Kanal D Tatlı İntikam - Dizi Yorumları

İnşallah bu laflarımın üstüne yine forumu terk etme kararı alır da nerde o günler :A

Kaldı başımıza yine, gideceği yok ama insan bekliyor işte. :( ( :A )
Yok lan ben özlerim onu :A Günün stresini kimle atacam yoksa @xemrexxx'le mi :A Onla stres attıktan sonra karşılıklı cezalaşıyoruz bu yüzden benim stres topum olarak maskelinin kalmasını tercih ederim :A

Yok lan ben özlerim onu :A Günün stresini kimle atacam yoksa @xemrexxx'le mi :A Onla stres attıktan sonra karşılıklı cezalaşıyoruz bu yüzden benim stres topum olarak maskelinin kalmasını tercih ederim :A
zaten maskeli ile sttres atıyorsan bnmle stres atamazsın o melunla ortak özelliklerim olduğunu ima bile edersen seni yok ederim takasın yanına tatile gidersin :A

ben hürremciyim o mustici :A nedense my de bile o ka cariye varken tuta tuta turabi gibi memeli oğlan olan mehmet günsuru tutmuş galiba semihten önce @Çiğdem- beyin ameliyatı yaptı buna:A
Mustafa öldüğünde biz de üzüldük de bu @Maskeli Fedai'nin zevklerinden son derece rahatsızım :A Bana söylediği gacılardan bir tanesini bile sevemedim :A Zevksizlikte @destere'den önde :A

Mustafa öldüğünde biz de üzüldük de bu @Maskeli Fedai'nin zevklerinden son derece rahatsızım :A Bana söylediği gacılardan bir tanesini bile sevemedim :A Zevksizlikte @destere'den önde :A
@destere bile çok direndi mustici olmamak için birkaç hafta 49 yaşındaki vahide teyzeyle ilgili fanteziler bile kurdu doğru yoldan şaşmadı ama neticede:A