CW The 100 - 3. Sezon Yorumları

Az sonra izleyeceğim ben de :D

@Harunnn60 yok Lexa'yı canlandıran kız ikisinde de oynayacakmış bir röpörtajında söyledi :( Lexa ya aşırı sinir olmuştum ama geçen sezon :A

2. Bölümü izledim biraz sıkıldım ilk defa The 100 izlerken sıkıldım. :(

Yalnız Clarke nasıl tükürdü öyle sanki yıllardır ağızında biriktiriyor gibi. :F

3x2 bir önceki bölüme oranla daha iyiydi ama yinede önceki sezonların heyecanını hala yansıtamadı..
"bu bölüm biraz daha hareketliydi..ama dizide karışıklık baya bulunuyor..aslında bunun nedeni birçok olayın aynı anda oluşmasından kaynaklandığı kanısındayım..çünkü bir taraftan ışık şehri yeni sezonda baya işlenmeye başladı..bir yandan ortaya çıkan buz adamlar..ayrıca diziyi izlerken anlaşılmazı zor olan durumlar...işin özü 3.sezonun ilk iki bölümünü izlerken öbür sezonlarla bağlantı kuramıyorum..bir an başka bir diziyimi izliyorum sandım..çünkü olayların akışı oldukça karışık..bölüm sonunda clark sağlam tükürdü..bakalım savaş olacakmı?"
@Çiğdem- @mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx @Forumdash

3x3

Bölüm çok güzeldi, kesinlikle hemen izlemelisiniz. Vahşet, trajedi, heyecan, aksiyon eksik olmadı sadece bölümün başları biraz durgundu. :D

Dizi bu sezon Age Of Empires gibi oldu mübarek. :A

Sonunda Belamy annesi klıklı sevgilisinden kurtuldu, patlamada kesin ölmüştür. :A Clarke hala neden Lexa'nın yanında duruyor anlamadım. :(

Patlama çok kötü oldu ama bir şeyler olacağı belliydi saflık ettiler. Octiva'nın da ergen ergen haraketleri bıktırdı tamam güzelliği muhteşem ama tavırlarını sevmiyorum. :)

Yalnız o kadar katı çabucak nasıl tırmandılar? O kısım biraz mantıksızdı sadece.

@Çiğdem- @xemrexxx @GunesinOglu @turkuazz @cookies @Jonsnow

3x3

Bölüm çok güzeldi, kesinlikle hemen izlemelisiniz. Vahşet, trajedi, heyecan, aksiyon eksik olmadı sadece bölümün başları biraz durgundu. :D

Dizi bu sezon Age Of Empires gibi oldu mübarek. :A

Sonunda Belamy annesi klıklı sevgilisinden kurtuldu, patlamada kesin ölmüştür. :A Clarke hala neden Lexa'nın yanında duruyor anlamadım. :(

Patlama çok kötü oldu ama bir şeyler olacağı belliydi saflık ettiler. Octiva'nın da ergen ergen haraketleri bıktırdı tamam güzelliği muhteşem ama tavırlarını sevmiyorum. :)

Yalnız o kadar katı çabucak nasıl tırmandılar? O kısım biraz mantıksızdı sadece.

@Çiğdem- @xemrexxx @GunesinOglu @turkuazz @cookies @Jonsnow
Gina patlamadan önce Karın Deşen Jack havalarındaki abimiz tarafından bilmem kaç kez bıçaklanmasıyla son 8 sn'yi gösterirken gözleri açık bir şekilde hakkın rahmetine kavuşmuştu. Allah rahmet eylesin, 3 bölümdür tanıyorduk etli sütlüye karışmayan bi hatundu.

Bellamy Echo iyidir dedi inanalım dedi az daha her şeyi foka dönüştürecekti. Not: Bellamy gibi olmayın.

13. Klan Arkadia'nın yeni lideri Kane reyize selamlar, seviyoruz seni sakalına kurban olduğum.

Çiftlik istasyonundan gelen 35 kişi rahat içinde mutlu mutlu yeyip içerken hiçbir şey anlamadan gittiler. Peki, bu dağda füze dolu ise patlamanın etkisi daha büyük olması gerekmez miydi?

En ergen bence Jasper ve Raven, Octiva'ya bir şey bulma fıstık gibi hatun lan!
Savaş is coming...

Bölüm güzel olmakla beraber mantık hatalarıyla doluydu.

8/10

Gina patlamadan önce Karın Deşen Jack havalarındaki abimiz tarafından bilmem kaç kez bıçaklanmasıyla son 8 sn'yi gösterirken gözleri açık bir şekilde hakkın rahmetine kavuşmuştu. Allah rahmet eylesin, 3 bölümdür tanıyorduk etli sütlüye karışmayan bi hatundu.

Bellamy Echo iyidir dedi inanalım dedi az daha her şeyi foka dönüştürecekti. Not: Bellamy gibi olmayın.

13. Klan Arkadia'nın yeni lideri Kane reyize selamlar, seviyoruz seni sakalına kurban olduğum.

Çiftlik istasyonundan gelen 35 kişi rahat içinde mutlu mutlu yeyip içerken hiçbir şey anlamadan gittiler. Peki, bu dağda füze dolu ise patlamanın etkisi daha büyük olması gerekmez miydi?

En ergen bence Jasper ve Raven, Octiva'ya bir şey bulma fıstık gibi hatun lan!
Savaş is coming...

Bölüm güzel olmakla beraber mantık hatalarıyla doluydu.

8/10
Füzeler aktif değildi ki bizim sandığımız gibi değildir yani füzelerin içi barut dolu değil de daha ileri bir teknoloji olabilir. Onlar gavur la yapar fazla takılma oraya. :F Ayrıca daha nasıl patlasın her yer havaya uçtu. :A

Jasper geçen sezon o kadar ergen değildi sevdiceğini kaybettiği için tırlattı ama bu sezon evet haklısın en ağır ergen o. :D

Füzeler aktif değildi ki bizim sandığımız gibi değildir yani füzelerin içi barut dolu değil de daha ileri bir teknoloji olabilir. Onlar gavur la yapar fazla takılma oraya. :F Ayrıca daha nasıl patlasın her yer havaya uçtu. :A

Jasper geçen sezon o kadar ergen değildi sevdiceğini kaybettiği için tırlattı ama bu sezon evet haklısın en ağır ergen o. :D
Raven ve abimizin adını unuttum onu da çok severim onlarda ölebilirdi.
Son sahnede ben Clarke ve Lexa öpüşür diyordum da olmadı.ss
Bu arada Abby ölmeli, bildiği her şeyi (Lincoln'un kekesi) Niyko muydu neyse ona öğretmeli sonra ölsün yeter lan.

Raven ve abimizin adını unuttum onu da çok severim onlarda ölebilirdi.
Son sahnede ben Clarke ve Lexa öpüşür diyordum da olmadı.ss
Bu arada Abby ölmeli, bildiği her şeyi (Lincoln'un kekesi) Niyko muydu neyse ona öğretmeli sonra ölsün yeter lan.
Raven'i ben de seviyorum esaslı hatun. :D Abi de ölmez çünkü onlar ileride birlikte olacak, aralarındaki elekriklenmeyi sen de hissetmedin mi? (Fazla izdivaç izlemenin yan etkileri. :F)

Abby niye ölsün? Ben seviyorum o kadını ayrıca gruba lazım, içlerindeki en iyi doktor o. Hem ölse ilk 2 sezon ölürdü o kadar badire atlattı.Anlatmak yeterli olmayabilir elinin lezeti aman elinin ustalığı aman işte anladın el şeysi önemli bu işlerde. :A

Raven'i ben de seviyorum esaslı hatun. :D Abi de ölmez çünkü onlar ileride birlikte olacak, aralarındaki elekriklenmeyi sen de hissetmedin mi? (Fazla izdivaç izlemenin yan etkileri. :F)

Abby niye ölsün? Ben seviyorum o kadını ayrıca gruba lazım, içlerindeki en iyi doktor o. Hem ölse ilk 2 sezon ölürdü o kadar badire atlattı.Anlatmak yeterli olmayabilir elinin lezeti aman elinin ustalığı aman işte anladın el şeysi önemli bu işlerde. :A
Gördüm, gördüm. :A Abby'yi sevmiyorum ben çok fazla şerefsizlik yaptı kocasına, kızına... Ülke meselelerini konuşmaya gelmişsin kızım da kızım sabırlı ol lan, delirdim yine.

Gördüm, gördüm. :A Abby'yi sevmiyorum ben çok fazla şerefsizlik yaptı kocasına, kızına... Ülke meselelerini konuşmaya gelmişsin kızım da kızım sabırlı ol lan, delirdim yine.
Anne olsan anlardın. :A Gerçi bu kadar ruhsuz bir kızım olsa özlemezdim ben, "aaaa annem benim!" diye bir tepki bile vermedi, buzlar kraliçesi bu Clarke olsa daha iyi olurdu. :F

Kocasına gelirsek, o işler uzayda kaldı be kardeşim ne demişler olmuşla ölmüşe çare olmaz. :A

Bu bölüm başı baya durgun ama sonu gayet umut verici bitti. Gök halkının dağı kullanamamalari kötü oldu. Su zenci adama da sinir oluyorum sonradan geldi şekil sukul yapıyor. Clarke la lexa nin son sahnede opusmemesine o kadar çok sevindim ki anlatamam. Dizi lütfen nolurr ikisinin ilişkisi üzerine kurulmasın AMİN #lexagebersin

bölümü izledim :)

kız @Çiğdem-
clarke bellamy yerine lexayı seçti tabi anladı senin oğlanda iş yok
buz ulusu kraliçesi korkunççulymuş kötü kötü planlar yapıyor .ss
mount weather yok oldu gitti kader mukadderat işte
raven düzelir umarım yakında

@mrt-06 o sonda çıkan adam kimdi ?