Diziye biraz bakıyorum, ama Furkan Andıç'ın oyunculuğunu bana biraz 'kazma' geliyor. Gerçi Leyla durumu kurtarıyor, orası ayrı.
Hiç anınız oldu mu peki? Varsa anlat sen, dinlerim.![]()
Ne meraklı şeymişsin sen öyle.
Diziye biraz bakıyorum, ama Furkan Andıç'ın oyunculuğunu bana biraz 'kazma' geliyor. Gerçi Leyla durumu kurtarıyor, orası ayrı.
Hiç anınız oldu mu peki? Varsa anlat sen, dinlerim.![]()
Gerçekte de dizideki (ve son sahnesindeki) gibiyse nefret etmekte pek haksız değilmişsin.Ne meraklı şeymişsin sen öyle.Konuşmuşluğumuz vardır ama öyle anlatmaya değecek bir anımız yok, pek sevmediğim bir kız tipiydi zaten ne anım olacak onla
![]()
Yarın 9 alırsa herhangi bir grupta sana söz bende izleyeceğim.Beklediğimden geç gördü yorumu.Yarın sabah göreceğiz artık bakalım.
![]()
Ne 9'u ne 7'si alacağı en fazla 5, tüm diziler düşüyor zaten. Çok uçmuşsun bence.Yarın 9 alırsa herhangi bir grupta sana söz bende izleyeceğim.Yarın alacağı maksimum oran 7,5
![]()
Nefret çok ağır bir kelime ya, nefret etmiyordum ama pek hazzetmiyordum işte.Gerçekte de dizideki (ve son sahnedeki) gibiyse nefret etmekte pek haksız değilmişsin.![]()
Ne elem akıttın be, sanırsın kız senin onuruna dil uzattı.Nefret çok ağır bir kelime ya, nefret etmiyordum ama pek hazzetmiyordum işte.
İşte diyorum ya kendisini oynuyor diye.Unutma Beni, Aşk ve Günah ve bu dizide fettan kız rollerini seçmiş, iyi kız rolünde zorlanacağını biliyor tabii.
![]()
Alır demedim alırsa maksimum onu alır dedimNe 9'u ne 7'si alacağı en fazla 5, tüm diziler düşüyor zaten. Çok uçmuşsun bence.![]()
7.5 de iyidir daha nolsun.Yarın 9 alırsa herhangi bir grupta sana söz bende izleyeceğim.Yarın alacağı maksimum oran 7,5
![]()
O da herkes övüyor ve tekrarları da iyi gidiyor diye inşallah yayından kalkar Furkan bıraktığına pişman olur7.5 de iyidir daha nolsun.![]()
Çok beklersin.O da herkes övüyor ve tekrarları da iyi gidiyor diye inşallah yayından kalkar Furkan bıraktığına pişman olur![]()
Sen dert çile mi çekmişsin nerden bilicen ağlamayı derdi çeken ağlamayı da ağlayan bilirÇok beklersin.Adamın eline başrol olma fırsatı geçmiş napsın senin ağlak dizini.
Yarınki sonuçları merakla bekliyoruz.![]()
Kaç dakikadır cümleyi okuyorum okuduğumdan bir halt anlamadım hımm peki diyip geçeyim bari.Sen dert çile mi çekmişsin nerden bilicen ağlamayı derdi çeken ağlamayı da ağlayan bilir![]()
Gerzek herif ağlak dizileri sevmiyon ya ondan dedimKaç dakikadır cümleyi okuyorum okuduğumdan bir halt anlamadım hımm peki diyip geçeyim bari.![]()
Sen d artık benım gibisinİlk bölümü biraz izledim ama karma felsefesi pek yoktu ikinci bölümü şimdi tekrarını izliyorum karma felsefesidir tuturmuslar. Daha önce yok olan 46 da Şamanizm yanı paganizmin övücülüğü yapıyor demiştim @Doğu ve @Since2011 @takas a
burda karma yanı bir nevi postpaganizim ovuculugu yapılıyor doğu ve since2011 hafif kafa yapmsiti 46 sayfasında ama ilimunati densense (aslında iumunati dikkat dagitsin diye uydurulmuş bir şey)dünyada dinler arası diyalog dinlerinlerin birleşmemesi için çalışan bir akıl var.. Bu konuları içeren bir çok film yapıldı @Forumdash a daha önce anlatmıştım işte bu akıl bu iki dizide kendini gösteriyor iki aynı hafta başlayan dizide postpaganizim propogandasi tesadüf olmasa gerek