CW The 100 - 3. Sezon Yorumları

Tüm bunları öbür üşütük oğlan ya da Çinli adam yapsaydı acaba aynı savunmayı yapar mıydın? :A
jasperlermi hayırrr zaten sinir oluyorum onlara :A:A:A

bellamıyın birde yanında adamı vardı şuan başkanın yanında murpy ayy onuda yanına alır umarım ilk sezondakı gibi kötü çocuklar olsunlar yine :A:A:A

jasperlermi hayırrr zaten sinir oluyorum onlara :A:A:A

bellamıyın birde yanında adamı vardı şuan başkanın yanında murpy ayy onuda yanına alır umarım ilk sezondakı gibi kötü çocuklar olsunlar yine :A:A:A
Tövbe tövbe kötü çoçuklar olsunlar diyor. :F 2 DK'da fanztezi kurdun Çiko akşam akşam iyi güldüm. :F

Bu bölüm iyi bir bölüm oldu..
bu bölüm baya iyiydi..3.sezon başlayalı sonunda iyi bir bölüm izledik..bellamy hata yaptı.pike ile işbirliği yapması çok saçma oldu..sonuçta iyi insanlar olduğunu biliyordu başta ama pikenin tarafını seçti..ayrıca birçok kişi başkanlarına karşı çıktı ortada bir birlik yok.lexa bu bölümde baya iyiydi..bir önceki bölümde de öleydi..clarkın lexayı desteklemesi ayrıca beklenen bir durumdu.bundan sonraki bölümlerde bakalım bellamy nin durumu nasıl olacak..ayrıca clark bakalım tam olarak ekibi ile arasındaki durum nasıl olacak.] [\SPOILER]
@mrt-06 @Çiğdem- @GunesinOglu @Forumdash @xemrexxx @vadikızı

3x5 orta derecede bir bölüm oldu..
"pikenin başkanlığa geçmesi bazı kuralların değişmesi anlamı taşıdı..çünkü artık arkadıa halkı pikeyi destekliyor..ayrıca bu bölümde pike ile bellamy lexanın halkının çoğunu öldürdü..bellamy de anlamış değilim..pikenin yanında yer alarak farklı bir karar aldı..pikenin başkanlığında sadece masumları değil ayrıca yaralı ve tamamen savunmasız kişileride öldürdüler..lexa clarkın ısrarlarına dayanamadı ve intikam için clarkın halkıyla savaşmaktan da caymış oldu..bellamy hiç anlamış değilim..pikenin yanında yer alarak masum insanların ölmesine birşey demedi..octavia da haklı olarak ona tepkisini koydu..ayrıca bellamy clarkı tutuklatıp pikenin karşısına çıkarmak istedi ama octavia ile clark bunu son anda önledi..daha önce 2.sezonda lexa clarkın halkını yanlız bırakıp masum insanları öylece ortada bırakmıştı,ama bellamy ile pikenin de şu an yaptığının bundan farkı kalmadı..işin doğrusu başta lexa haksızdı ama bu bölümde böyle davranarak bu defa bellamy ile pike böyle yaparak bu durumu bozdular..arkadıa halkı şu an haklı iken haksız duruma düştüler..bellamy pikeye karşı planı varmış gibi davranıyor ama diyelimki bunların tümü planlı dahi olsa da sonuçta masum insanları öldürmüş oldu pike..bakalım bundan sonra nasıl olacak
@mrt-06 @Çiğdem- @GunesinOglu @Forumdash @xemrexxx @vadikızı

bölümü izledim :) kız @Çiğdem- senin bellmay i @destere nin kucağına atmalı kızlar kadar aklı ve cesareti yok .ss
lexa clarke ne dese yapıyor helal clarkeye :D
pike tam bir son of b*tch çıktı sayın seyirciler.ss yaralıları bile hapsediyor .ss
kane ve abby bakalım napacak pike ye karşı
octavia ve clarke bellmay parlağını iyi alt etti sevindim
indra pek doğru söylemiyor gibi isyan edebilir
raven da ışıklar şehrine gid bakalım nolcak

bölümü izledim :) kız @Çiğdem- senin bellmay i @destere nin kucağına atmalı kızlar kadar aklı ve cesareti yok .ss
lexa clarke ne dese yapıyor helal clarkeye :D
pike tam bir son of b*tch çıktı sayın seyirciler.ss yaralıları bile hapsediyor .ss
kane ve abby bakalım napacak pike ye karşı
octavia ve clarke bellmay parlağını iyi alt etti sevindim
indra pek doğru söylemiyor gibi isyan edebilir
raven da ışıklar şehrine gid bakalım nolcak
5.bölüm ayy ben bellamy e hak verdim bu bölüm @turkuazz @xemrexxx @mrt-06
:A:A:A
çocuk haklı ayolll başından beridir böyleydi sonra clarke için değişti ne oldu clarke onları ölüme mahkum etti sonra çekip gitti bellamyın yaptıkları hep boşa gitti bellamy yeniden kötü olup clarkelere haddini bildirmesi güzel oldu:Z:Z:Z

aa yalnız bellamıyın bir planı olup oyunyaptığı ihtimalide çok yüksek çünkü zenci kadının ölmesine izin vermedi o ayrıntıyıda unutmamak lazım ters köse olabilir:F

çocuk haklı ayolll başından beridir böyleydi sonra clarke için değişti ne oldu clarke onları ölüme mahkum etti sonra çekip gitti bellamyın yaptıkları hep boşa gitti bellamy yeniden kötü olup clarkelere haddini bildirmesi güzel oldu:Z:Z:Z

aa yalnız bellamıyın bir planı olup oyunyaptığı ihtimalide çok yüksek çünkü zenci kadının ölmesine izin vermedi o ayrıntıyıda unutmamak lazım ters köse olabilir:F
bellamy ters köşe yapsa dahi saçmaladı bence..çünkü onca masum insan boş yere onun yüzünden öldürüldü...pikenin başkanlığını destekleyen bellamynin hiçbir şekilde haklı bulmuyorum..çünkü ilk başta haklıyken şimdi öyle bir hata yaptıki en haksız duruma düşen taraf bellamy ile pikenin tarafı oldu.

bellamy e hak vermen için izlemene gerek yoktu adam memeli sonuçta:F

6.bölüm @xemrexxx @turkuazz @mrt-06 🙂🙂🙂
ayy vlla bölümden çok birşey anlayamadım bellamıy yine birşeyler çeviriyor ama kokusu çıkıcak yakında :F:F:F

octalvinanın dayak yemesi bölümün en güzel sahnesiydi @xemrexxx :A

emerson sahneleri bölüme biraz hareket kazandırdı clarke bence bellamıyden daha hatalı hiç masumu oynamasın :F:F:F

6.bölüm
bölüm daha iyi olabilirdi ama yinede fena değildi..clarkın artık iyice saçmalamayı başladığı kanısındayım..belli değil ne yaptığı..bir oraya bir buraya dolanıyor..bellamy ayrı bir telden çalmaya başlıyor..pike ile işbirliği yaptığından beri iyice saçmaladı..octavia yine riskli işler peşindeydi..revan ışık şehrini benimsemeye başladı..bellamy nin çok fazla hata yapmaya başladı.bunları toparlayabilecekmi bakalım.bir sonraki bölüm umarım daha heyecanlı olur.[\SPOILER]
@mrt-06 @xemrexxx @GunesinOglu @Çiğdem- @Forumdash

@Çiğdem- Allah belanı versin :bağır:
lexa öldü .ss neyse ki memeli bellamy yoktu bu bölüm keyifle izledik :A yapay zekanın dünyayı yok edişini ve dünyaya gelişini izledik

3x7

Uzayı özlemişiz. :A Olayların başlangıcını ne zaman anlatacaklar diyordum, sonunda akıllarına geldi. Yer yer duygusal bir bölüm izledik.

Lexa'ya veda ettik, üzüldüm açıkcası son zamanlarda Clarke&Lexa'yı destekliyordum. :(

8/10

lexa öldü .ss neyse ki memeli bellamy yoktu bu bölüm keyifle izledik :A yapay zekanın dünyayı yok edişini ve dünyaya gelişini izledik
Ben o son kısmı anlamadım şimdi Clarke robotla mı halvet oldu? :F

3x7

Uzayı özlemişiz. :A Olayların başlangıcını ne zaman anlatacaklar diyordum, sonunda akıllarına geldi. Yer yer duygusal bir bölüm izledik.

Lexa'ya veda ettik, üzüldüm açıkcası son zamanlarda Clarke&Lexa'yı destekliyordum. :(

8/10

bilmem ki robot olsa canı yanmazdı herhalde raven yutunca acıyı unutmuştu :F

3x7

8/10

7.bölüm aaa öncelikle belammıysız bölümmü olur ayol kınıyorum senaristleri:ppp:
@mrt-06 @xemrexxx ayy ama bölüm içeriğini beğendim ben:A:A:A
ayy sonunda lexa öldü ohhh sefam olsun darısı octalvia ve clarkanın başına inş:Z:Z:Z

bölümden başkada birşey pek anlamadım murpy kısımlar hoşuma gitmedi bellamıyde yoktu :kizgin::kizgin::kizgin:

ayy sonunda lexa öldü ohhh sefam olsun darısı octalvia ve clarkanın başına inş:Z:Z:Z

bölümden başkada birşey pek anlamadım murpy kısımlar hoşuma gitmedi bellamıyde yoktu :kizgin::kizgin::kizgin:
al sana murphy yok sana bellamy :F

Çiko buna sevinmemen gerekiyordu. :A

Lexa öldü ya Clarke Bellamy'e geri dönerse? En azından Lexa varken tehdit oluşturmuyordu. :F

Ben de bu bölüm bir şey eksik diyordum. :A

@turkuazz sen izlemedin mi 7. bölümü? :D