bence o salak anne kıza clarke ve annesine fazla bile dayandı bellamy artık akıllandı benceBöyle oyun mu olur kız bütün yönetimi dağıtı.
bence o salak anne kıza clarke ve annesine fazla bile dayandı bellamy artık akıllandı benceBöyle oyun mu olur kız bütün yönetimi dağıtı.
Tüm bunları öbür üşütük oğlan ya da Çinli adam yapsaydı acaba aynı savunmayı yapar mıydın?bence o salak anne kıza clarke ve annesine fazla bile dayandı bellamy artık akıllandı bence
jasperlermi hayırrr zaten sinir oluyorum onlaraTüm bunları öbür üşütük oğlan ya da Çinli adam yapsaydı acaba aynı savunmayı yapar mıydın?
Tövbe tövbe kötü çoçuklar olsunlar diyor. 2 DK'da fanztezi kurdun Çiko akşam akşam iyi güldüm.jasperlermi hayırrr zaten sinir oluyorum onlara
bellamıyın birde yanında adamı vardı şuan başkanın yanında murpy ayy onuda yanına alır umarım ilk sezondakı gibi kötü çocuklar olsunlar yine
5.bölüm ayy ben bellamy e hak verdim bu bölüm @turkuazz @xemrexxx @mrt-06bölümü izledim kız @Çiğdem- senin bellmay i @destere nin kucağına atmalı kızlar kadar aklı ve cesareti yok .ss
lexa clarke ne dese yapıyor helal clarkeye
pike tam bir son of b*tch çıktı sayın seyirciler.ss yaralıları bile hapsediyor .ss
kane ve abby bakalım napacak pike ye karşı
octavia ve clarke bellmay parlağını iyi alt etti sevindim
indra pek doğru söylemiyor gibi isyan edebilir
raven da ışıklar şehrine gid bakalım nolcak
5.bölüm ayy ben bellamy e hak verdim bu bölüm @turkuazz @xemrexxx @mrt-06
çocuk haklı ayolll başından beridir böyleydi sonra clarke için değişti ne oldu clarke onları ölüme mahkum etti sonra çekip gitti bellamyın yaptıkları hep boşa gitti bellamy yeniden kötü olup clarkelere haddini bildirmesi güzel oldu
aa yalnız bellamıyın bir planı olup oyunyaptığı ihtimalide çok yüksek çünkü zenci kadının ölmesine izin vermedi o ayrıntıyıda unutmamak lazım ters köse olabilir
bellamy e hak vermen için izlemene gerek yoktu adam memeli sonuçta5.bölüm ayy ben bellamy e hak verdim bu bölüm @turkuazz @xemrexxx @mrt-06
çocuk haklı ayolll başından beridir böyleydi sonra clarke için değişti ne oldu clarke onları ölüme mahkum etti sonra çekip gitti bellamyın yaptıkları hep boşa gitti bellamy yeniden kötü olup clarkelere haddini bildirmesi güzel oldu
aa yalnız bellamıyın bir planı olup oyunyaptığı ihtimalide çok yüksek çünkü zenci kadının ölmesine izin vermedi o ayrıntıyıda unutmamak lazım ters köse olabilir
Ben o son kısmı anlamadım şimdi Clarke robotla mı halvet oldu?@Çiğdem- Allah belanı versinlexa öldü .ss neyse ki memeli bellamy yoktu bu bölüm keyifle izledik yapay zekanın dünyayı yok edişini ve dünyaya gelişini izledik
bilmem ki robot olsa canı yanmazdı herhalde raven yutunca acıyı unutmuştu3x7
Uzayı özlemişiz. Olayların başlangıcını ne zaman anlatacaklar diyordum, sonunda akıllarına geldi. Yer yer duygusal bir bölüm izledik.
Lexa'ya veda ettik, üzüldüm açıkcası son zamanlarda Clarke&Lexa'yı destekliyordum.
8/10
Ben o son kısmı anlamadım şimdi Clarke robotla mı halvet oldu?
3x7
Uzayı özlemişiz. Olayların başlangıcını ne zaman anlatacaklar diyordum, sonunda akıllarına geldi. Yer yer duygusal bir bölüm izledik.
Lexa'ya veda ettik, üzüldüm açıkcası son zamanlarda Clarke&Lexa'yı destekliyordum.
8/10
Ben o son kısmı anlamadım şimdi Clarke robotla mı halvet oldu?
7.bölüm aaa öncelikle belammıysız bölümmü olur ayol kınıyorum senaristleri@Çiğdem- Allah belanı versinlexa öldü .ss neyse ki memeli bellamy yoktu bu bölüm keyifle izledik yapay zekanın dünyayı yok edişini ve dünyaya gelişini izledik
al sana murphy yok sana bellamy
Çiko buna sevinmemen gerekiyordu.