Senin amacın ne oğlumBenim izlediğim diziler tutmuyor en iyisi hiç bulaşmamak![]()
Senin amacın ne oğlumBenim izlediğim diziler tutmuyor en iyisi hiç bulaşmamak![]()
Ne kardeşi la @Maskeli Fedai kendi kendine gelin güvey olmuşBenim tek kardeşim @Bully diyodun bak o da koydu kapının önüne hahahaha beter ol![]()
İnşallah bu laflarımın üstüne yine forumu terk etme kararı alır da nerde o günler
Yok lan ben özlerim onuİnşallah bu laflarımın üstüne yine forumu terk etme kararı alır da nerde o günler
Kaldı başımıza yine, gideceği yok ama insan bekliyor işte.(
)
zaten maskeli ile sttres atıyorsan bnmle stres atamazsın o melunla ortak özelliklerim olduğunu ima bile edersen seni yok ederim takasın yanına tatile gidersinYok lan ben özlerim onuGünün stresini kimle atacam yoksa @xemrexxx'le mi
Onla stres attıktan sonra karşılıklı cezalaşıyoruz bu yüzden benim stres topum olarak maskelinin kalmasını tercih ederim
![]()
Ortak özelliğin kralı var işte ikiniz de muhteşem yüzyıl fanboyusunuzzaten maskeli ile sttres atıyorsan bnmle stres atamazsın o melunla ortak özelliklerim olduğunu ima bile edersen seni yok ederim takasın yanına tatile gidersin![]()
ben hürremciyim o musticiOrtak özelliğin kralı var işte ikiniz de muhteşem yüzyıl fanboyusunuz![]()
Mustafa öldüğünde biz de üzüldük de bu @Maskeli Fedai'nin zevklerinden son derece rahatsızımben hürremciyim o musticinedense my de bile o ka cariye varken tuta tuta turabi gibi memeli oğlan olan mehmet günsuru tutmuş galiba semihten önce @Çiğdem- beyin ameliyatı yaptı buna
![]()
@destere bile çok direndi mustici olmamak için birkaç hafta 49 yaşındaki vahide teyzeyle ilgili fanteziler bile kurdu doğru yoldan şaşmadı ama neticedeMustafa öldüğünde biz de üzüldük de bu @Maskeli Fedai'nin zevklerinden son derece rahatsızımBana söylediği gacılardan bir tanesini bile sevemedim
Zevksizlikte @destere'den önde
![]()
Sen o Emre ile anca çatışırsınYok lan ben özlerim onuGünün stresini kimle atacam yoksa @xemrexxx'le mi
Onla stres attıktan sonra karşılıklı cezalaşıyoruz bu yüzden benim stres topum olarak maskelinin kalmasını tercih ederim
![]()
ayo ldestere çiğdeme bile kunçun kunçun ediyor düşün adam ne yokluk içinde
Benim tek kardeşim @Bully diyodun bak o da koydu kapının önüne hahahaha beter ol![]()
Bully bu ihaneti unutmayacağız
Kadroyu toplamaya başlayalım.
@Yiğitt @Bully @Doğu @ozmoturk @GunesinOglu @beyazsoy @MayısKralı @Süperman
İzledigimi hatırlamıyorum.
Kadroyu toplamaya başlayalım.
@Yiğitt @Bully @Doğu @ozmoturk @GunesinOglu @beyazsoy @MayısKralı @Süperman
Onun adı var..Bakıcam onun olduğu sahnelere ama bu dizi beni açmadı.![]()
Lan konuda en çok senin yorumun var.İzledigimi hatırlamıyorum.![]()