aynaya bak ve ağla diyorum sadceayyy evet öylee bir itirazınmı varrr canikom
aynaya bak ve ağla diyorum sadceayyy evet öylee bir itirazınmı varrr canikom
zaten biz tipine bakmıyoruzki kızın )ayy neyi güzel bee tipiz bence
@Çiğdem- in büyüleri işte octaviaya işlememiş clarkeye işlmişoktavia çok güzek bir poz vermiş burda oktavia yı daha bir sevdim sanki clarke ı çamura bulamışlar fazla yıpratmışlar oysa o da güzeldi daha ilk bölümlerde
clarke ın annesi uzay mekiğinde etkili ve yetkili biriydi (anneside fena değildi bu arada ) kızın genlerinde liderlik var lider dediğinde beynini aşırı kullandığı içinde çabuk yıpranır octavia ise genelde zor durumda kalınca arkasını kullanıyor arkasını kullandığı için yıpranma yüzde değil arkada olur onuda göremeyiz kamera açısından )@Çiğdem- in büyüleri işte octaviaya işlememiş clarkeye işlmiş
sevinçten bir tarafınıza kına yakın sonunda sezon finaliyle bir ergenik diziden kurtulmuşsunuzsezon finalini izledim @Çiğdem- son sahnelerde çatlici [HASHTAG]#bellarke[/HASHTAG] geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 43754
clarke ve bellamy el ele verip tüm mount weatherı öldürdü .kaçan totoş başkan cageyi de lincoln yolda halletti yanlız emersona noldu göremedik radyasyon başlayınca komuta odasını patlatamadan kaçtı
clarke arkı terketti kendi yolunu bulmaya çalışacak umarım kötü yola düşer biz de i,zleriz
lincoln vee ocatavia kavuştu bol bol güreş sahnesi bekliyoruz ikisinden
bellamy yine el el üstünde el şey üstünde kaldı clarkeyi elde edemedi ama yaklaştı
ravencığıma ve abby e iliklerini almak için matkap soktular ikisi de atlattı ama
jaspera üzüldüm maya da öldü herkesle birlikte jasperın mayanın ölüsünün bulduğu sahne duygulandırdı
jaha ışıklar şehrini bulucam diye g.te geldi dsek yeridir robot karının birini buldu yeni kötümüz bu olacak gibi.murphy de vadedilmiş toprak derkene şok oldu bakalım murphy ile jahanın macerası nolacak 3.szon
@destere @cookies
seneye geri dönüyor sen kına yak esas nys ilk 2 sezon çiğdemin süperportakalı,oklu totoşu,vampirli günleri dizileri gibi 20+ bölüm olmadı böyledevam etsin 15-16 bölüm idealsevinçten bir tarafınıza kına yakın sonunda sezon finaliyle bir ergenik diziden kurtulmuşsunuz
aslında en ideali böyle dizilerin iptal edilmesi ama işte dediğimiz olmuyorseneye geri dönüyor sen kına yak esas nys ilk 2 sezon çiğdemin süperportakalı,oklu totoşu,vampirli günleri dizileri gibi 20+ bölüm olmadı böyledevam etsin 15-16 bölüm ideal
çok beklersin sn gothamını kurtarmaya bak ))aslında en ideali böyle dizilerin iptal edilmesi ama işte dediğimiz olmuyor
gothamımı kurtardım ikinci sezon onayını çoktan aldı ) sırada senin ihtiyar abe var abe inide kurtarsak muhteşem olacak )çok beklersin sn gothamını kurtarmaya bak ))
dizide iki güzel şey var zaten octavia ve clarke gerisi çöp bu videonunda en güzel kısımlarını onlar oluşturuyor
16.bölüm sezon finalini izledim bende 🙂🙂🙂sezon finalini izledim @Çiğdem- son sahnelerde çatlici [HASHTAG]#bellarke[/HASHTAG] geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 43754
clarke ve bellamy el ele verip tüm mount weatherı öldürdü .kaçan totoş başkan cageyi de lincoln yolda halletti yanlız emersona noldu göremedik radyasyon başlayınca komuta odasını patlatamadan kaçtı
clarke arkı terketti kendi yolunu bulmaya çalışacak umarım kötü yola düşer biz de i,zleriz
lincoln vee ocatavia kavuştu bol bol güreş sahnesi bekliyoruz ikisinden
bellamy yine el el üstünde el şey üstünde kaldı clarkeyi elde edemedi ama yaklaştı
ravencığıma ve abby e iliklerini almak için matkap soktular ikisi de atlattı ama
jaspera üzüldüm maya da öldü herkesle birlikte jasperın mayanın ölüsünün bulduğu sahne duygulandırdı
jaha ışıklar şehrini bulucam diye g.te geldi dsek yeridir robot karının birini buldu yeni kötümüz bu olacak gibi.murphy de vadedilmiş toprak derkene şok oldu bakalım murphy ile jahanın macerası nolacak 3.szon
@destere @cookies
aaa laflara bak ayol clarke ile bellamy birlikte kolu çekip radyasyonu salmadı mı16.bölüm sezon finalini izledim bende 🙂🙂🙂
finn hiç sevmememe rağmen haksızlık var finn masum inan öldürdü diye öldürdüler ayoll clarke önce kendi halkından bir çok kişinin ölümüne sebep oldu füzeden dolayı sonra bir çok masum çocuğu bu bölümde öldürdü finn den ne farkı kaldı bu kızın
ayrıca defolup gitsin @xemrexxx clarkeden bellamy kurtuldu sonunda şimdi bellamy diğer genc çocuklara liderlik yapıcak
3.sezon gerçekten jha murpy ışık kentinde geçicek gibi görünüyor ben onların sahnelerini hiç izlemiyordum 3. sezon çok sıkıcı olucak onlara ağırlık verilirse
clarke yokken bellmy liderlik yapıcak defolsun gitsinaaa laflara bak ayol clarke ile bellamy birlikte kolu çekip radyasyonu salmadı mı
ayrıca sevinme bellamy ile clarke eninde sonunda sevişici sen de çatlıcan [HASHTAG]#bellarke[/HASHTAG]
clarkeın anası vvar daha bellamy e sıra gelene kaclarke yokken bellmy liderlik yapıcak defolsun gitsin
ayrıca kolu çeken clarke cnm belayın eli clarkenin elinin üstünde kola teması yok
o kadınıda gönderinler arktakı büyük insanlara marcus genclere bellamy lidelrik yapsın marcus ve bellamy yeter benceclarkeın anası vvar daha bellamy e sıra gelene ka