izledim bende cnm 🙂🙂🙂bölümü izledim @Çiğdem- izleyince kahrolacak mahvolacak üzüntüden yataklara düşecek inşallah
bellamy mount weathera girdi ama hasat olarak girdi kanını emecekler totoşun
octaviacığım çok kötü dövüşştü dayak yedi ama hepsi numaraymış kızcağız yerlilerin arasına sızmak için yapmış maşallah hem güzel hem akıllı
lincoln bellamyi içeri sokabilmek için biçici oldu tekrar
clarke velider kız paounayı alt eetti gibi bakalım mount weathera karşı napcaklar
hhhh fin öldükten sonra harika 2 bölüm izledik reytinglerde artış yaşadık bellamy e hiçbirşey olmayacak o kurtulucak tabikide
octavia ayy oyun falan beni ilgilendirmiyor dayak yemesi çok hoşuma gitti hahaha çokk zevk aldım kendim yolmuş gibi hissettim o cadolozun saçını normalde kadınlara el kalkmasına kzıarım ama bu hosuma gitti
aaa o goril king kong bildiğin cnm hahahah king kongu konuk oyuncu olarak almışlar diziye hemen haberini açmak lazım hahaha
octavia ayy oyun falan beni ilgilendirmiyor dayak yemesi çok hoşuma gitti hahaha çokk zevk aldım kendim yolmuş gibi hissettim o cadolozun saçını normalde kadınlara el kalkmasına kzıarım ama bu hosuma gitti
aaa o goril king kong bildiğin cnm hahahah king kongu konuk oyuncu olarak almışlar diziye hemen haberini açmak lazım hahaha