CW The 100 - 3. Sezon Yorumları

bölümü izledim :)

kız @Çiğdem-
clarke bellamy yerine lexayı seçti tabi anladı senin oğlanda iş yok
buz ulusu kraliçesi korkunççulymuş kötü kötü planlar yapıyor .ss
mount weather yok oldu gitti kader mukadderat işte
raven düzelir umarım yakında

@mrt-06 o sonda çıkan adam kimdi ?
@mrt-06 şu an 18.dakikadayım gayet durgun :A
3x3

Bölüm çok güzeldi, kesinlikle hemen izlemelisiniz. Vahşet, trajedi, heyecan, aksiyon eksik olmadı sadece bölümün başları biraz durgundu. :D

Dizi bu sezon Age Of Empires gibi oldu mübarek. :A

Sonunda Belamy annesi klıklı sevgilisinden kurtuldu, patlamada kesin ölmüştür. :A Clarke hala neden Lexa'nın yanında duruyor anlamadım. :(

Patlama çok kötü oldu ama bir şeyler olacağı belliydi saflık ettiler. Octiva'nın da ergen ergen haraketleri bıktırdı tamam güzelliği muhteşem ama tavırlarını sevmiyorum. :)

Yalnız o kadar katı çabucak nasıl tırmandılar? O kısım biraz mantıksızdı sadece.

@Çiğdem- @xemrexxx @GunesinOglu @turkuazz @cookies @Jonsnow
izleyemediim henüz bölümü ben bugün bakıcam ama atacanın yorumundan aa sonunda güzel bir bölüm izleyecez diyordum ayy @GunesinOglu mesajından hevesim kırıldı biraz şu mesajı sil bence atacan milleti soğuturyor haha:F:F:F

bölümü izledim :)

kız @Çiğdem-
clarke bellamy yerine lexayı seçti tabi anladı senin oğlanda iş yok
buz ulusu kraliçesi korkunççulymuş kötü kötü planlar yapıyor .ss
mount weather yok oldu gitti kader mukadderat işte
raven düzelir umarım yakında

@mrt-06 o sonda çıkan adam kimdi ?
Cellat gibi bir şeydi işte Dünyalılardan biri. :D

Patlamaya sebep olanı diyorsun demi?

3.bölüm ayy vlla pek birşey anlayamadım ben yine bu bölümden @mrt-06 boşuna heyecan yaptırdın bizede :F @GunesinOglu @xemrexxx
ayy şu clarke ve lexa sahneleri sıkmaya başladı yine lexa clarke arasında yine aşk başlıyor galiba @mrt-06 :A:A:A

bellammy son anda geldi birşeyler yapmaya çalıştı uyardı onları ama clarke gelmiyormuş isabet olmuş bellamıyden uzak dursun :F:F:F

sürgün edilen buz prensinin anneside çıktı ortaya belki o heyecan getirir diziye:F

3x3
bir önceki bölüme göre daha iyiydi..en azından bu bölümde biraz daha hareketlilik oldu...clark annesi ve öbür arkadaşlarına karşı soğuk davranıyor..ayrıca kendi ekibinin yanında olmadı..özellikle dizide bölüm sonlarına doğru iyi sahneler oldu..son sahnedeki patlama sonraki bölümlerde savaş olacağının habercisi olabilir..lexa ile clark arasındaki anlaşma bakalım devammı ecedek yoksa savaşmı olacak..
@Çiğdem- @mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx @Forumdash

4.bölüm ayyy bu bölüm biraz hareketliydi işte ama canımı sıkan birşey oldu spoide söyleyecem tabikide @mrt-06 @Jonsnow @turkuaz @GunesinOglu 🙂🙂
lexa ile buz prensinin kavga sahnesi hareketlilik kazandırdı o adamı blac sailstende izliyorum seviyorum ölmemesine sevindim annesi öldü ohh olsun :F

ayy bellamy hainmi oluyor 😱😱😱
ilk bölümlerde kötü birisiydi ama düzelmişti tekrarmı kötü oluyor orayı tam anlayamadım
:(:(:(

4.bölüm ayyy bu bölüm biraz hareketliydi işte ama canımı sıkan birşey oldu spoide söyleyecem tabikide @mrt-06 @Jonsnow @turkuaz @GunesinOglu 🙂🙂
lexa ile buz prensinin kavga sahnesi hareketlilik kazandırdı o adamı blac sailstende izliyorum seviyorum ölmemesine sevindim annesi öldü ohh olsun :F

ilk bölümlerde kötü birisiydi ama düzelmişti tekrarmı kötü oluyor orayı tam anlayamadım
Bellamy hareketleri ve pike in başkan olması ne kadar gıcık ediciydi. İzlerken kanser oldum

Ben daha izleyemedim iki gündür sıkılıp kapatıyorum daha 20. dakikaya gelemedim. :(

kız @Çiğdem- hep diyorum senin bu parlakalr memeleri büyüttükçe akılları küçülüyor bellamy naptı öyle .ss
pike dene orangutanın tarafını seçti şimdi nah iflah olur lincolnı oynayan çocuk yeni dizide yer alacaksa bu sezon ölür büyük ihtimal bu pike ve yandaşları öldürür octavia da hepsinin canına okur inşallah bellamy de öldürür

jasperın yaslı hali sıktı artık monty haklıydı sonuna kadar
buz kraliçesi 1 bölümde mefta oldu :F yeni seçilen kralın gözü clarkede bence:A

şimdi clarke da haklı bu bölümdeki hareketlerinden sonra kesinlikle lexayı seçmeli bellamy nedir :F

kız @Çiğdem- hep diyorum senin bu parlakalr memeleri büyüttükçe akılları küçülüyor bellamy naptı öyle .ss
pike dene orangutanın tarafını seçti şimdi nah iflah olur lincolnı oynayan çocuk yeni dizide yer alacaksa bu sezon ölür büyük ihtimal bu pike ve yandaşları öldürür octavia da hepsinin canına okur inşallah bellamy de öldürür

jasperın yaslı hali sıktı artık monty haklıydı sonuna kadar
buz kraliçesi 1 bölümde mefta oldu :F yeni seçilen kralın gözü clarkede bence:A

şimdi clarke da haklı bu bölümdeki hareketlerinden sonra kesinlikle lexayı seçmeli bellamy nedir :F
Ben daha izleyemedim iki gündür sıkılıp kapatıyorum daha 20. dakikaya gelemedim. :(
ahhh @mrt-06 bu diziler için flashı güncel takipten bıraktınya ne söyliyeyim ben sana şimdi ayol her hafta büyük heyecandan nasıl mahrum bırakabildin kendini the 100 de can sıkıtısndan patla şimdi hahah :F:F:F

@xemrexxx dizi başlamadan verilen tanıtımda clarke bellamıyı dövüyordu demekki oyüzdenmiş :F
:F:F

ahhh @mrt-06 bu diziler için flashı güncel takipten bıraktınya ne söyliyeyim ben sana şimdi ayol her hafta büyük heyecandan nasıl mahrum bırakabildin kendini the 100 de can sıkıtısndan patla şimdi hahah :F:F:F

@xemrexxx dizi başlamadan verilen tanıtımda clarke bellamıyı dövüyordu demekki oyüzdenmiş :F
:F:F
Çikocum The 100 en heyecanla izlediğim diziydi bu sezon bozacağını nerden bilecektim. :F

3x4

Sonradan açıldı bölüm. Bellamy. 😡 Her şeyi mahvetti o deli adama komuta verilir mi?!

Artık Clarke&Lexa'yı destekliyorum, Beloş benim için bitmiştir. :)

Öbür oğlanın da saçma sapan hareketleri sıktı artık çinli oğlan uğraşmasın bunla. Ölse keşke.

Lexa gözüme girdi bu bölüm.

8/10

3x4

Sonradan açıldı bölüm. Bellamy. 😡 Her şeyi mahvetti o deli adama komuta verilir mi?!

Artık Clarke&Lexa'yı destekliyorum, Beloş benim için bitmiştir. :)

Öbür oğlanın da saçma sapan hareketleri sıktı artık çinli oğlan uğraşmasın bunla. Ölse keşke.

Lexa gözüme girdi bu bölüm.

8/10
aaa gelmeyin çocuğun üstüne zaten kötü karakter olarak girmişti bu çocuk diziye özüne dönerse sevinirim ben ilk karakteri oydu zaten sonradanyumuşaması hoşuma gitmemişti
@xemrexxx @mrt-06 :A:A:A

aaa gelmeyin çocuğun üstüne zaten kötü karakter olarak girmişti bu çocuk diziye özüne dönerse sevinirim ben ilk karakteri oydu zaten sonradanyumuşaması hoşuma gitmemişti
@xemrexxx @mrt-06 :A:A:A
Hemen nasıl da koruyor. :A Ama ihanet etti yani eskiden o şeyleri kız kardeşini korumak için yapıyordu şimdi bu yaptığı tam tosbağalık. :T: