CW The 100 - 3. Sezon Yorumları

Çiğdem geçen de öyle yapayım dedim bir şey anlamadım. :( Benim yine 2. sezonun 17. bölümünden devam etmem lazım. :A
11.sezonun 1.bölümünümü izledin 🙂🙂🙂

aa ben sana kaldığın yerden baslıcaksan formulunu söylemiştim 2.sezonun son 2 bölümünü izle dizye son 2 bölümüde sezon finali bölümelriydi hemen havaya giriceğine eminim
:F:F:F

Evet o kızı öpmüştü ama 1. sezonun başında da uzun saçlı oğlanla yatmıştı. :F Kesin lezbiyen diyemedik bu yüzünden. :A Niye ki? Daha çok Survivor'a döndü dizi herhalde uzayla bağlantılarını kesince sen de diziden soğudun?

Devam etseydin o mağrada neler neler olacaktı. :A
Clarke lezbiyen mi çıktı:F ben Bellamy'i gay yaparlar yada @xemrexxx gibiler'nin gönlünü hoş etmek için Finn'i gay yaparlar diye düşünüyordum. Octavia ve Bellamy'e dokunmasınlar. Onlara ben spin-off yapıcam süpernatural gibi kardeş hikayesi yazıc 15 sene devam etcek:handfist:

11.sezonun 1.bölümünümü izledin 🙂🙂🙂

aa ben sana kaldığın yerden baslıcaksan formulunu söylemiştim 2.sezonun son 2 bölümünü izle dizye son 2 bölümüde sezon finali bölümelriydi hemen havaya giriceğine eminim
10. sezondu hatta ilk 3 bölüm yorumum da mevcut. :A Neyse bir daha denerim boş bir zamanımda. :F

Clarke lezbiyen mi çıktı:F ben Bellamy'i gay yaparlar yada @xemrexxx gibiler'nin gönlünü hoş etmek için Finn'i gay yaparlar diye düşünüyordum. Octavia ve Bellamy'e dokunmasınlar. Onlara ben spin-off yapıcam süpernatural gibi kardeş hikayesi yazıc 15 sene devam etcek:handfist:
octaviaya bişi olmadıkça diziyi izlemeye devam :D zaten lincoln arkadiadan çıkamıyormuş octavia dışarıdan birilerini bulup şapsın :D

10. sezondu hatta ilk 3 bölüm yorumum da mevcut. :A Neyse bir daha denerim boş bir zamanımda. :F
aa yok cnm 11.sezonu izle 10.sezon genel anlamda düşüktü zaten melekler şeytanalr falan tam istediğin sezon yaşıyoruz 11.sezonun 1.bölümünü izle bu ezonu özellikle çoks eviceğini düşünüyorum kaldığın yerende bus ezon bitince falan bakarsın bu sezonu direk güncel izle bence 11.sezonun 1.bölmüüden başla karanlık kousu işleniyor tam senlik bir sezon

Evet sen ne sandın. :F Fanlar olarak Bellamy&Clarke istiyorduk, şimdi imkansız oldu. :T

Octavia cidden müthiş bir güzellik umarım dizin iptal olmaz da kariyerinde yükselir. :A

Evet sen ne sandın. :F Fanlar olarak Bellamy&Clarke istiyorduk, şimdi imkansız oldu. :T

Octavia cidden müthiş bir güzellik umarım dizin iptal olmaz da kariyerinde yükselir. :A
O sümsük Clarke'i Bellamy'e yakıştırmıyorum. Bellamy'e daha sert karakterli haşin bi kız gelmeli:F Octavia kardeşi olmasaydı keşke:F

3x1 yeni sezonun ilk bölümünü nihayet izledim..işin doğrusu bölüm beklediğim gibi olmadı..yeni sezon yayınlanmadan önce sadece fragmanına bakınca baya iyi olur diye izlenim yaparken dizi beklenin altında olduğunu söyleyebiliriz..umarım bundan sonraki bölümler daha beklenen tarzda olur..
"dizi sezonun ilk bölümü olduğu için biraz daha farklı bir beklenti içindeydim..ayrıca dizinin bazı yerlerini bende pek anlayamadım..diziyi çoktandır izlemedeğimdenmi bilmiyorum ama baya bir karışık yerleri oldu..ışık şehri belliki yeni sezonda baya bir detaylı işlenecek..ayrıca buz adamlarının ortaya çıkması oldukça ilginç oldu..bakalım sırada nasıl durumlar ortaya çıkacak..clarkın ikinci sezondaki lexa ile olan lezbiyen sahneleri 3.sezonun ilk bölümündede bu defa başkasıyla oldu..işin doğrusu bu durum hiç beklenilen bir durum değildi..oysaki bellamy ile birlikte olma ihitmalleri olabilirdi..sanırım birçok izleyicide bu beklentideydi....octavia ile bellamy dizide başarılı bulduğum oyunculardan..bakalım sonraki bölümde ışık şehri hakkında nasıl durumlar olacak.."
@Çiğdem- @mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx @Forumdash

3x1

O kadar da kötü değildi ama 1. ve 2. sezonun ilk bölümlerine kıyasla daha düşük bir tempoda ilerledi. 7. bölge olayını hiç anlamadım.. Jarper de kafayı yemiş galiba, saçma sapan atraksiyonlara girdi bölüm boyunca. :D

Bellamy'nin sevgilisi ne öyle annesi gibi duruyor. 😱 Clarke girmiyorum bile... ClaBel istiyoruz. .ss

Siz bölümü izlediniz, 7. bölge olayını bana kısaca anlatabilir misiniz? @Çiğdem- @Jonsnow @turkuazz

7/10

Benim anladığım yerlilerle anlaşma yapmışlar bölge bölge ayırmışlar. Bölge ihlali yapmıyor kimse ama bunlar dağ a gidip eşyalar alıyorlar onların bölgesinde değil herhalde dağ @mrt-06

Clarke in lezbiyen ilişkisine ne diyorsun

Benim anladığım yerlilerle anlaşma yapmışlar bölge bölge ayırmışlar. Bölge ihlali yapmıyor kimse ama bunlar dağ a gidip eşyalar alıyorlar onların bölgesinde değil herhalde dağ @mrt-06

Clarke in lezbiyen ilişkisine ne diyorsun
Ben taaa ilk bölümlerden beri hep Bellamy&Clarke istiyordum, ikisinin uyumu çok tatlıydı ama şimdi senaristler bu işi imkansıza soktu. Bu yüzünden hiç beğenmedim o olayı. :(

3x1

O kadar da kötü değildi ama 1. ve 2. sezonun ilk bölümlerine kıyasla daha düşük bir tempoda ilerledi. 7. bölge olayını hiç anlamadım.. Jarper de kafayı yemiş galiba, saçma sapan atraksiyonlara girdi bölüm boyunca. :D

Bellamy'nin sevgilisi ne öyle annesi gibi duruyor. 😱 Clarke girmiyorum bile... ClaBel istiyoruz. .ss

Siz bölümü izlediniz, 7. bölge olayını bana kısaca anlatabilir misiniz? @Çiğdem- @Jonsnow @turkuazz

7/10
hahaha ayy o konuyu anlayan varsa banada anlatsın ayol @GunesinOglu da anlamamıştı
anlaya varsa bizede anlatsı bir zahmet hahaha :F:F:F

aaa ama ben sana clarke konusunda söylemiştim öyle olucağını 2.sezondan belliydi bence

3x1

7/10
İşte benimde aslında anlatmak istediğim bu.1 ile 2.sezona kıyasla iyi başlangıç olmadı..tabiki daha 3.sezonun ilk Bölümüydü bu yüzden sezon finali tarzında bir bölüm beklenemezdi ancak öbür sezonlara kıyasla dizi düşük bir tempodaydı..jasperin durumu dediğin gibi kafayı yemiş bir durumdaydı çünkü ordaki olanlara inanamıyordu..bellamy ile clarkı daha finn dizideyken dahi bende baştan beri yakıştırıyordum.

Ben taaa ilk bölümlerden beri hep Bellamy&Clarke istiyordum, ikisinin uyumu çok tatlıydı ama şimdi senaristler bu işi imkansıza soktu. Bu yüzünden hiç beğenmedim o olayı. :(
Ben sanmıyorum clarke in lezbiyen devam edeceğini anlık bir şey diye tahmin ediyorum öyle umut ediyorum yani

Ben sanmıyorum clarke in lezbiyen devam edeceğini anlık bir şey diye tahmin ediyorum öyle umut ediyorum yani
Bende öyle düşünüyorum ancak 2.sezondada lexa ile böyle bir sahnesi olmuştu yani bu anlık yada ilk defa olan bir durum değildi.yinede bakalım artık umarım öyle olur.

Bende öyle düşünüyorum ancak 2.sezondada lexa ile böyle bir sahnesi olmuştu yani bu anlık yada ilk defa olan bir durum değildi.yinede bakalım artık umarım öyle olur.
O zaman mecbur gibi bir seydi yani ins :D
Ben sanmıyorum böyle devam edeceğini hangi dizinin başrolü eşcinsel olur ki

hahaha ayy o konuyu anlayan varsa banada anlatsın ayol @GunesinOglu da anlamamıştı
anlaya varsa bizede anlatsı bir zahmet hahaha :F:F:F

aaa ama ben sana clarke konusunda söylemiştim öyle olucağını 2.sezondan belliydi bence
Fakat @Jonsnow'un dediği gibi belki de yokluktan o kızla da olmuş olabilir sonuçta aylardır dağ bayır geziyor kız. :F