Bugün ilk bölümü izledim ve çok beğendim bundan sonra takipçisi olacağım kesinlikle.
Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç çok uyumlu olmuşlar kesinlikle, yeni fenomen çiftimiz belli oldu diyebilirim.

Leyla'nın oyunculuğunu çok beğendim, Furkan da iyiydi, Barış Arduç'tan daha iyi oynuyor.
Cast çok iyi oluşturulmuş kesinlikle oyunculuk olarak sırıtan birisi yoktu. Ayşenil Şamlıoğlu, Bülent Seyran, Zeyno Günenç ve Kerem Atabeyoğlu gibi usta isimler var dizide.
Benim ortaokul arkadaşım Deniz de var dizide, Aşk ve Günah'ta fettan kız rolündeydi, burada da aynı role bürünmüş gerçi kendisinden farklı birini oynamadığı için hiç sıkıntı çekmiyordur.
Pelin'in arkadaşlarından Başak'ın oyunculuğunu çok beğendim, Bülent'le güzel bir çift olacaklardır.
Pelin Sinan'a gerçekten çok kötü şeyler yapmış zamanında. ss Sinan bir güzel süründürsün o cadıyı.

Bakalım affetmek için ne isteyecek ondan, bence yanında çalışmasını isteyecek.
Bu Necip'ler gerçekten üçkağıtçı oluyor hep. ss Parayı yatırmadı gitti kazıklandı onun yüzünden haciz gelecek dükkana. ss
Komedi olarak çok iyi sahneler vardı dizide. Özellikle adamın Pelin'e otele gidelim dediği sahne kopardı beni.
Son olarak da Furkan Andıç iyi ki bırakmış Kırgın Çiçekler'i diyorum haftaya Survivor'la kapışacaktır dizi.
@Yiğitt