herkesin için olacak şeymi yaniben de onu diyom nesi var biz bişi göremiyoz![]()
herkesin için olacak şeymi yaniben de onu diyom nesi var biz bişi göremiyoz![]()
@Çiğdem- ayıların içine bal toplamaya gönderecek benceherkesin için olacak şeymi yaniama balayında nasıl olsa göreceğim herbişeyini
![]()
ayılar kutup ayısı olmadığı sürece sorun yok yanlarına giderim@Çiğdem- ayıların içine bal toplamaya gönderecek bence![]()
la adamların bamyası kırpılmasa dünyada cenneti yaşıyorlar diyecektim ama demiyorum malzemeyi kaybettikten sonra cenneti napsın
@Çiğdem- e bile mi? niye çiğdemin nesi var? alllaha şükür herbişeyi yerli yerinde ondan iyisini bulucam![]()
hahahha ayy konuş ağzının payını ver şu yer cücesinin @destereben de onu diyom nesi var biz bişi göremiyoz![]()
Biraz daha hızlan, ben seni çoktan geçip de bölümleri bitirdim bile.Dizi ilerledikçe içine çekiyor 3. bölüm harikaydıAyşenil Şamlıoğlu gerçeği var performansıyla ayakta izletir sahneyi o derece
Haciz borcunu gidermek için maceralara atıldılar keyifli bölüm oldu
Simay'da baya güldürdü bu bölümönce telefondaki mesajı okuyup okumama arasında gidip geldi
daha sonra hastaneye gitti T harfinin sahibini bulmaya o sırada Hakan'ın hastasının adıda Tuçe olunca o sandı
Hakan durumu öğrenince Tolga ile konuşturdu Simay'ı, Simay'ında durumu geçiştirmesi yine sesli güldürdü süper sahneydi
Ceyda yine çirkefleşti Sinan büyük iş ayarlamıştı haciz borcunu kapatmak için, kız gitti yemeklere ilaç döktü davetliler zehirlenmiş ama Ceyda bunları yaptıkça Pelin ile Sinan'ı dahada yakınlaştırıyorSinan Pelin'in önceden teklif ettiği parayı istemek zorunda kaldı evine gitti ama Tolga'nın beklenmedik müdalesi her şeyi batırdı bu seferde haklı ve çaresizce Ceyda'nın yanına gitti o sırada Bülent ile Pelin'de gitti ama bakalım nasıl çıkacaklar işin içinden
Yoğunum maalesef akşamları spora gidiyorum bugün gitmeyince izlim dedimBiraz daha hızlan, ben seni çoktan geçip de bölümleri bitirdim bile.![]()
Doğru yolu bulacağını biliyordum aferin.Biraz daha hızlan, ben seni çoktan geçip de bölümleri bitirdim bile.![]()
Hanım Köylü'den sıkılmasam yüzüne bakmazdım, ama kaderin cilvesi işte.Doğru yolu bulacağını biliyordum aferin.![]()
Ne de çabuk sıkılmış halbuki Hanım Köylü'yü överken Tatlı İntikam'a ne laflar ediyordun.Hanım Köylü'den sıkılmasam yüzüne bakmazdım, ama kaderin cilvesi işte.![]()
Büyük umutlarla başlamıştım, ama Güzel Köylü gibi olamadı maalesef. Tatlı İntikam'ı da sürekli övüp duruyorlardı, o yüzden merak ettim. Ama ilk 2 bölüm sıkıcı geçti, tam olarak 3'ten sonra açıldığını söylemem lazım.Ne de çabuk sıkılmış halbuki Hanım Köylü'yü överken Tatlı İntikam'a ne laflar ediyordun.
Yalnız sen sıkıldın dizi 5 reytinge çıktı keşke sıkılmasaymışın. ss
Ben daha son bölüme bakamadım ama bir yerden sonra tıkanacağı açık Tatlı İntikam'ın da.Büyük umutlarla başlamıştım, ama Güzel Köylü gibi olamadı maalesef. Tatlı İntikam'ı da sürekli övüp duruyorlardı, o yüzden merak ettim. Ama ilk 2 bölüm sıkıcı geçti, tam olarak 3'ten sonra açıldığını söylemem lazım.![]()
Sanırsın Game of Thrones izliyorsun, spoiler'ın ne önemi var ki? Sonuçta bir romantik komedi ve nelerin olacağı az çok belli.Ben daha son bölüme bakamadım ama bir yerden sonra tıkanacağı açık Tatlı İntikam'ın da.Şimdilik güzel gidiyor ama.
Pelin'le Sinan'ın yeniden aralarının bozulduğu spoilerını yedim son bölüme bakasım gelmiyor bu yüzden.![]()
hahah ayy furkanda yaşından büyük gösteriyor maşallah
ay nasıl da fanteziye geçtihahah ayy furkanda yaşından büyük gösteriyor maşallah![]()
Ne ara bu çocuk şey oldu böyle ya.
zaten kırgınlarda öldüğünde çikinella 3 gün yas tutmuştu memeler gitti diyeNe ara bu çocuk şey oldu böyle ya.Ben bunun Umutsuz ev kadınlarında ki halini biliyorum. Şimdi tam @Çiğdem- lik olmuş.
![]()
zaten kırgınlarda öldüğünde çikinella 3 gün yas tutmuştu memeler gitti diye![]()
Ne ara bu çocuk şey oldu böyle ya.Ben bunun Umutsuz ev kadınlarında ki halini biliyorum. Şimdi tam @Çiğdem- lik olmuş.
![]()