işte budur
yeteneğini görmem lazımki değerlendireyim
bence geleceği parlak bi sanatçı önü açık ) önü açık şeyleri yani sanatçıları severim
işte budur
kıskançlıktan çatlıyon yani neyse clarke senin bellamy nin totosuna tekmeyi bassın da gör senbu dizide hiç güzel kız yok bence hepsi birbirinden tipsiz
oktavia ya laf yok bir görüşte anladım ki dizinin herşeyibu dizide hiç güzel kız yok bence hepsi birbirinden tipsiz
@Forumdash ın ergen starları kızın peşinde misal şuişte budur
yeteneğini görmem lazımki değerlendireyim
bence geleceği parlak bi sanatçı önü açık ) önü açık şeyleri yani sanatçıları severim
hayret bu sefer doğru anlamışsın şaşkınımoktavia ya laf yok bir görüşte anladım ki dizinin herşeyi
bence sen diziye başla ))kızın peşi güzel imkanım olsa bende peşe bakarım
@destere seni döverdi onun peşi içinHerkesler onun peşinde TR'de olacaktı ki ordaki kurtcuk değil ben olacaktim
yok almıyayım her sene saçma bir dizi kontenjanım var onuda bu sene Z. nation da kullanıyorum @Çiğdem- de z. nation izliyorda ondaki saçma dizi kontenjanı sanırım 20 civarıbence sen diziye başla ))
bak octavia a nation biri z nationda takılırsan öyle olur tabiyok almıyayım her sene saçma bir dizi kontenjanım var onuda bu sene Z. nation da kullanıyorum @Çiğdem- de z. nation izliyorda ondaki saçma dizi kontenjanı sanırım 20 civarı
Bu bölümde ben uyudum resmen Normalde 2 kere bi diziyi izlemem ama sardırarakta olsa izleyecem2x2 yyi izledim
bölüm sonunda clarke
ne sakladıklarını buldu, anya yı da buldu haftaya konyayı da bulur
@Çiğdem- in parlağı bellamy
o hain totoşu yanına almakla hata etti bence
@destere @Forumdash ın avatarındaki kız
kimin elinde kaldı bilmiyiz , grounders dan sevgilisini kurtariyidi ki yeni birileri geldi kızı bayılttılar
raven a üzüldüm hem çiğdemin kem gözü
hem akıllı hem güzel hem seksi kızcağız kötürüm kalacak gibi
parlaklar ön plana çıkamıyor diye 2.sezon olmamış diyi@Forumdash @Mr.At @xemrexxx
yorumuma geçmeden şunu söylemek istiyorum 2.sezon olmamış gibi görünüyor 2.bölümden erken belkı bu görüşüm ama öyle görünüyor 🙂🙂🙂
ilk 2 bölümü hiç beğenmedim clarke sahneleri çok canımı sıkıyor
ayrıc arkın dünyaya gelmesi çok kötü oldu bellamy ön pilana çıkamıyor ark yüzünden ordakı çocukalr artık ön pilanda olamıyor en önemliside belammy ilk sezon çok güzeldi ama 2.sezon beni heyecanlandıran birşey olmadı rilcoln ve octavia sahneleri çok canımı sıakrken clarke sahnelerine ölüyorum resmen bellamyde ark yüzünden ön pilanda değil yanı nerden baksam güzeldi diyecek birşey bulamıyorum ilk 2 bölüm için söylüyorum tabikide umarım dizi düzelir 🙂🙂🙂
henüz izlemedim bugün arrow izlemiştim2x3 ü izledim
octavia cığım ayrı yöne gidiyor @destere @Forumdash ın avatarındaki kızdan bahsediyim ilgini çeker şşimdi
ne güzel öldürdü adamları<3 lincoln ı da dünyalıların eline düştü oradan yeni bir marifetlerini göriciz
clarke ve anya
kurtuldular iş birlikleri güzeldi ama yine savaşıyorlar
inşallah @Çiğdem- in
parlak oğlanları finn ve bellamy birbirine düşecek finn murphy nin akıllarını dinliyi
abby teyze önce üzdü sonra sevindirdi
işkence yapıldığı sahne kötüydü ama sonunda şansölye oldu
bölümün tek olumsuz yanı raven yoktu .ss
dizi tırt olsada oktavia yı ayrı değerlendirmek şar2x3 ü izledim
octavia cığım ayrı yöne gidiyor @destere @Forumdash ın avatarındaki kızdan bahsediyim ilgini çeker şşimdi
ne güzel öldürdü adamları<3 lincoln ı da dünyalıların eline düştü oradan yeni bir marifetlerini göriciz
clarke ve anya
kurtuldular iş birlikleri güzeldi ama yine savaşıyorlar
inşallah @Çiğdem- in
parlak oğlanları finn ve bellamy birbirine düşecek finn murphy nin akıllarını dinliyi
abby teyze önce üzdü sonra sevindirdi
işkence yapıldığı sahne kötüydü ama sonunda şansölye oldu
bölümün tek olumsuz yanı raven yoktu .ss
tırt senin sfu ndurdizi tırt olsada oktavia yı ayrı değerlendirmek şar
kimse izlemiyor the 100 ü kaldırılacaklar listesinde son bölüm 0.01 lik reyting artışı yaşamış sanki fokunda bocuk bulmuş gibi sevinçten kendi baskülünü avuçlayıp geziyorsun ) görende kaliteli dizi izliyor zannedertırt senin sfu ndur
sen izliyorsan totoş efsanedir o parlakalr birbirine şey ediyordurkimse izlemiyor the 100 ü kaldırılacaklar listesinde son bölüm 0.01 lik reyting artışı yaşamış sanki fokunda bocuk bulmuş gibi sevinçten kendi baskülünü avuçlayıp geziyorsun ) görende kaliteli dizi izliyor zanneder
bahsettiğin sfu efsaneler arasında ...
M C Hall arada bir öyle pis işler yapıyor ama dizinin konusu o kadar güzelki arada kaynıyor o sahnelersen izliyorsan totoş efsanedir o parlakalr birbirine şey ediyordur