octavia ve linclondan sonra 3.sırada kendisiFinn 'i çıkarsalar diziden @xemrexxx ve kitlesi bırakır diziyi
octavia ve linclondan sonra 3.sırada kendisiFinn 'i çıkarsalar diziden @xemrexxx ve kitlesi bırakır diziyi
Bak yaa nasıl da koruyor gördün mü @Çiğdem- Finn 'in kitlesi çok sessiz böyleoctavia ve linclondan sonra 3.sırada kendisi
3.sırada filan diyon daaa Hadi hadi fancıklığını kabul et yada sessizliğini korunesini koruyacağım
bu dizi bnm için olmazsa olmaz değil3.sırada filan diyon daaa Hadi hadi fancıklığını kabul et yada sessizliğini koru
bu dizi bnm için olmazsa olmaz değil
ayyy tamamda emre finin neresini koruyor yanı finii ne yapıcak emre acaba hahah3.sırada filan diyon daaa Hadi hadi fancıklığını kabul et yada sessizliğini koru
için fesat .ss seni babana söylicem dövsün seniayyy tamamda emre finin neresini koruyor yanı finii ne yapıcak emre acaba hahah
O bulur yapacak bişeyler Sinsi şey ne de olsaayyy tamamda emre finin neresini koruyor yanı finii ne yapıcak emre acaba hahah
hahahaha ne yapayım yanı ben insanların kendi cinsini okadar korumasını anlayamıyorum hemen aklıma başka şeyler geliyoriçin fesat .ss seni babana söylicem dövsün seni
aaa ne var bunda sen de ayşen gruda yı koruyonhahahaha ne yapayım yanı ben insanların kendi cinsini okadar korumasını anlayamıyorum hemen aklıma başka şeyler geliyor
hahahaha tamam kendi cinsini koruyacaksan illa sana bellamy verelim cnm onu koruaaa ne var bunda sen de ayşen gruda yı koruyon
onu ne korucam be iyice yumuşadı bu sezon topik bir şey olduhahahaha tamam kendi cinsini koruyacaksan illa sana bellamy verelim cnm onu koru
oh olsun sana yakında bellamy totoş da olur linclolnla sevgili olurlar5.bölümü izledim @Forumdash @xemrexxx
offf bu finn ne yapmaya çalısıyor senaristler ilk sezon ballamy sevdiğimiz özellikleri fine koymus sevelim diye ma fini gebertmek istiyorum ben 2.sezonun içine eden bir karekter bu fiin clarke ve annesinide sevmiyorum ikiside herşeye burnunu sokuyor nedir bu lider olma sevdası bu anne kızda clarke bellamyın liderliğine karışıyordu söz dinlemiyordu anneside o yakalanan arktakı adamın liderliğine karısıp söz dinlemiyor bu anne kıza bu lider olma sevdası nedir böyle
belamy niye fine koymuş ben o kısmı anlamadım ? ama bana ne sanki diziyle ilgilendiğimmi var ?5.bölümü izledim @Forumdash @xemrexxx
offf bu finn ne yapmaya çalısıyor senaristler ilk sezon ballamy sevdiğimiz özellikleri fine koymus sevelim diye ma fini gebertmek istiyorum ben 2.sezonun içine eden bir karekter bu fiin clarke ve annesinide sevmiyorum ikiside herşeye burnunu sokuyor nedir bu lider olma sevdası bu anne kızda clarke bellamyın liderliğine karışıyordu söz dinlemiyordu anneside o yakalanan arktakı adamın liderliğine karısıp söz dinlemiyor bu anne kıza bu lider olma sevdası nedir böyle
hahahahahah hayırrr yaaa o anlamda koymuş demiyorumbelamy niye fine koymuş ben o kısmı anlamadım ? ama bana ne sanki diziyle ilgilendiğimmi var ?
desterenin hayallerini yıkma yav bellamy finn e şey edecek sonra @destere gelecek ortadan girecek aralarına mutlu mesut yaşıcaklarhahahahahah hayırrr yaaa o anlamda koymuş demiyorum
bellamy denilen bir çocuğun ilk sezondakı karkter özellikelrini 2.sezon fin denen bir çocuğa koymuslar diyorum karakterlerini değiştirmişler diye ama sen neresinden anlamışsın konuyu
fin kız olanmı ? fin dediğiniz kızmı oğlanmı onu bilsem devamı kolay gelecekdesterenin hayallerini yıkma yav bellamy finn e şey edecek sonra @destere gelecek ortadan girecek aralarına mutlu mesut yaşıcaklar
spoiler içini okudum orda öyle yazmışsın ? bende hata yokhahahahahah hayırrr yaaa o anlamda koymuş demiyorum
bellamy denilen bir çocuğun ilk sezondakı karkter özellikelrini 2.sezon fin denen bir çocuğa koymuslar diyorum karakterlerini değiştirmişler diye ama sen neresinden anlamışsın konuyu