Kanal D Tatlı İntikam - Dizi Yorumları

Pelin'in Tankut diye bildiği o orta yaşlı adamla buluşması komediydi. :D Karısı gelince beni bu o... mı aldattın falan deyince baya güldüm. :D

Tankut ve Pelin'in ailesi de baya komedi, onlardan iyi iş çıkar. :D

Bölümü bitirdim. :Z

Son sahnedeki Pelin'in Tankut'u taklit etmesi baya güldürdü beni. :D Gerçekten romantik komedi tarzında olmuş, yeni bir Kiralık Aşk geliyor bence. İnşallah haftaya cumartesi birincisi de olur. :bhr:

Fragman da güzel, Tankut bakalım affedecek mi? :D

bölümü izledim :) dizinin komedi kısmı ayşenur şamiloğlu ve bülent seyranda gibi :) romantik kısmı pek olmamış elçin sangu ve burcu biricikten sonra leyla lydia tuğutlu pek samimi gelmedi @Forumdash tepe tepe kullansın :A
neyse furkan oğlan @Çiğdem- e bülenti de @destere ye verelim zaten bülentlere ilgisi yoğun desterenin :D

bölümü izledim :) dizinin komedi kısmı ayşenur şamiloğlu ve bülent seyranda gibi :) romantik kısmı pek olmamış elçin sangu ve burcu biricikten sonra leyla lydia tuğutlu pek samimi gelmedi @Forumdash tepe tepe kullansın :A
neyse furkan oğlan @Çiğdem- e bülenti de @destere ye verelim zaten bülentlere ilgisi yoğun desterenin :D
Leyla'nın Enginle çektiği filmi izle orda daha iyi:X bu diziyi izlemedim ama klişe bir sevgili modu. Önceden beğenmediği olana aşık olan kız:T:

İyice Koreli oldun. :A

kaderi Ebru Akel ve Davut Güloğlu'nun oynadığı, 2007 yapımı aynı diziye benzemesin de, 3. bölümde mort :X

Bugün ilk bölümü izledim ve çok beğendim bundan sonra takipçisi olacağım kesinlikle. :D

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç çok uyumlu olmuşlar kesinlikle, yeni fenomen çiftimiz belli oldu diyebilirim. :X Leyla'nın oyunculuğunu çok beğendim, Furkan da iyiydi, Barış Arduç'tan daha iyi oynuyor. :A

Cast çok iyi oluşturulmuş kesinlikle oyunculuk olarak sırıtan birisi yoktu. Ayşenil Şamlıoğlu, Bülent Seyran, Zeyno Günenç ve Kerem Atabeyoğlu gibi usta isimler var dizide.

Benim ortaokul arkadaşım Deniz de var dizide, Aşk ve Günah'ta fettan kız rolündeydi, burada da aynı role bürünmüş gerçi kendisinden farklı birini oynamadığı için hiç sıkıntı çekmiyordur. :A

Pelin'in arkadaşlarından Başak'ın oyunculuğunu çok beğendim, Bülent'le güzel bir çift olacaklardır. :bhr:

Pelin Sinan'a gerçekten çok kötü şeyler yapmış zamanında. ss Sinan bir güzel süründürsün o cadıyı. :Z Bakalım affetmek için ne isteyecek ondan, bence yanında çalışmasını isteyecek. :D

Bu Necip'ler gerçekten üçkağıtçı oluyor hep. ss Parayı yatırmadı gitti kazıklandı onun yüzünden haciz gelecek dükkana. ss

Komedi olarak çok iyi sahneler vardı dizide. Özellikle adamın Pelin'e otele gidelim dediği sahne kopardı beni. :F

Son olarak da Furkan Andıç iyi ki bırakmış Kırgın Çiçekler'i diyorum haftaya Survivor'la kapışacaktır dizi. :bhr: :A @Yiğitt

Diziyi 2 kez izledim ve çok hoşuma gitti. Kadro bir Kiralık Aşk hissi uyandırmadı desem yalan söylerim :)

Pelin şımarık ama aslında içinde saf kalpli olduğunu belli eden biri. Tankut'u reddettikten sonra yaşadıklarına bakılırsa sonradan durulmuş olabilir ama hala içinde şımarıklık var örneğin çiçek sahnesi :)

Tankut/Sinan şuanda tam bir kapalı kutu. Yurtdışında ne yaptı da Pelin'i unuttu falan daha oralara hiç inemedik sadece okulu bırakmış aşçılık okumuş falan onları biliyoruz. Sonunda Pelin'i intikam ala ala aşık edecek o şimdiden belli oldu :)

Pelin'in arkadaşı ile Sinan'ın arkadaşı yakında flörte çıkarlar meşaleleri yaktılar :D

Fırlama enişte aileye çok çektirecek daha ilk bölümden parayı kaptırdı bile :F

Zeki Alasya'yı ölüm yıldönümü yaklaşırken anmaları çok ince olmuş duygulandım :(

Bölümü izledim , çok iyi bir dizi olmuş kesinlikle.

@Bully Aşk ve Günah'taki cadı kız burada çok asil durmuş :A Pelin ve Sinan çok uyumlu olmuş ayrıca :X

Bugün ilk bölümü izledim ve çok beğendim bundan sonra takipçisi olacağım kesinlikle. :D

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç çok uyumlu olmuşlar kesinlikle, yeni fenomen çiftimiz belli oldu diyebilirim. :X Leyla'nın oyunculuğunu çok beğendim, Furkan da iyiydi, Barış Arduç'tan daha iyi oynuyor. :A

Cast çok iyi oluşturulmuş kesinlikle oyunculuk olarak sırıtan birisi yoktu. Ayşenil Şamlıoğlu, Bülent Seyran, Zeyno Günenç ve Kerem Atabeyoğlu gibi usta isimler var dizide.

Benim ortaokul arkadaşım Deniz de var dizide, Aşk ve Günah'ta fettan kız rolündeydi, burada da aynı role bürünmüş gerçi kendisinden farklı birini oynamadığı için hiç sıkıntı çekmiyordur. :A

Pelin'in arkadaşlarından Başak'ın oyunculuğunu çok beğendim, Bülent'le güzel bir çift olacaklardır. :bhr:

Pelin Sinan'a gerçekten çok kötü şeyler yapmış zamanında. ss Sinan bir güzel süründürsün o cadıyı. :Z Bakalım affetmek için ne isteyecek ondan, bence yanında çalışmasını isteyecek. :D

Bu Necip'ler gerçekten üçkağıtçı oluyor hep. ss Parayı yatırmadı gitti kazıklandı onun yüzünden haciz gelecek dükkana. ss

Komedi olarak çok iyi sahneler vardı dizide. Özellikle adamın Pelin'e otele gidelim dediği sahne kopardı beni. :F

Son olarak da Furkan Andıç iyi ki bırakmış Kırgın Çiçekler'i diyorum haftaya Survivor'la kapışacaktır dizi. :bhr: :A @Yiğitt
Dizi yorumunu yaparken arada ortaokul arkadaşına da laf sokmuş, helal olsun. :A

Kırgın Çiçekler kadar alabilecek mi bakalım :A

Ayrıca Kırgın Çiçekler kadar taş düşsün o bidon kafana :A

Dizi yorumunu yaparken arada ortaokul arkadaşına da laf sokmuş, helal olsun. :A
İtici gıcık falan ama güzel kız Allah için. :A Tabii iç güzellik de önemlidir bu kızda o yok pek. Diziyi sevdiğim için katlanacaz artık o cadıya mecburen napalım. :A

Diziye biraz bakıyorum, ama Furkan Andıç'ın oyunculuğunu bana biraz 'kazma' geliyor. Gerçi Leyla durumu kurtarıyor, orası ayrı. :X

İtici gıcık falan ama güzel kız Allah için. :A Tabii iç güzellik de önemlidir bu kızda o yok pek. Diziyi sevdiğim için katlanacaz artık o cadıya mecburen napalım. :A
Hiç anınız oldu mu peki? Varsa anlat sen, dinlerim. :A