clarkeyide sevmiyorum bende senin gibi cnm sen çok iyi bir izleyicisin @xemrexxx
bellamy dısındakıler yalan onu seviyorsundur inşİyi bir liderlik ile halkını kurtardı, ne var bunda herkesin onun peşine düşecek kadar?
Murphy en sevdiğim karakter, gözüktüğü her an kötülüğünü belli eden bir hareket yapıyor. Zaten tipinin her hücresinden kötü karakterlik akıyor. Bellamy'i ve Kane'i de severim, başka da yok heralde.bellamy dısındakıler yalan onu seviyorsundur inş
Murphy çok psikopatMurphy en sevdiğim karakter, gözüktüğü her an kötülüğünü belli eden bir hareket yapıyor. Zaten tipinin her hücresinden kötü karakterlik akıyor. Bellamy'i ve Kane'i de severim, başka da yok heralde.
, cani, öldürmekten çekinmeyen, acımasız, merhametsiz herifin teki. Kötü karakterlerde olması gereken tüm özellikleri barındırıyor. Tam da istediğim gibi.Murphy çok psikopat
Oluyor,bana kalsa izle bence,sezon finali de oldukça iyiydi,dizinin 4.sezonunun 5.bölümünde kaldım ama öbür bölümleri de bakarım,diziye başlamışsın izle işte bence bölümü izledikçe dahada izlersin
1 ve 2.sezon 10 üzerinden 8.5-9luktu ama bu sezon bir saçmalıktır gidiyor. Wanheda diye bir saçmalık çıkarıp Clarke ilah katına çıkardılar, o kadar saçma ve anlamsız ki mide bulandırıcı. İzlersem Murphy için ve diziyi bitirmek için izlerim o kadar.Oluyor,bana kalsa izle bence,sezon finali de oldukça iyiydi,dizinin 4.sezonunun 5.bölümünde kaldım ama öbür bölümleri de bakarım,diziye başlamışsın izle işte bence bölümü izledikçe dahada izlersin
Murphy daha çok çılgınlıkları oluyor onun izle bence1 ve 2.sezon 10 üzerinden 8.5-9luktu ama bu sezon bir saçmalıktır gidiyor. Wanheda diye bir saçmalık çıkarıp Clarke ilah katına çıkardılar, o kadar saçma ve anlamsız ki mide bulandırıcı. İzlersem Murphy için ve diziyi bitirmek için izlerim o kadar.
bu kadar sezon izledin bırakmasaydın3x4 12. dakikada falan bıraktım çekilecek gibi değil dizi.
Senaryo çok dağıldı. Nerede o 1 ve 2. sezondaki konu işlenişi. Her bitirdiğin bölüm de diğer bölüme geçme isteği geliyordu insana ama 3. sezonun -hiç abartmıyorum- ilk dakikasında o büyü bozuldu gitti.
Buz adamlar kimler? adlarını bile unuttum buz adamlar mıydı neydi? Ne ara çıktılar ortaya? Neden daha önceden yoktular? Niye savaş tehlikesi var? Bunları bölüm bölüm anlatsanız falan hani.
Wanheda saçmalığına 1000.kez girmeyeceğim. Aynı şekilde Oktevya'ya da.
İlk 2 sezonda çıtayı üste taşıyıp sonra bir anda dibi görmek. Dizinin haline gerçekten üzüldüm, yarıda bırakmak istemezdim.
@turkuazz @Çiğdem- Süperneyçırıl'a başlıyorum.
Malesef, dayanamıyorum. Süperneyçırıl'dan tırstım ilk dakikaların da kapattım, Fear TWD ye kaldığım yerden devam ediyorum 2 yıl sonra.bu kadar sezon izledin bırakmasaydın
süpernational 3.sezonda bıraktım dizden tırsman normal aslında dizinin bütün bölümler o tarzdaMalesef, dayanamıyorum. Süperneyçırıl'dan tırstım ilk dakikaların da kapattım, Fear TWD ye kaldığım yerden devam ediyorum 2 yıl sonra.
Arkadaş veya aile ortamında, hava kararmadan önce izlenilebilecek bir dizi aslında ama gece ııh izlenmez.süpernational 3.sezonda bıraktım dizden tırsman normal aslında diznn bütün bölümler o tarzda
gece çok riskli olur gündüz izle birde tek başına riiskli olur tırsma açısındanArkadaş veya aile ortamında, hava kararmadan önce izlenilebilecek bir dizi aslında ama gece ııh izlenmez.
Şu an açıp izlesem rüyama girme olasılığı %99 Riske hiç gerek yok, paşalar gibi zombileri izlerim daha iyi.gece çok riskli olur gündüz izle birde tek başına riiskli olur tırsma açısından