her türlü sana hitap ediyi finn merak etmefin kız olanmı ? fin dediğiniz kızmı oğlanmı onu bilsem devamı kolay gelecek
spoiler içini okudum orda öyle yazmışsın ? bende hata yok
her türlü sana hitap ediyi finn merak etmefin kız olanmı ? fin dediğiniz kızmı oğlanmı onu bilsem devamı kolay gelecek
spoiler içini okudum orda öyle yazmışsın ? bende hata yok
@Çiğdem- e sormak şart oldu sen kız diyorsan kesin gül ağa tarzı bişeydirher türlü sana hitap ediyi finn merak etme
@Çiğdem- e sormak şart oldu sen kız diyorsan kesin gül ağa tarzı bişeydir
iştee finnher türlü sana hitap ediyi finn merak etme
iştee finn
diyorum hep destere totoşş diye
hahahha öldüm gülmekten yaaa fiine bile gideri var diyor hahahdiyorum hep destere totoşş diye
6.bölümü izledim sonunda güzel bir bölüm @xemrexxx @Forumdash2x6 yı izledim kız @Çiğdem- senin bellamy iyice yumoş oldu oh olsun sana
bellamy ve octavia lincoln ı buldu ama değişmiş halini buldu o zaman biçiçileri mount weatherdakiler mi yapiyi şimdi 😱
dağdaki başkanla oğlunun arası açıldı oğlu totoş biri belli ki
jasperın gönüllü olma hamlesiyle weatherdakiler zaman kazandı bakalım clarke zamanında yetişecek mi
thelonious totoşluk yaptı bedelini ödedi kane sağlam kaldı ötekini benzettiler 2 günleri var arktakiler savaş için
point: 8.2
illa senin parlaklar sevişsin isityorsun yani6.bölümü izledim sonunda güzel bir bölüm @xemrexxx @Forumdash
bu sezon bir tuhaflık var yaa ilk sezonun piskopat katilleri murpy ve bellamw ikiside bu sezon iyilik meleği kesilmişler bu bölümü çok beğendim ama ark braz arka plandaydı bellamw ve diğerleri ön pilanda olunca bölüm çok hoşş oluyor
rincoln süpernaturaldakı canavarlar gibi olmus herkesi yiyor aa😱😱😱
kane ye b,rşey olmaz umarım o adam bellamw ın büyümüş halı vlla diziye çok katkı sağlıyor finn v onun büyümüş halı olan thelonious ayy o ikiside bir an önce gebersinler bellamw ve kane nin önünü kesiyorlar fin ve thelonios
@destere @Harunnn60 @Nisa görüyon mu kıskançlığı7.bölümü izledim @Forumdash @xemrexxx
dizi başlarda kötü başlamıştı 2.sezona ama son 3 bölümdür toparladılar
ayy by clarke ve annesine sinir oluyorum ayy ne çok lider meraklısı bunlar ana kız öyle yaa finn haftaya olan bölümde ölür umarım en azından birinden kurtulmuş oluruz bu arada jasper sahnelerinin tamamını atladım ve hiç izlemedim
rilconda ölmeliydi bence çok sıktı ayoll koca dizide saece bellamw ve kane bu ikisini seviyorum bunlar harici herkes geberip gitsin ebnce bellamw ve kane yeter bana
Kız güzelmiş çiğdem kesin bu kızı sevmemistir@destere @Harunnn60 @Nisa görüyon mu kıskançlığı
şimdi nedenlerine bir bakalım
spoideki masun kızcağız lincolun ı sevdi iki halk arasında ilk defa ak yaşandı diy çatlıyon dimi ondan parlak lincoln bile ölsün diyon
jasper ve sahnelerine gelirsek ileride konu onları kurtarmaya yönelecek o yüzden gereksiz değil tabi jasper cılız-kassız diye hemen at zaten monty üstüne bir çinli onu hiç sevmiyondur ırkçı şey pis
clarke ile anası olmasa bu dizi olmaz bir kere zor anlarda hep onlar kurtarıyor diziyi bu bölüm de bak arktakileri kurtardılar grounderslarla barış sağladılar kadın başlarına çatla da patla sen daha anneenle babanı barıştıramazsın
finn konusuna gelirsek onu da istememe nedenin belli destere geçen haftalarda göz koymuştu çocuğa destere karşısında şansın olmadığını biliyon tabi
kendini keser de bu kızı sevmezKız güzelmiş çiğdem kesin bu kızı sevmemistir
@destere @Harunnn60 @Nisa görüyon mu kıskançlığı
spoideki masun kızcağız lincolun ı sevdi iki halk arasında ilk defa ak yaşandı diy çatlıyon dimi ondan parlak lincoln bile ölsün diyon
jasper ve sahnelerine gelirsek ileride konu onları kurtarmaya yönelecek o yüzden gereksiz değil tabi jasper cılız-kassız diye hemen at zaten monty üstüne bir çinli onu hiç sevmiyondur ırkçı şey pis
clarke ile anası olmasa bu dizi olmaz bir kere zor anlarda hep onlar kurtarıyor diziyi bu bölüm de bak arktakileri kurtardılar grounderslarla barış sağladılar kadın başlarına çatla da patla sen daha anneenle babanı barıştıramazsın
finn konusuna gelirsek onu da istememe nedenin belli destere geçen haftalarda göz koymuştu çocuğa destere karşısında şansın olmadığını biliyon tabi
emreeee her dediğine tamamda ayyy jasper tek başına olan sahnelerde hiçç çekilmiyor ne yanı jasperimi izleyecez benim içinde iyi oluyor gerçi jasper sahnelerini atladığım için diziyi braz daha erken bitiriyorum zamanım kıymetli benim@destere @Harunnn60 @Nisa görüyon mu kıskançlığı
jasper kaslı bişi olsa ayıla bayıla izleersin ama hele cıbıldak gezse gözlerin yapışır ekranaemreeee her dediğine tamamda ayyy jasper tek başına olan sahnelerde hiçç çekilmiyor ne yanı jasperimi izleyecez benim içinde iyi oluyor gerçi jasper sahnelerini atladığım için diziyi braz daha erken bitiriyorum zamanım kıymetli benim
marco poloyu izle bunları boşver marco haşhaş içiyordu bu bölüm ondan sonra bir görsen marco yu resmen 100 cıbıl cariyeyle uzun eşek oynadı
8.bölümü izledim bende @xemrexxx @Forumdash