CW The 100 - 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kadınıda gönderinler arktakı büyük insanlara marcus genclere bellamy lidelrik yapsın marcus ve bellamy yeter bence :A:A:A
çüş parlak aşkına senin:F bu arada dizi düşmüş @destere türü finn i görüp fantezi yapamayınca diziyi bırakmış galiba:F

2x1, 2x2, 2x3, 2x4

2. sezona geçtim yine bozulmadan aynı tempoyla bölümler ilerliyor..

Finn'e iyice gıcık oldum bir havalara girdi, ne zaman ölecek bu ya. :F Dağdaki bölge benzer konu TWD'de işlendi demek ki TWD bu diziden esinlenmiş. :A

Oktavia da gruba dahil oldu zaten biliyordum bunu 2. sezon fotolarında görmüştüm... Başkanın Ark'tan kurtulmasına sevindim ama Ark'ı bu kadar çabuk bitirmemelilerdi orada ki konular da iyi gidiyordu.

Dizide o kadar çok grup, konu, adam var ki bu dizi en az 10 sezon sürer. :F Clarke akıllı kız ısrarla savaş verdi olayı çözdü bakalım annesine ne zaman kavuşacak.

Bu arada @Çiğdem- @Harunnn60 dizi tehlikede diyordunuz ama ortalaması The CW'nin 13 dizisi arasında 6. sırada yer alıyor ne iptali. :A http://tvseriesfinale.com/tv-show/cw-2014-15-season-ratings-34237/

@xemrexxx ne olur bu Finn ilerde ölecek de, çok gıcık oluyorum. :F

2x1, 2x2, 2x3, 2x4

2. sezona geçtim yine bozulmadan aynı tempoyla bölümler ilerliyor..

Finn'e iyice gıcık oldum bir havalara girdi, ne zaman ölecek bu ya. :F Dağdaki bölge benzer konu TWD'de işlendi demek ki TWD bu diziden esinlenmiş. :A

Oktavia da gruba dahil oldu zaten biliyordum bunu 2. sezon fotolarında görmüştüm... Başkanın Ark'tan kurtulmasına sevindim ama Ark'ı bu kadar çabuk bitirmemelilerdi orada ki konular da iyi gidiyordu.

Dizide o kadar çok grup, konu, adam var ki bu dizi en az 10 sezon sürer. :F Clarke akıllı kız ısrarla savaş verdi olayı çözdü bakalım annesine ne zaman kavuşacak.

Bu arada @Çiğdem- @Harunnn60 dizi tehlikede diyordunuz ama ortalaması The CW'nin 13 dizisi arasında 6. sırada yer alıyor ne iptali. :A http://tvseriesfinale.com/tv-show/cw-2014-15-season-ratings-34237/

@xemrexxx ne olur bu Finn ilerde ölecek de, çok gıcık oluyorum. :F
6.sırada da altındaki 4 dizi iptal edilmiş :F
son cümledeki amacına yakınsın :F

6.sırada da altındaki 4 dizi iptal edilmiş :F
son cümledeki amacına yakınsın :F
Reing 0.39 ile devam onayı almış yanlız. O onların da altında. Ayrıca Jane The Virgin de daha düşük olmasına rağmen onay almış. :A Hem bu dizinin masrafı da yok bir ormanda çekiyorlar daha uzay sahnesi de kalmadı. :F

Valla mı? Hadi inşallah, Clarke daha 2. bölüm bunla yattı az sabretse Bellamy Clarke'a aşık oluyor gibi onla çıkardı. :F Sonuçta Bellamy boru değil. :A

Reing 0.39 ile devam onayı almış yanlız. O onların da altında. Ayrıca Jane The Virgin de daha düşük olmasına rağmen onay almış. :A Hem bu dizinin masrafı da yok bir ormanda çekiyorlar daha uzay sahnesi de kalmadı. :F

Valla mı? Hadi inşallah, Clarke daha 2. bölüm bunla yattı az sabretse Bellamy Clarke'a aşık oluyor gibi onla çıkardı. :F Sonuçta Bellamy boru değil. :A
bellamy @Çiğdem- inki be sana noliyi :F octavia da bnmki başkalarına göz koy :F
jane the virgin prestijli 1-2 ödül aldı diye devam ediyor kolay değil kırk yılda bir oluyor cw dizisine prestijli ödül verilmesi :D

bellamy @Çiğdem- inki be sana noliyi :F octavia da bnmki başkalarına göz koy :F
jane the virgin prestijli 1-2 ödül aldı diye devam ediyor kolay değil kırk yılda bir oluyor cw dizisine prestijli ödül verilmesi :D
Ne senin ki be, ilk sezon yorum konusunda Bellamy için @Çiğdem- ile kavga etmişsiin. :F

Bana fark etmez Clarke da çok güzel. :love1: Çinli oğlan da @destere'nin mi? :F

Reing ne iş peki zaar kanalın sahibi seviyor diye bitirmiyorlar. :F

Ne senin ki be, ilk sezon yorum konusunda Bellamy için @Çiğdem- ile kavga etmişsiin. :F

Bana fark etmez Clarke da çok güzel. :love1: Çinli oğlan da @destere'nin mi? :F

Reing ne iş peki zaar kanalın sahibi seviyor diye bitirmiyorlar. :F
reign sarayda çekiliyor pek masrafı yok hatta saray bile değil şato :F o dizi cw dizilerinin içinde ergen olmayan başrole sahip tek dizi :D vahide teyzem kılıklı kraliçe catherine teyzem var diziyi sürüklüyor normaldir reytingi cw kitlesi alışık değil :F

14.bölümü izledim bende cnm aaa 15bölümle sezon finalimi bu dizi diğer cw dizileri gibi 22 bölüm falan sürmüyormuydu yaaa (b)(b)(b)
o kadının clarkeye aşık olduğu çok belliydi ayy bir diziyede escinseli karıştırmasınlar gerçekten saçlarımı yolucam cnm:F:F:F
her izlediğim dizide erkekler birbiriyle kadınlar birbiriyle aşk ilşki yaşıyor ayoll bu amerikanlar neden kadın erkek eşleşmesi yapmıyor yasakmı acaba:F:F
bellamy yine harikaydı bölümün yıldızı oldu herzamankı gibi
clarkeler boş boş konusurken bellamy icraat yapıyor :love1::love1::love1:
@xemrexxx şu eski ark başkanı murpy ışık kenti falan ayy bende ona düşüp bayılıcam onların ne yaptığıyla ilgilenen varımı acaba izleyicilerden
tamamen geçiyorum onların sahnelerini bakmıyorum bile:F:F:F
2x14 ü izledim şok oldum @Çiğdem- in kara büyüleri işe yaramışş gibi ay bayılacağım :(
lexa clarke ı öptü.ss ama lexa marcusu clarke bellamy i alıp çiğdemi çatlatacaklardı .ss neyse bellamy clarke ı normal ayarlarına döndürtür.
thelonouis ve gittiğ iyer 3.sezonun konusu olacak gibi mount weeatherın işi bitiyi asit sisi de gitti
raven parlağı yardıma diye çağırdı üstüne atıldı güreş tuttular iyi etti canım benim :bhr:
octavia ve indra savaştan sonra netcekler bakalım

@destere @cookies
Google'de gördüğüm foto doğruymuş demek Clarke&Lexa ne alaka ya. 😱 :S

Anaa diziyi izleyen baya kişi varmış bende ilk 8 bölüm falan izledim. 2.sezon daha güzel diyorlar doğrumu acep?

ayoll sen 14.bölümü izledindemi yorumlara bakıyorsun :F:F:F

aşk yaşıyorlar cnm clarkeyi o kadın kapmıştı @xemrexxx ve sende avcuğunuzu yalayın artık :F:F:F
İzlemedim Google'da görünce fan yapımı falandır sandım gerçek mi diye sizin yorumlarınıza bakayım dedim. 🙂

Off Bellamy ve Clarke olmalıydı....

2x5, 2x6, 2x7, 2x8, 2x9, 2x10, 2x11, 2x12, 2x13

3 günde 9 bölüm izledim geceleri güzel gidiyor, dizide bir dk durağan sahne olmuyor her anı mı heyecanlı olur ya ölümler, patlamalar, kaçırılmalar, silah çekmeler ne ararsam var. :F Umarım 3. sezonda yükselir de iptal olmaz. :( Dizi The Walking Dead mantığında ilerliyor hayatta kalma ve daha iyi kalacak yer bulma, mesela bu ışık şehri olayı çok gizemli bakalım bu kadar çölü geçip varacaklar mı. :A

Dağ adamlarını da bir türlü yenemediler bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Clarke sanki karakterine uygun davranmıyor bu son bölümlerde füzeyi ne yapıp edip söylemesi lazımdı neticede Oktavia onun sorumluluğunda hatta Oktavia'yı geçtim annesi orada...

Finn'den de kurtulduk iyi oldu yalnız Anya'nın ölümüne üzüldüm. :(

Ya ben dağ adamlarının başını hangi filmden tanıyorum yüzü ne kadar tanıdık geliyor. (Yaşlı adamın oğlu) :bilmem:

Tüm bölümlere 9 puan veriyorum. :A

2x14 2x15

Anam heyecana gel kalbim sıkıştı. :F Lexa yüzyılın kazığını attı...

Sezon finali fragmanı da bomba hemen izleyeyim. Işık şehrini herhalde 3. sezon gösterecekler..

2x16 (Sezon Finali)

Ay ben sonunu anlamadım kafam basmadı. :F Biriniz bana oranın ne olduğunu anlatabilir mi? @Çiğdem- @xemrexxx

Bir o füze o saraya nasıl geldi, iki o kadın kimdi ve Tol'un geleceğini nerden biliyordu, üç hediye falan dedi dört o kadın nasıl o halde hiç bir şey anlamadım sonunda. :F O gözlemci kulesi neydi. :bilmem:

Clarke nereye gidecek acaba gereksiz gurur yapıyor.... Bekle şimdi Ocak mı Şubat mı artık neyse. Bu dizi The Flash'tan bile heyecanlı birde bu son 2 bölümü muazzamdı ama reytingleri düşmüş aksine. 😡 Hele bir iptal edilsin Beyaz Saray'ı bombalamazsam ne olayım. :A

2x16 (Sezon Finali)

Ay ben sonunu anlamadım kafam basmadı. :F Biriniz bana oranın ne olduğunu anlatabilir mi? @Çiğdem- @xemrexxx

Bir o füze o saraya nasıl geldi, iki o kadın kimdi ve Tol'un geleceğini nerden biliyordu, üç hediye falan dedi dört o kadın nasıl o halde hiç bir şey anlamadım sonunda. :F O gözlemci kulesi neydi. :bilmem:

Clarke nereye gidecek acaba gereksiz gurur yapıyor.... Bekle şimdi Ocak mı Şubat mı artık neyse. Bu dizi The Flash'tan bile heyecanlı birde bu son 2 bölümü muazzamdı ama reytingleri düşmüş aksine. 😡 Hele bir iptal edilsin Beyaz Saray'ı bombalamazsam ne olayım. :A
ayy @xemrexxx anlatsın cnm şimdi hiç kafa yoramıcam :F
sezon finali reytingi 0,5 tende aşşağğıdaydı galiba eğer 3.sezon önceden onaylanmasaydı dizi sezon finali reytingiyle iptal olurdu ama cw diziyi akıştan alarak o ihtimalide düşünüyor galiba sen iptal haberlerinede kendini hazırla bence cnm :F:F:F

sezon finali reytingi 0,5 tende aşşağğıdaydı galiba eğer 3.sezon önceden onaylanmasaydı dizi sezon finali reytingiyle iptal olurdu ama cw diziyi akıştan alarak o ihtimalide düşünüyor galiba sen iptal haberlerinede kendini hazırla bence cnm :F:F:F
ayol ben hatırlıyom mu ne olduğunu :F

ayol ben hatırlıyom mu ne olduğunu :F
Yahu siz nasıl insanlarsınız Clarke ile Finn'in yattığı sahneyi saniyesi saniyesine hatırlıyorsunuz da, Laxe ile Clarke'nın öpüştüğü sahneyi adınız gibi hatırlıyorsunuz da sezon finalinin sonunu mu hatırlamıyorsunuz. :F

Daha Clarke ile Bellamy yatmadan bu dizi bitemez bu kadar uyumlu çift yok. :love1: Bu dizi çok heyecanlı neden düşük gerçekten anlayamadım... :(