Maskeli Fedai
Favori Üye
Direk 7. bölümü izle işte sahne sahne olmaz.Büşra'nın olduğu sahnelere bakacağım oldu mu @Billy Kane![]()
Dünkü bölümün tekrarını izliyorum şu an.
Kadroyu toplamaya başlayalım.
@Yiğitt @Bully @Doğu @ozmoturk @GunesinOglu @beyazsoy @MayısKralı @Süperman
Kötü karakter heralde neyse bende 2. bölümden başlayayım ilk bölümü tekrarlarından hep denk gelmiştim karakterleri biliyorum.Dünkü bölümün tekrarını izliyorum şu an.Aşk başlıyor.
Senin Büşra da göründü Sinan'ın hayatında bir dönüm noktası olmuş kendisi daha fazla spoiler vermeyeyim![]()
Kanal D dizisi diye tanıtım yaptım o kadar normal yaniOnun adı var..
Lan konuda en çok senin yorumun var.![]()
Büşra'nın da mı hatrı yokKanal D dizisi diye tanıtım yaptım o kadar normal yani![]()
Görüldüyse hemen izlemem lazımDünkü bölümün tekrarını izliyorum şu an.Aşk başlıyor.
Senin Büşra da göründü Sinan'ın hayatında bir dönüm noktası olmuş kendisi daha fazla spoiler vermeyeyim![]()
İzlemezsen adam değilsinGörüldüyse hemen izlemem lazım![]()
Yok artık ergen dizisi)) küçük Dedikoducular hayranları izlesin artik))@beyazsoy diziyi sende izle artık![]()
büşra develi iki sahneden gözüktü ikisi de flashback ay gözün kör olmasın pis senarist.ss ay boşuna gitti 125 dk'm .ss
Demek ki Büşra Develi öyle bir oyuncu ki diziyle alakası olmayan iki kişiye bile bölüm izlettirmeyi başarmış.2. bölüm güzel ve klasik başladı. Klasikten kastım, Pelin ilk iş gününde geç kaldı ve ardından mutfağı birbirine kattı tipik romantik komedi sahneleri.
Necip'in rendevu sahnesi süperdi.
Pelin'in de arkadaşları tarafından yakalanma sahneside sesli güldürdü.Simay'da biraz çatlak gibi, Başak ile iyi ikili olmuşlar.
Hemende gitmiş Pelin'i annesine ispiyonladı.
İş çıkışı Sinan, Pelin'i evine getirdi iş planlaması yapmak için, o sıra Ceyda uyuzuda geldi neyseki geldiği gibide gitti.Pelin'in frambuazlı pasta sevmediğini unutmamış ve Pelin için burda uyumaya alışık diyerek darbe üstüne darbe yaptı Ceyda'ya.
Ceyda iyice uyuzlaştı pis yılan çirkef. .ss Pelin'in işten çıkması iyi oldu ama bunu o yılanın yanına bırakmayacaktır.
Son sahne baya olaylı geçti. Sinan ve Pelin tam yakınlaşırken Pelin'in babası mutfağı bastı Pelin'i zorla alıp dışarı çıkacakken Sinan korudu Pelin'i tam o sırada icra geldi işler karıştı.![]()
beste kökdemiri verelim büşrayı köseme alalım madem 5 dk bile gözükmeyecek kösemde gözüğkmesin en azından prestiji olan bir işte olur.ssDemek ki Büşra Develi öyle bir oyuncu ki diziyle alakası olmayan iki kişiye bile bölüm izlettirmeyi başarmış.![]()
Vayy sende mi izledin.Demek ki Büşra Develi öyle bir oyuncu ki diziyle alakası olmayan iki kişiye bile bölüm izlettirmeyi başarmış.![]()
Senin yorumunun üzerine @xemrexxx'i de gördüğüm için öyle dedim.Vayy sende mi izledin.![]()
Fazlasıyla eğlenceli buldum gerçi 2 bölüm izledim henüz ama yaz boyu iş yapar.Senin yorumunun üzerine @xemrexxx'i de gördüğüm için öyle dedim.
Aslında diziyi merak etmiyor değilim, ilk bölümü de izleyip fena bulmadım. Hanım Köylü de fazla bağlayamamışken takip edebilirim, ama hem fazla bölüm birikti, hem de romantik komediler 5-10 bölüm sonra klişelere saplandığı için bazılarından uzak durmaya çalışıyorum. Peki sen yeni başlayan biri olarak önerir misin?![]()
2. bölümde kaldım tamamlamak lazım, Büşracım'da gelmiş
Kadroyu toplamaya başlayalım.
@Yiğitt @Bully @Doğu @ozmoturk @GunesinOglu @beyazsoy @MayısKralı @Süperman
la adamların bamyası kırpılmasa dünyada cenneti yaşıyorlar diyecektim ama demiyorum malzemeyi kaybettikten sonra cenneti napsın
@Çiğdem- e bile mi? niye çiğdemin nesi var? alllaha şükür herbişeyi yerli yerinde ondan iyisini bulucamayo ldestere çiğdeme bile kunçun kunçun ediyor düşün adam ne yokluk içinde![]()
ben de onu diyom nesi var biz bişi göremiyozla adamların bamyası kırpılmasa dünyada cenneti yaşıyorlar diyecektim ama demiyorum malzemeyi kaybettikten sonra cenneti napsın
@Çiğdem- e bile mi? niye çiğdemin nesi var? alllaha şükür herbişeyi yerli yerinde ondan iyisini bulucam![]()